104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Azért a FUlham stábja nagyon odabasz...

Mor3llo grat.
  • 5w0rdf15h
    fú attól nekem is felmegy a pumpám mikor üres kapura felső lécet rúg és a félpályáig pattan....
  • inter94
    kicsit jól állunk pénzügyileg:D
  • BBeno2
    én most IRL -re gondoltam hogy szegény REAL. ja a játékban nálad jól tolta akkor okés :D
  • Mor3llo
    Ezek a rohadt kecik olyan favágót focit nyomtak...meg lehet nézni a sárgalapok stb arányát. Ha eljutottunk a 16 közelébe, már rúgtak is fel. Szerencsére D'alessandro megmentett minket az égéstől( Willem 17.helyezett)...Makaaynak 2méterről sikerült kapufát fejelnie:D
  • inter94
    de én forintban játszok:D

(csak viccelt dollárban)
  • inter94
    hát utolsó pár meccsünk nem úgy sikerült ahogy kellett volna,és van 1-2játékos aki nem fér be a kezdőbe és ezért aggodalmaskodnak
    Most nézem hogy visszatért egy rakat fiatal játékosom kölcsönből és igen jó tulajdonságaik vannak és fiatalok
  • inter94
    Miért nagyon jól nyomta nálam,de mind1 amúgy REAL vagy Aston villa viszi
    Markov-26
  • Huni92
    2-1 a valencia ellen, az én hibám, h Szalai nem talált be, hiszen elfelejtettem meccs előtt beállitani h ő lőjje a tiziket. persze mikor jött a büntető, eszembe jutott. namind1.

Bajnokságban 2. hely, Szuperkupát elbuktuk, de a Király Kupa és a BL megvan.
    Cardozo gólkirály, Sneijder az év 2. legjobb játékosa, Casillas a 2. legjobb kapus, én a 2. legjobb menedzser.
    Majd teszek be néhány képet is.
  • BBeno2
    most nézem , hogy mivan a morállal és az a csomó aggodalmas lélek mire fel aggódik???

nem dícsérgeted őket vagy miért???
  • adeex7
    már az 50 milla negyedéből tudnád pótolni...szal simán megéri!!!
  • 5w0rdf15h
    loál :D egyértelmű fogadd el...annyiból 4-5 Cassanot is vennél
  • Markov
    50M -ért Cassano-t simán!Hány éves most nálad 28-29 ? mert akkor ez az utolsó ekkora összeg amit kapsz érte.
  • BBeno2
    szegény REAL. ennyit adni egy cassano-ért . :D :D
  • inter94
    ja,és nem is jött volna szóval marad minden a régiben
  • inter94
    na a real 50milliót ajánlott
    szerintetek elfogadjam?lenne egy csomó pénz:D
  • BBeno2
    nem is rossz mata. csak ha egyszer bevált nálad aquino akkor nem érdemes elcserélni szvsz.
  • Fabio Capello
    erről eszembe jut a Gyaloggalopp egyik szenzációs jelenete:

"Húzd ki a szent biztosítószeget, majd azután számolj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Háromig legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik helyen áll, eldobandád te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellenfeled felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend."

:D:D
  • inter94
    ez a mata sem lehet rossz,ahogy nézem meg te is leigazoltat,nemtom lehet hogy nem tudok megfelelő szerződést ajánlani
  • Darkon
    Bazzeg

Biztos megtalaltak a Szent Gralt!
  • hamary
    Én hülye a Fulhammel kezdtem egyet... :P Pénz nagyon nincs, nem lesz könnyű a bentmaradás...
  • BBeno2
    ahogy láttam aquino statját nálad én inkább nem cserélném el. egész szép amit 18 évesen művelt nálad.
  • inter94
    Aquinot elcseréljem Juan Manuel Mata-ra?
  • BBeno2
    mennyit ajánlottál kezdetnek amire kiadta hogy ő 25 M + 50 + gutit kéri??? lehet bepróbálkozok egyet.
  • inter94
    jaj most több nagyobb klub bejelentkezett cassanoért mindjárt egy 40milliós ajánlattal,nemtom hogy mit csináljak:S
  • kraawz
    ezanemmindegy
  • adeex7
    na végülis megszületett a transzfer,Agüero jött,Guti ment,de viszont már meg van a cseredpadra Guti helyettese,Lulinha
  • Mor3llo
    ezmiaF ? :DDD
  • Mor3llo
    Értsd úgy, kb 15-16 teljes meccset játszott mondjuk végig, és nem tudott betalálni...
  • Mario Santana
    jó reggelt, grat nektek.
    visszatértem a 2008-hoz egy picit. barrow-in-furnesses mentésemben az összes játékosom krisztus születésével kezdett el focizni, de nem akárhol, algériában. szóval már mindegyikük 2010 éve focizik. egyikkép
    másikkép
  • Huni92
    Nagygrat Dubi és sok sikert az Uefaban!

BBeno: heinzet én is utálom, az ok ua mint nálad :D Balotellit hozzám még 30ért sem akarták engedni :) Rossival mákom volt.

Közben vége az idei BL szezonnak. Arsenal elleni döntőben De la Piros góljával nyertünk 1-0ra. Apropó Rubén. Az utóbbi 4 meccsen (VIllarreal, Villarreal, Almeria, Arsenal) kivétel nélkül betalált :D
    A BL Drimitimbe Ramos, Robben, Lovacska és Cardozo került be. Cardozo a BL gólkirálya 13m/12góllal, RvN pedig 8/7tel a 3. lett.
    Vmint Cardozo gólja lett a szezon gólja a BLben.

Jön az utsó forduló, Vaelncia ellen. Az ALmeria ellen debütáló Szalai és Bueno itt is kezdő lesz.
  • InfoMester
    gondolom ugy 23 óra hogy egy meccs 90 perc..nem igazi napokba...nem??
  • GTheo
    Ez nagyon kemény :DDD
    23 óra az nem kevés...
  • Mor3llo
    faszom, aszittem már sosem talál be...
  • Darkon
  • Fabio Capello
    gratól
  • inter94
    köszi,38helyet léptünk előre a klubranglistán és így most jelenleg az 50.helyen állunk
  • hamary
    :D

Az enyémben nem vásárolta meg :)
  • BBeno2
    igen. mindig elkezdesz egyet a fehérvárral jön valami gyökér arab és már hirtelen költeni sem tudsz annyi pénzed van ::D
  • hamary
    Hát igen, a magyart se szeretem, unalmas nekem... Mindig elkezdek egyet a Fehérvárral, de megunom... :/

Dubi, neked meg nagy grat, sok sikert az Európai Ligában.