104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
csont ugyan ilyen gépem van,csak nekem amd 2800+,és azért hagytam abba a 09-et,mert még 4 ország 8 bajnokságával is egy meccs 30 perc volt,10 a töltés,10 a cserék stb...szal sok türelmet kívánok neked :DD -
realgyula #34253 hol tudom beállítani, hogy csináljon biztonsági mentést? -
hamary #34252 Hírbe hoztak a West Hammal. Bár elutasítottam..: Viszont ha kiesek lehet, hogy lemondok... -
akkor eléggé pihentagyú, türelmes egyén lehetsz :) -

empoli nem fog fel jutni a seria A-ba,ez nemsemmi
-
hamary #34249 Maloney eljött...:D
Érdekes történet ez... Leigazolta a Celtic, játszott két meccset..: Most nálunk játszik, jóval többet majd. -
Attiska #34248 Karesz,
Annyira nem vészes, itt van a számítógép mellett egy vastag könyv, most voltam kávét is főzni. :) De szerintem máshogy nincs értelme a játéknak. Viszont eddig nem volt crash dump. -
Solt #34247 Ha 50x újra rakod akkor is ezt fogja csinálni... -
Solt #34246 De van, memória! Én tuningolom a gépem, elég sokat tesztelem. A crash dump mindig akkor jött elő az FM sorozatnál, ha túlhúztam a memóriát! Ha te nem tuningolsz, akkor hibázik valamelyik modulod. Próbálgasd csak egy modullal... -
pont most volt a Empoli elleni meccsünk:
Állás:
-
najólvan game reinstall addig megyek kajálni majd jövök... -
karajjj #34243 na erre én is :D
nem tölt félóráig két mecs között? -
Hogy állsz az ETO-val? Te egyébként győri vagy? Vagy miért választottad az ETO-t? -
sőőt még a játékot is kib***ta..belépek és hibajelentés 
nemigaz nincs erre egy normális magyarázat
-
de ez nemigaz hogy memó miatt van..már mióta nemvolt nekem ez.. -
Attiska #34239 Én is nekiálltam FM09-ezni, az összes liga, osszes osztálya be, huge adabázis, részletes meccsgenerálás. Rökpe két és fél óra alatt generálta le a játékot (Athon 2600+, 1,5 Giga RAM). Munkanélüliként kezdtem, átböngészve az állásajánlatokat az északír másodosztályban játszó Brantwoodhoz szerződtem. Átigazolási pénz 0. Hát, kíváncsi leszek, hogy mit sikerül kihozni belőlük. -
de szerencsés vagyok hogy nekem még egyszer sem volt:) -
tessék töltés közben chrash dump..pedig mióta nemvolt
-
pontosítok 2. helyen végeztünk -
Attiska #34235 Időnként feltűnik olyan meccs a listában, hogy Egyes számú bemutató csapat - Kettes számú bemutató csapat. Ez az a bizonyos bemutató meccs, ahol listás játékosok nyomják, hátha felfigyel rájuk valaki? -
grat:)
fm08-empolival voltam feljutottam a seria a-ba és harmadik vagy negyedikként végeztünk frissen feljutóként,volt nálam egy Nicola Pozzi csatár aki nagyon jól tolta,úgynézem hogy a 09-be jól visszavették az értékeit:S -
ETO-Szeged 3-0 Tokody térdsérülés..1 hónap -
gratula:)
-
Reggelt and Grat all!!!
Töltöm az ETO-t -
Nagy grat: Soma, Darkon
csak így tovább!
ebéd után töltöm a PARMA-t! -
nekem zsinórban 7 győzelem, de az elején elhullajtottam 12 pontot a Madriddal szemben az első 6 fordulóban, amikor még nem tudtam játszani
, ezek szerint nincs sok remény a bajnokságban, nálam 13 győzelem a Madridnak zsinórban...
-

bár nekem is így menne bvb-vel :S -
!
Nekem is egy ev kellett mire belejottem ez volt a maximum amit elerhetunk. Kivancsi vagyok most hany ev lesz mire behozzuk a Barca-t meg a Real-t. Ugy erzem a multkori 5-6szezonnal kevesebb amennyi uj wonderkid gyanus jatekost vasaroltam.
Rossi-nak eleg sokmindent koszonhetunk, Adriano meg mint egy furdos k. folyamatosan nyavajog hogy kemeny az edzes es 2hetente leserul eddig negyszer osszesen 7honapra:O
Hulk meg :))
-
karajjj #34226 nebasszmá, hogy kiesett a barcika :O -
Na tessék, itt van Hulk:
-
az egyetlen vereség az első meccsen történt, akkor nem is gondoltam volna, hogy utána ennyire nem bírnak velünk. nagyon frankón összeállt a védelem, és szerencsére mostmár gólerősek is vagyunk.remélem tavasszal jön a hasonló folytatás
-
jo éjt, és további sok sikert majd -
Én viszont ezzel búcsuzom mára, 28forduló után 3-pontal vezetek a 2.Frosinone és Mantova elött.
bye bye Soma
-
én még leszek egy ideig
-
van méég vki ?? -
és még most is milyen szarul tolják
Markov:remélem nem állunk majd meg ott:) -
Helyre áll a világ rendje, Fradit az NB1-be!
-
hamary #34217 grat.... ;) viszont, hogy az Újpest kiesett... kicsit nevetséges :) -
nekem kellett egy szezon, hogy belerázódjak a játékba újra, de nem adtam fel a kezdeti kudarcok után, és jelen pillanatban megállíthatatlanul robogunk előre az nb1 felé:
-
+köv.eladás 50%

!