104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• adeex7
    csont ugyan ilyen gépem van,csak nekem amd 2800+,és azért hagytam abba a 09-et,mert még 4 ország 8 bajnokságával is egy meccs 30 perc volt,10 a töltés,10 a cserék stb...szal sok türelmet kívánok neked :DD
  • realgyula
    hol tudom beállítani, hogy csináljon biztonsági mentést?
  • hamary
    Hírbe hoztak a West Hammal. Bár elutasítottam..: Viszont ha kiesek lehet, hogy lemondok...
  • Mike94
    akkor eléggé pihentagyú, türelmes egyén lehetsz :)
  • inter94

empoli nem fog fel jutni a seria A-ba,ez nemsemmi
  • hamary
    Maloney eljött...:D

Érdekes történet ez... Leigazolta a Celtic, játszott két meccset..: Most nálunk játszik, jóval többet majd.
  • Attiska
    Karesz,

Annyira nem vészes, itt van a számítógép mellett egy vastag könyv, most voltam kávét is főzni. :) De szerintem máshogy nincs értelme a játéknak. Viszont eddig nem volt crash dump.
  • Solt
    Ha 50x újra rakod akkor is ezt fogja csinálni...
  • Solt
    De van, memória! Én tuningolom a gépem, elég sokat tesztelem. A crash dump mindig akkor jött elő az FM sorozatnál, ha túlhúztam a memóriát! Ha te nem tuningolsz, akkor hibázik valamelyik modulod. Próbálgasd csak egy modullal...
  • Markov
    pont most volt a Empoli elleni meccsünk:

Állás:
  • InfoMester
    najólvan game reinstall addig megyek kajálni majd jövök...
  • karajjj
    na erre én is :D
    nem tölt félóráig két mecs között?
  • giorgio81
    Hogy állsz az ETO-val? Te egyébként győri vagy? Vagy miért választottad az ETO-t?
  • InfoMester
    sőőt még a játékot is kib***ta..belépek és hibajelentés
    nemigaz nincs erre egy normális magyarázat
  • InfoMester
    de ez nemigaz hogy memó miatt van..már mióta nemvolt nekem ez..
  • Attiska
    Én is nekiálltam FM09-ezni, az összes liga, osszes osztálya be, huge adabázis, részletes meccsgenerálás. Rökpe két és fél óra alatt generálta le a játékot (Athon 2600+, 1,5 Giga RAM). Munkanélüliként kezdtem, átböngészve az állásajánlatokat az északír másodosztályban játszó Brantwoodhoz szerződtem. Átigazolási pénz 0. Hát, kíváncsi leszek, hogy mit sikerül kihozni belőlük.
  • inter94
    de szerencsés vagyok hogy nekem még egyszer sem volt:)
  • InfoMester
    tessék töltés közben chrash dump..pedig mióta nemvolt
  • inter94
    pontosítok 2. helyen végeztünk
  • Attiska
    Időnként feltűnik olyan meccs a listában, hogy Egyes számú bemutató csapat - Kettes számú bemutató csapat. Ez az a bizonyos bemutató meccs, ahol listás játékosok nyomják, hátha felfigyel rájuk valaki?
  • inter94
    grat:)
    fm08-empolival voltam feljutottam a seria a-ba és harmadik vagy negyedikként végeztünk frissen feljutóként,volt nálam egy Nicola Pozzi csatár aki nagyon jól tolta,úgynézem hogy a 09-be jól visszavették az értékeit:S
  • InfoMester
    ETO-Szeged 3-0 Tokody térdsérülés..1 hónap
  • inter94
    gratula:)
  • InfoMester
    Reggelt and Grat all!!!
    Töltöm az ETO-t
  • Markov
    Nagy grat: Soma, Darkoncsak így tovább!
    ebéd után töltöm a PARMA-t!
  • tobias88
    nekem zsinórban 7 győzelem, de az elején elhullajtottam 12 pontot a Madriddal szemben az első 6 fordulóban, amikor még nem tudtam játszani , ezek szerint nincs sok remény a bajnokságban, nálam 13 győzelem a Madridnak zsinórban...
  • Mike94

bár nekem is így menne bvb-vel :S
  • Darkon
    !

Nekem is egy ev kellett mire belejottem ez volt a maximum amit elerhetunk. Kivancsi vagyok most hany ev lesz mire behozzuk a Barca-t meg a Real-t. Ugy erzem a multkori 5-6szezonnal kevesebb amennyi uj wonderkid gyanus jatekost vasaroltam.

Rossi-nak eleg sokmindent koszonhetunk, Adriano meg mint egy furdos k. folyamatosan nyavajog hogy kemeny az edzes es 2hetente leserul eddig negyszer osszesen 7honapra:O

Hulk meg :))
  • karajjj
    nebasszmá, hogy kiesett a barcika :O
  • giorgio81
    Na tessék, itt van Hulk:

• soma22
    az egyetlen vereség az első meccsen történt, akkor nem is gondoltam volna, hogy utána ennyire nem bírnak velünk. nagyon frankón összeállt a védelem, és szerencsére mostmár gólerősek is vagyunk.remélem tavasszal jön a hasonló folytatás

• soma22
    jo éjt, és további sok sikert majd
  • Markov
    Én viszont ezzel búcsuzom mára, 28forduló után 3-pontal vezetek a 2.Frosinone és Mantova elött.

bye bye Soma
  • soma22
    én még leszek egy ideig
  • Markov
    van méég vki ??
  • soma22
    és még most is milyen szarul tolják

Markov:remélem nem állunk majd meg ott:)
  • Markov
    Helyre áll a világ rendje, Fradit az NB1-be!
  • hamary
    grat.... ;) viszont, hogy az Újpest kiesett... kicsit nevetséges :)
  • soma22
    nekem kellett egy szezon, hogy belerázódjak a játékba újra, de nem adtam fel a kezdeti kudarcok után, és jelen pillanatban megállíthatatlanul robogunk előre az nb1 felé:

• HUNLonsdale

+köv.eladás 50%