104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ne magyarországozz már, tök szánifánicska:AS:DAS
Fogadd el, itt ez a rendszer, nem kell besértődni. -
Ez így van.
De folytassuk az UEFA-menetelést:
első meccs=meglepően sima, második meccs=impotens játékkal is majdnem ikx, Frei megy tizit gyakorolni
Nézőszám még mindíg LOL, és üdv az elődöntőben
-
Itt már évek óta ez a szokás. Mellesleg egy nem nagycsapattal nagy eredmény akár egy kis győzelem is... -
karajjj #34291 kapd fel a vizet, mert halva született ötleted volt... -
Swabo: ha megszerkezteztenéd a képet sokkal jobb lenne átméretezni kissebbre!
-
bfejezném itt a témát, egy ötlet volt, nem akartam megreformálni semmit, itt se voltam, rakjátok a képeket, én is ezt fogom tenni....éljen magyarország... -
karajjj #34288 látom még a szövegértelmezéssel is gondok vannak :S
az írtam, hogy heti 1-2 ilyet, tehát körülbelül hetente 2 ilyen kommentet, mert nekem bizony egy szezon nem egy délután... -
swabo #34287
hehe:D Fairplay se a villareal-é lesz... -
Óriási
ezzel sincs semmi baj, csak nem fogod tudni megreformálni a fórumot, hogy mindeki így tegyen be képet és ez legyen a szabvány.
-
karajjnak ment -
1-2 hét alatt játszol le 10 fordulót? -
Kösz és bocs :) -
Itsuki #34282 ha most valamennyire beleéled magadat a játékba,és 1 utolsó perci góllal jutsz tovább,megakarod mutatni másnak is... vagy más eredményt... értjük mire gondolsz,de ez csak a te véleményed. én tiszteletbe tartom. számomra téma off -
karajjj #34281 na akkor mindenki írna heti 1-2 ilyet és kész...
te ilyennek akarod látni a fórumot? -
én nem olyanra gondoltam, amit írsz...
itt egy példa..sokkal átláthatóbb, és kifejezőbb:
giorgio81 üzenete:
katt -
Itsuki #34279 +1 -
...méghogy ne tegyünk be képet 
Miféle kommunista szürke fórum lenne, mindenki csak írna Árokbottyán - Maglód 0-1 ez az ami kit érdekel, képekkel lesz színes és feldobott a fórum! Az TÉNY, hogy nem kell a 38 fordulót végig dobálni a meccs képekkel de aki amikor ugy érzi hogy nagy eredményt ért el egy meccsen jöhet, mert érdekes.
u.i: az irományomben semmiféle kötözködős szándék nincs, vélemyén!(mielött jönnének a megszólások hoyg OFF nem az!mivel itt vetődött fel ez a kérdés.)
-
Itsuki #34277 igazooltál valakit a csapathoz? -
hamary #34276 neked gratulálok, erre kiütsz -.-
grat :P -
Majd igyekszem XD -
Itsuki #34274 ne hozz szégyent a BVBra:P nagyon szép szerencsés továbbjutás:D -
Itsuki #34273 hát nem azért mondom,a kép figyelemfelhivó. ha visszanézek 100 üzit akkor a képet látom,és akkor lehet látom h az xxx a békéscsabával 5-0ra verte a fradit,mig ha csak igy leirná nem venném észre... ez igy marad én is teszek be képeket és ezt semmi ok miatt nem változtatom meg,és sokan is igy vannak vele:) -
Hát, a bajnokságban bukdácsolunk, de az UEFA kupában továbra is megy a szekér, ráadásul az izgalmas továbbjutás is lassacskán hagyomány:
persze hogy megint idegenbe lőtt több góllal, a hosszabításban szerzett góllal...
-
karajjj #34271 szerintem meg rajtad kívül mást nemsűrűn zavar... -
Engem is érdekelnek más meccsképei. Ez már így alakult ki és kész. Nekem ha játszok és élvezem(nem csak ha győzök) akkor alap hogy rakni kell be képet, még ha csak fis-fos meccs is. -
hát szerintem nézz végig a forumot és ebből áll az egész és Capello ezért csinalta ujra a forumot -
a fórum nem 3-4 emberért működik, hanem több százért, és én azt hiszem, sokkal átláthatóbb lenne, ha nem egyesével rakosgatná be mindenki a meccseredményeket...
persze, ha nektek jó, akkor maradjon így, éncsak megemlítettem a fenntartásaimat ezzel kapcsolatban... -
Itsuki #34267 sziasztok menedszerek. remélem mindenkinek bejöttek a számitásai és ugy jöttek az eredmények ahogy gondoltátok:) és gratu. asszem ma nem játszok... -
hamary #34266 akit tisztába van a másik eredményeivel, az betudja azonosítani, hogy éppen milyen szép eredményt ért el, avagy sem egy meccsen. És engem érdekelnek mások meccs képei is, ha ezek nem lennének kihalna a fórum. -
egy két szép vagy fontos eredmény azért fel lehet rakni. amugy meg egyéni jog ki milyen képet tölt fel. hét managerénél is sok esély van h egy mecs kép nyeri meg. -
srácok, szerintem nem csak engem zavar az, hogy csak egy-egy meccsről beraktok képeket...most őszintén, és nem megbántásként, de kit érdekel, hogy mennyit játszottál például a 29. fordulóban...
sztem sokkal többet tükrözne az, ha beraknátok olyan képeket, amik az egész szezonról adnak eredményeket (mérkőzések menü...), nemcsak egy-egy meccsről...sokkal többet le lehetne szűrni, hogy ki hogyan tudja irányítani a csapatot, milyenek az eredmények...
nyugodtan le lehet hurrogni, de én így érzem
-

Ez így van, de szép is volt, CM00/01 mellett tanulni -
Csak nem Ön is Dortmund?
Hogy állsz? -
Egyetemista koromban én is FM/CM mellett tanultam-olvastam-szartam-főztem. Ideális háttérgame! -
hamary #34260 25 -
Hányadik fordulóba vagy már? -
hamary #34258 napi egy meccs talán meglesz -
hamary #34257 18... Az a baj, hogy nagyobb csapatok ellen impotensek vagyunk. -
Alakul ez a Fulham. Hogy állsz? -
hamary #34255 Rangadón behúztuk a három pontot: