104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    én a magyarban éreztem mikor a GYŐRI ETO-val aláztam mindenkit és árjöttem hogy ez egy mekkora szar bajnokság és hogy mennyira "okosan" lett kitalálva a ligakupa ...
    fradival egy év alatt 92 rangadót játszottunk kb minden évben. nagyon idegesített.
  • inter94
    Na nekem is véget ért az első szezonom a Sampdoriaval.
    Néhány kép

Keret

• hamary
    Nem tudom, ti már éreztétek-e úgy, hogy ez nem a ti bajnopkságotok... Én így érzem az olasszal, igazából sem nagyon szeretem..: Szerintem visszatérek Angliába , úgyis az a kedvenc bajnokságom. Hogy kivel még meglátom.
  • BBeno2
    elfogadom és nagy irigységgel nézem ahogy valaki balotellit megvette 13-ért asszem ugyhogy 20 ról indult. nekem meg a 20-at is egyből elutasítja. valamint hogy rossi-val te is jobban jöttél ki mint én. és Heinze-ről csak annyit hogy őt IRL beli utálatom miatt adtam el mert nagyon idegesít mikor szerencsétlenkedik. az nem érdekelt hogy mennyiért megy csak menjen valahova.
  • Huni92
    Hozzám jön Rossi 13,25ér majd a nyáron. Történt ugyanis, h szerződést hosszabbitottak vele, azt levitték a kivásárlásiját :DDD

Csak annyi megjegyzést engedj meg nekem, h Heinzet nagyon olcsón adtad el.
  • BBeno2
    mondjuk engem pont a 50 % nem érdekelne mert Agüero-t ha lenne esélyem megvenni akkor élete végig játszatnám.. szal eladni nem adánm el. Guti helyzete inkább aggaszt mert hogy passz 20 labdakezelés 20 stb stb ráadásul pont egy ATMA-nak eladni... hááát inkább méltósággal vonuljon vissza a REALból mint az ATMA-ból...
  • Darkon
    Enyem is:)
    Kiveteles eset volt mert DMC nagyon kellett. 2DMC-vel jatszom Senna meg eleg oreg. Szoval ha leosztom vagy 5-6szezonra meg mindig jol kijovunk es ennyiert siman el fog menni ha ugy adodna.
    Kozben Adriano 4-5honap
  • pinnacle
    de hova? Guti? ottvan Sneijder, VdV is az ő posztján, csatár meg kell a madridba. aztán meg nem hiszem hogy el kéne adni agüt:D
  • InfoMester
    nehogy elfogadd..Guti még mindig jó playa..meg ot van a köv eladás 50% a is..
  • karajjj
    a Los Angeles Galaxy vinni akarja Lanichecket tőlem barcikáról :DDDDDDD
  • hamary
    Hát remélem, ez eddig gyengus...

© adeex7
    Én elfogadnám, Guti már nem annyira fiatal.
  • inter94
    nembaj:)lesz ez még jobb is:)
    utolsó meccs következik a bajnokságba catania ellen
  • BBeno2
    Átigazolások 2008-2009

2009-2010

+ ugye Rossi 22 -ért a nyáron és inyen még Danny Welbeck... nah őt csak poénból igazoltam le mert ingyen jön és gondolmta legyen valaki a Castilla-ba is. még lehet hogy Podolski.t is eltom ingyen hozni...
  • hamary
    Inter - Napoli 2-0

Nagyon nem megy ez egyelőre :]
  • pinnacle
    Azért elég jó, de én sose tudok kiadni ennyi pénzt valakiért:D Zsidó az FM-es lelkem:D
  • adeex7
    na most gondban vagyok!!
    Az Atleticoval tárgyalok Agüero-ért,és kérnek 25 millió jurót+köv.eladás 50%+Guti-t,szerintetek fogadjam el?
  • BBeno2
    jó szar vételt csináltam Niahttal. kivásároltam 20 M ért . igaz lőtte a gólokat de nem annyit amennyit elvártam tőle ugyhogy eladtam .. szerencsére majom AS roma megvette 16 ért . 30 évesen. nagy mákom volt. Rossi-t kivásároltam 22-ért és vettem egy csodagyerek védőt. egy chilei-t. nah ő 20 M volt. lehet őt is megfogom bánni. de inkább dobok egy képet.
  • Darkon
    Sok volt a tulertekelt ingyenelo:) Inkabb legyen egy szuk minosegi keret, mint egy bo teli botlabuakkal.
  • Darkon
    Meg nem nagy szam csak 19eves

