104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #33694 Az igen! GRAT!!! -
-
warez=ban, utolsó figyelmeztetés. -
OFF -ban megkaphatod a választ. -
gergo58 #33690 Letöltöttem a játok és feltettem de mikor indítanám el akkor kér egy product keyt.
Mit csináljak? pls help -
Itsuki #33689 ezt nem is figyeltem:) -
az a nem semmi hogy 68 ponttal lett bajnok és 44 pont kevés a bentmaradáshoz :D
-
Ez a nemmind1 :D Nincs meg a comeback xD Gratula! -
Itsuki #33686 oopsz forditva:D -
Itsuki #33685 ajka után a kickers emden csapatához igazoltam. itt kaptam meg a csapatot(1 meccset már megnyertem)
elég izgalmas lett a vége,igy fejezödött be: -
Na, tudtam h vmit kihagyok. A bajnokság Álomcsapatában helyet kapott Sneijder, a csatársort Cardozo és Ruud alkotják, vmint a védelem a következő: Srna - Ramos - Pepe - Marcelo ^^ -
Internetes rendelés engedményes ára: 8 990 Ft CD GALAXY
És van 3D-s meccs!
-
Sziasztok!
Még mindig nincs 3d-s meccs?
Az eresti verzió mennyibe kerül? -
Igyvan. Esélye sem volt a kezdő közelébe sem kerülni az első fél év alatt. Cardozo kirobbanthatatlan volt, és akkor ott volt még Higu, Saviola, RvN, Podolski is. És mindegyikük jobban tolta a Kapitánynál. -
Grat all!
2. szezonom a Barca-val (az elsőbe csúnyám elvert a Real 16pontal.)
Itt pedig a Bajnoki DÖNTŐnek beillő meccs, ami elött -2pontos hátrányban voltam velük szemben!!
De az Ominózus meccset követően +1p lett a hátrányomból, igen szoros!
és az állás 25 forduló után:
-
karajjj #33679 igaz, hogy kikaptunk az utolsó meccsen, de akkoris megtörtént a csoda :D
-
Huh, jókis meccs volt ám! Elhúztam gyorsan 2-0ra, aztán egy hihetetlen mákos góllal szépítettek(a kapusom hátul megszerezte a labdát, de a 16oson kívül, így kirúgta, de a pont felé futó ellenfelet találta telibe, így visszapattogott a kapuba a labda...). Több helyzetük is adódott, gondoltam félidőben h nem szabad visszaállni, kicsit támadólag léptem ki ismét, meg is lett az eredménye!
Fostam ettől a groningeni támadósortól...van de Laak és Marcus Berg elég jól csengő nevek! Ajax ikszelt, mi eléggé lendületben vagyunk, szóval bármi lehetséges!
-
hi és grat all.
sajnos nekem nincs sok időm játcani de majd valamikor szakitok rá időt -
nem és nem -
Suffering #33675 nem lehetne valahogy hogy FM 2008-as mentésemet az FM 2009-ben használni? Még egy kérdés hogyan lehetne egy mentésből adatbázis fájlt csinálni? hogy máskor az az állapot legyen az alap uj játék inditáskor -
am nagy grat Huni!!! -
Rault kölcsönbe adtad????? 

-
hamary #33672 Azért azt vágjátok, hogy az igazolási pénz (2.5 millió ) csaknem 100 %-a személyzetre ment el?
-
óóó tanunom kéne de annyira igazolhatnékom van hogy inkább visszalépek játszani.. -
szegény salgado ... én kölcsön adtam utolsó évében a murcia-nak . nem hosszabbítottam vele. mondtam neki hogy jó edző lenne mert elvileg az akart lenni. azt most csapat nélkül van dudekkel. -
Dehogynem :) Csak Salgadonak a szezon végén megadtam a lehetőséget, h méltóságteljesen búcsúzzon a Madridtól (ingyen megy a Sochauxba). Alipio meg épp sérült. -
hamary #33668 Kölcsönvettem egy csatárt a St-Etiennetől, remélem beválik -
hamary #33667 meg lesz a BL! -
Vááá...a tököm ebbe a favágó csapatokba. D'Alessandro már a 8.percben lecseréltem, mert 50%-osra lerúgták.A végén a helyére behozott Bruins-t is...
Szerencsére megléptünk az üldözőktől, bár az 1. és 2. hely elég messze van még:S
-
karajjj #33665 ezzel átvettük a vezetést a tabellán a fraditól és már csak 1 meccs van hátra
-
Grat, én ugyan ezt értem el (pontban) első évben csak fordítva mivel én Barca vok 
-
jah az előbbi kérdés akart lenni csak pontot tettem kérdőjel helyett. -
jut eszembe Alípioval és Opare-vel nem kezdesz semmit. én inkább bízom bennük mint Szalaiban és Bueno-ban... csak egy feltevés. -
köszi.
amúgy az a vicc, h hiába egy hatalmas állat ez a Cardozo, fejjel alig szerzett gólt :DD A góljai 95%át lábbal érte el. -
az azért durva hogy Cardozo ára egy év alatt semmit sem változott az eredményei ellenére. -
hamary #33659 grat :D
Te mindig találsz valami cstícsatárt :DD -

nagy grat, jövőre simán hozod :) -
nagyon szép,grat:) 

Cardozo nemsemmi hogy tolja,lehet hogy leigazolom cassano pótlására ha eljön hozzám
Nézzetek rá Fabián Monzón játékosra argentin nagyon ígéretes -
Cardozo Aranycipőt nyert, 10,5 ponttal megelőzve Elmandert.
Naésakkor pár kép.
Átnézés
Igazolások
Bajnokságbeli játékosstatisztika
Bajnoki tabella
Csapat
Cardozo -
thx :)