104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pinnacle
    tudom:D csak reméltem vki flémet indit:DDDDD
  • karajjj
    a diamond idén nekem sem jött be :S
  • HUNLonsdale
    Én is Újpesttel vagyok azért kérdeztem.Én is Diamonddal próbálkozom,több kevesebb sikerrel. Érdekes,hogy az utóbbi évekkel szemben nagyon kevés gólt szerzünk és kapunk. Igazolás nálam több történt talán azért is akad a gépezet. Kabát nálam már Győrben van annyira nem ment neki.
  • karajjj
    poénnak szántam :D
  • zorrobomber
    Hát azért csak jött Waltner, Klapka, Rada, Makra, Melczer és Horváth Gábor :) 2. helyen állunk, a Debrecen 3 ponttal előttünk úgy hogy egy meccsel többet játszott. Elég szoros mögöttem is a mezőny. Taktik saját 4-4-2 diamond, amit próbálok variálgatni szélsők jobban feltolásával, próbáltam kontrásra konfigurálni, eddig változó sikerekkel. Sok a sérült, ami nem segít.
  • pinnacle
    hogy csitelnék? legalább vmi tipped legyen már, meg az FM nem olyan, hogy beirom, hogy godmode és mindenkit 10 fölött verek:S
  • karajjj
    mér csítelsz? A_:DF_A:SDfdsad
  • HUNLonsdale
    Ja és nyomj már egy képet a taktikról.
  • HUNLonsdale
    Nem nagyon igazolgattál. Hogy áll a csapat?
  • giorgio81
    Mondjuk erre a teljesítményre senki sem méltoztatott még egy grat-ot sem nyomni, ez azért kicsit fáj ám ! #33749 alatt olvasható az összefoglaló+képek
  • giorgio81
    Kiváncsian várom mit tudsz kezdeni a Tottenhammel, én az első szezonban a végén a 4. helyen zártam velük(BL indulás meglett) de a 10. fordulóban még csak 6 pontunk volt, alaposan megszenvedtem velük mire összehoztam a taktikát, de érzem, hogy még így sem tökéletes van mit javítani rajta.
    Ajánlom Les Ferdinandot rúgd ki az edzők közül, egy nagy szar.
    Modric kurva jó lesz, dos Santos, Bale, Pavlyusenko is remekelt nálam, de egy jó csatárt mindenképpen igazolj, mert Bent elég szar, Campball-nek viszont vannak jó meccsei
  • zorrobomber
    Uppest:
  • Balázs 17
    nagy felfedezés :)
  • Utley
    Na mára ennyi volt:)Gudjonsen,Mosquera mindkettő kölcsönbe,Mattock 2.8m,Molinaro 325k,és ha megkapja a work permitet akkor Appiah érkezik ingyen.Holnap folyt.
    Grat mindenkinek az eddigi eredményekért:)
  • Utley
    Becirmantottam,mert még 1,5m-ba se tudom elhozni D
  • Utley
    Húhú Angliába felfedeztem egy remek játékost.Joe Mattock a Leicesterbe tolja balhátvéd,és 800.000 font környékén elhozható.A kicsi West Ham-em első igazolása :)
  • pinnacle
    hámivan?:o
  • Huni92
    Najóvan....haggyadmámagad :DDDD
  • Huni92
    Hátőőő....erre mit lehet mondani?! Csitergecijeee

Mi nyertünk még 2 barit (1-0, 2-0), és most elteszem magam pihenni. Egyébiránt a kölök a 2. meccsen 2t vert, LÁBBAL =)
    Mdjuk azt nem értem, h egy Stokenak h tudunk 5 gólt vágni, és egy angol 4. osztályú csapatnak 1et meg 2t, de np :D

Jo8!
  • pinnacle
    Most ezt miért mondod?:o
  • 5w0rdf15h
    nehigyj neki, csal a gecie :D
  • Fabio Capello
    az a hétötvenes képméret csak nem akar menni neked :D

egyébiránt grat, velősen üt a taktik :D
  • pinnacle
    nah faszom:D asszem megvan a taktika ami müködik kisebb beállításokkal:D

meg egy másik érdekesség: (saját csapat)
  • Fabio Capello
    valóban
  • Darthmushroom
    southampton asszem
  • Fabio Capello
    kivel is vagy?
  • Huni92
    Gyakorlatilag 4 óra múlva kelnem kell, majd holnap kb este 11re érek haza. És nem vagyok álmos. Érzem, h nehéz napom lesz xD

Viszont Razvan Rat leigazolását vhogy összekellene hoznom.
  • Fabio Capello
    én jó darabig maradok még

hmm ki kéne találni valamit a könnyebb kódmásolás érdekében...
  • Huni92
    Hajajj, gratula és köszönjük :) Ki is próbáltam, műxik is.

Vki baglyozik?
  • Darthmushroom
    amugy grat all
    mostmár komolyan gondolkodok egy komoly karieren 09be
  • Darthmushroom
    hmm naon jó!!:P
  • Fabio Capello
    Nos kérem

hosszú idő után örömmel jelentem be, hogy nem kevés php gyilkolás után elindult saját képfeltöltő oldalunk, így nem vagyunk más oldalakra szorítkozva. A működés egyszerű: képet betallóz, vár, és végül kódot másol. Remélem mindenki örömmel veszi használatba majd! Bármi hiba esetén tessék bátran szólni.

Kis kiegészítés: mind kiterjesztés, mind méretbeli limit van, az ingyentárhely véglegessége folytán, ám remélem egy jódarabig kitart majd. Természetesen folyamatosan fejlesztgetem, szépítgetem, addig amíg tökéletesre nem sikeredik :)

És az oldal: link
  • Huni92
    Ez is zakó.....mégpedig nem is akármilyen.

Az új fiú bemutatkozott a meccsen :)
  • Markov
    Nem bírom ki, hogy megvárjam a 100%os magyarítást ígyhát kezdtem eggyer az Olasz második volnalba sorolt szebb időket is megélt PARMA-val!

majd tolok képeket amint lesz vmi érdekesség.
  • Huni92
    Első meccs, Celtic ellen
    Hát, so-so. Szoptunk 3 lövést 20-25ről, meg egyet 30 centiről, de am kb ezt vártam. Ha a csatárom ne hibázzon el 2 orditó helyzetet, akkor....:)
  • szabocsaba1983
    Egy érdekesebb meccs Dortmundi karrieremből:
    a védők az öltözőben maradtak az első negyedórára

Nézőszám lol
  • realgyula
    nem, ha más csapattal játszok, az nem köt le...
  • inter94
    sok sikert:)
  • Huni92
    Na, ez még érdekesebb :DD Nem unod meg soha?

Közben Arsenal lett az anyacsapatom :)
  • realgyula
    csak a Madriddal játszok...