104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    bentmaradást:D de az sem lesz meg:D
  • tobias88
    Nah, amit itt mondott valaki, hogy húzzam vissza a két szélső hátvédet a védők szintjéig, az volt az oka a gólínységnek, szóval most megint visszatettem a két szélsőhátvédet és jönnek a gólok
  • hamary
    Mit igértél nekik?
  • Itsuki
    selejtező hely v mi a francnak nevezik,körcsoport,nem?
    na lassan ki is rugnak
  • hamary
    meg lesz az ;) Grat Mor3llo! A 3. hely mit ér Hollandhonban? BL?
  • Mor3llo
    Nah, helyes, erre vártam. Még bizony 2 évig maradok a De Kuip stadionban, természetesen ha addig ki nem rúgnak:D
  • vmvr
    áááá, megbaszom magam mindjárt. ilyen töketlen egy csapatot, mint ez a QPR.
    végigtámadjuk a meccset a Burnley ellen, jobbak vagyunk, több helyzet, és kiszopunk 0-1re, mert ez a sok mozgássérült balfasz kihagyja még 2méterről is a helyzetet. jól le is lettek baszva. na mindegy, még így is ott vagyunk a feljutó helyek közelében, de nagyon hullámzó a forma, hol összejön minden, hol nem. stabilabbnak kéne lenni.
  • InfoMester
    hy all & grat.. töltöm az ETO-t
    odalent az Elavated-et átállitod akkor nemjön vissza??
  • lookin
    üdv!

egymás után háromszor fagyott ki úgy (asszem mind meccs közben), hogy a kurzor sem mozdult (ablakban játszom), és restart kellett. jogtiszta(...) xp3, fm 9.0.1, GeForce6600. Tipp?
  • inter94
    gratula
  • jolesy
    Na, megvan a csoportom, innen azért illene továbbjutni, bár tény hogy a bajnokságban elég ramatyul megy, még nyeretlen vagyok :\ bár most x-eltem a listavezető MU-val, hátha ez fordulópont lesz.
  • Darkon
    A jo oreg Thomasson nagygrat:)
  • Itsuki

ezt nem igy képzeltem el:(
  • vmvr
    gratula srácok!

#33920: egy taktikát próbálj meg egy pár meccsen át, hogy beleszokjanak, egyből nem fog feltétlenül beválni
  • tobias88
    Hát nekem ez valahogy nem megy, a Barcával 6 meccsen 5 gól a bajnokságban, és ez a 3. taktikánk amit próbálok! Első 10 percben rúgtuk mindig csak a gólokat, máskor sose, ami még kicsit zavaró
  • Mor3llo
    Tomasson-show. A 3. hely már biztos, de egyre fogy a meccs, Ajax és köztem pedig 4 pont..:S

grat hamary neked is!Itsukinak is kitartás :D
  • szabocsaba1983
    Szóval kiütéssel nyertem? :D
  • Bulykin
    fsa:DfsfaD:fa:D Siófuck
    Rajczi meg nálunk:D jo lenne^^
  • hamary
    Végül:

2-2 lett... 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 :) Örülök, hogy most volt kitartásunk.
  • Itsuki
    Dortmund a kedvencem,Klopp meg a játékban a legnagyobb spanom:D de vár a kiesés
  • szabocsaba1983
    Sziasztok!

Mindenkinek hajrá 2009-hez!
    Én Dortmunddal kezdtem.
    Első év: a nagy átalakulások éve, fizetések letörése, pénzszerzés, hogy második évben erősíteni tudjunk a kereten.(pénz az nem van, meg minőségi játékoskeret sem, eltekintve 4-5 pléjától)
  • hamary
    én már rég letöltöttem... :P na sorry az offért, Middlesbrough vezet...
  • 5w0rdf15h
    állítsd át 2d-re aztán vissza 3d és menni fog :)
  • Itsuki
    töltöm le a 4.szezont,mert a cool csak a 3.ig vetítette le:D már a 6.rész jönne:D de várok a 24 film magyar feliratára is:)

válasz ki 6 országot sztem(5topliga +hun) hát logikusan több játékos van bent akkor:D de pontosan nem tom,nekem jó mediumon
  • hamary
    A a Miami a legjobb sorozat a világon, szal egy rész erejéig kihagyhtod az fmet :P
  • gergo58
    Hi!
    Az elején a játéknak 3-nál több országot is lehet váasztani?? és ha kiválasztottad az országokat az mit határoz meg???:D:D
    És az adatbázis nagysága az mire jó????
  • Itsuki
    nagy grat:D:D

na szedtem le 1 logopacket:)
    szép a logonk,mi?:D nem tom meglessek 1 csi:miamit vagy toljam az fmet:D
  • Atesz89
    Hali és gratula mindenkinek!
    Első évemben 2. lettem a ZTE-vel a Debrecen mögött azonos ponttal, azonos gólkülönbséggel, de kevesebb lőtt góllal...
    A 2. évre a keretem:
  • Mor3llo
    :DDD
  • hamary
    Fantasztikus a csapat! Fulham - Stoke 1-0

Mor3llo grat! :o
  • 9csöves9
    nekem szokta csinálni amikor hirtelen átváltok 2d-ből 3d-be,de csak pár másodpercig
  • Darkon
    Ez valami BUG ott meg ket ember 3d-s

• miki36
    most nézem csak, hogy nem:D
    ilyet még nemláttam:D
  • BBeno2
    hu ez már nekem is volt de nem emléxem sajna hogy hoztam vissza :S
  • miki36
    sima 2d-re váltottál
  • Darkon
    Ez mi????!!
    Mit nyomtam meg??!

• Mor3llo
    Azta...mekkora meccs volt.A 2. félidőben csak a kurva nagy szerencsének köszönhettük, hogy nem egyenlítettek ki. Bár a belső védőpárosom úgy ahogy van eltiltás miatt hiányzott, így egy 21 éves belsővédőm, és egy szélsőm alkotta a tengelyt :D
  • Zsil
    köszi
  • Huni92
    vezetőség? az sztem sehanyadikra :) a média annál inkább. amúgy megnyomod az F11es billentyűt, és megtalálod.

töltöm Madridot, grat mindenkinek!
  • hamary
    taktka -> információ