• karajjj
    forgalmas nyár :D
  • 5w0rdf15h
    Jó kis kiárusítás volt :D
  • pinnacle
    Camacho:OOOOO

Képet róla, ha ennyit kiadtál érte:)
  • Darkon
    Kezdem az uj szezont eleg nagy volt a jovesmenes.

I.Camacho-t nem akartak engedni ezert kivasaroltam de scoutom szerint Veloso-nal is jobb lesz szoval befektetes a jovobe.
  • pinnacle
    ahaaha, ezt hivják offnak, OTT AZ OFFTOPIK BAZDMEG FASZÉ VAGY HÜLYE!!
  • rvn
    Nehogy már akárki is megszabja h milyen képeket vagy akár milyen kommenteket irht be valaki...
  • Mor3llo
    huh, szép vasárnapi napot mindenkinek, és természetesen gratula all!
    sajna nem nagyon volt időm a hétvégén efemezni(péntek-szombat baráti összejövetelek:D), de ma pótlok, egész délután veretem neki :D
  • hamary
    Az igeeeeen :D

Grat mindenkinek, töltöm Napolit.
  • karajjj
    hááááááát beszarás :D
    9 percet hosszabbított a játék és én pont a 99. percben egyenlítettem :D
  • Huni92
    ofkorsz :D am meg ez tényleg nyilvánvaló, h mi miatt van.

újratoltam, 4-0 lett. ez igy tiszta.
  • adeex7
    nekem meg előjöttek szűk másfél hét utána sérülés bug...real vagyok(voltam) ugye,és 3 meccs alatt 7(!!!) alap emberem tűnt el...Balotelli,Raul,Ramos,Diarra,Sneijder,Drenthe,meg még valaki....asszem visszarakom a 08-at....:SSS
  • BBeno2
    hát peeeerszeeee :D
  • pinnacle
    akinek a tizikkel baj van az eredetivel jatszik?
  • BBeno2
    ezt mutattam tegnap is hogy Arsenal-lal játszottam. tizik voltak és a legvégén Almunia hibázott. nyertem. másnap mikor nézem az eredményt már Eboué-nak írta hogy büntetőt hibázott. ez akkor nagy hiba .
  • BBeno2
    kösz:D akkor megnyugodtam. féltem hogy marcelo-nak ezzel annyi:D
  • adeex7
    ez már a 08-ba is így volt,ha huzamosabb ideig sérült,akkor visszafele fejlődik,de aztán ha felépül visszamegy!
  • Huni92
    Gyerekeeek.....ez besz*rás.....Villarreal ellni kupadöntő, jobbak vagyunk, de 1-1, 11esek jönnek, ott Ramos és Guti is hibázik. Villarrealé a kupa. Vagy mégsem? Meccs után kiirja, h Real Madrid b 1-1 Villarreal. Nézem, wtf? FM átirta a 11eseket, igy engem hozott ki győztesnek. Ofkorsz újratöltöm, és lejátszom a meccset újra, h legyen tiszta az egész.
  • kraawz
    persze
  • BBeno2
    az normális hogy mikor sérült egy játékos akkor az értékeit lefele mennek???

pl most marcelo lesérült 1 hónapra és az értékei drasztikusan lementek. lefele mutat a nyíl is . nem értem. ha felépül akkor visszamennek az értékek???
  • BBeno2
    ígyvan :D más eredmény aligha lehetne:D
  • InfoMester
    reggelt!! de abbol csak 3 gyözelem..gondolom volt 3x 1-0os gyözelem 1x 0-0 döntetlen és 2x 1-0 vereség..jól mondom??