104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat. ez azé szép telj.
-
Tavaj LOL 
Egyébként nagy GRAT! -
UEFA-kupa döntő:
Nem mondom, hogy jobbak voltunk, de rosszabbak se...
Azért, hogy Hamsik 30-ról átemelje Weidenfellert...
Százszázalékos gólhelyzetek 2-0 ide...
Semmi gond, büszke vagyok a csapatra. Jövőre a bajnokságra koncentrálunk.

-
Jó bajnokság én anno a Glebe Rangers-el (akkor még a 3. osztályban voltak) minden évben léptem egy osztályt és a legmagasabb osztályt is egyből megnyertem és onnantól meg se tudtak szorítani.
Az összír kupa is állandóan az enyém volt viszont nemzetközi porondon Bl negyeddöntő volt a max. amit elértem, mert senki se akart az Északír bajnokságba jönni. -
szép,grat
-
Reméljük IRL is visszajutnak, mert jó utánpótlásnevelő és szimpatikus csapat. -
a Seria A-ból a SIENA, CAGLIARI, és a CHIEVO pottynt ki. (Chievo tavaj ugy indult neki a A osztálynak mint most én fogok Seria B Bajnokként! jó előjelek
-
grat -
Véget ért egy "utazás"!
Parmaban elszabadult a pokol az utcákon.. az emberek a Fő Téren a Bajnok csapatot követelik, minek tagjai hőssé váltak mivel csapatunk 1éves kitérő után ismét a helyére kerül a SERIA A-ba!!!
SERIA B:
SERIA-B ÉV JÁTÉKOSA: Mcdonald Mariga (PARMA)
ÉV CSAPATtába: 4 játékosom, Castellini, Troest, León, Mariga.
ÉV MANAGERE: én lettem.
u.i.: (már most fél a Seria A-tól, mert itt Seria B-be a 10 vereség nagyon sok, és voltak meccsek amihez közöm nem volt
)
-
Soványka győzelmekkel, de sikerült:
-
grat all -
hamary #34323 grat. -
Megkaptuk az ellenfelünket z elődöntőben: ManCity
egyből sokk, jó, oké, szépvolt eddig is, ennyi
aztán amikor megláttam a bajnoki helyezésüket:
kezdtem reménykedni.
Aztán angliában 3-0-nál elszállt minden remény.
A végeredmény viszont kísértetiesen Déja Vú
A visszavágó előtt 10% esélyt adtam magunknak, aztán elkezdődött a tündérmese: lefociztuk őket (is)
Egy korai tizi, egy Zidan szoló, és már csak az órát figyeltük.
Érdekes, mitől van ekkora pálfordulás otthon. Talán a 12. játékos a 75000 néző, vagy a 13. játékos a CSODA, nemtudom.
Kinéznéd ebből, hogy ez a csapat UEFA döntőt játszik a Napolival?
Itsuki: remélem nem érzed szégyenben magad miattam:) -
hamary #34321 Na Kallio megint betalált:
Tabella ( méretezve túl kicsi lett... 23 pont van nekem, West Prom 21, Stoke 19
10 forduló van még hátra... Nehéz lesz... -
hamary #34320 grat! -
köszi,várom a képeket
Csaba thx -
széép! nekem most jön az Utolsó forduló a Seria-B be a Parma-val, aztán jönnek a meglepetés képek
-
Szép
-
Én is azt vettem észre, hogy a Tottenham tartalékok nem indul semmilyen bajnokságban, így onnan szinte mindenkit kölcsönadtam, akit lehetett. Az U18-nak van bajnokság, a szezon elején írták is, hogy meghívást kaptak bajnoki részvételre. -
csak a megszokott forma... -

-
Királyok a cuccok, így tovább!
(és köxxxxépen) -
Jah, hát sajna választani kellett.
Ha valakiért 31 évesen kapok 8 milla fontot, ráadásul ilyen helyzetben, hááát...
Kringe nélkül meg van élet.
Aki ér valamit az 30 körüli, kivéve 1-2-őt, a többi kuka, tehát tömeges igazolás kéne, de 0 átigazolási kerettel LOL
Ja, és a fizuk is magasak a tudásokhoz képest, tudok jobbakat igazolni kevesebb fizuért.
Persze a kötődést megértem, én se adném el Lampardot meg Terryt 40 évesen se, persze ott más a helyzet csöppet :) -
hamary #34311 Érdekes, a tartalék csapatom nem indult a abjnokságban -
karajjj #34310 a muszáj nem nagyúr, hanem pontos J -
Néhány háttércpack:
Olasz stadioncsomag:
Olasz Seria A, B, C1 és C2 stadion csomag
LETÖLTÉS
Holland stadioncsomag:
Első és másodosztály stadionjai
LETÖLTÉS
Német stadioncsomag
Bundesliga 1, 2, 3 és Regionliga
LETÖLTÉS
Spanyol stadioncsomag
Spanyol 1. és 2. osztály
LETÖLTÉS
[i]Orosz stadioncsomag[/b]
Orosz 1. és néhány alacsonyabb osztályú csapat pályája
LETÖLTÉS

-
Itsuki #34308 én csak a Kickers Emdennel,de ott a második szezonba buktam bele,pedig a fél dortmundot(sadrijaj,hillenbrand:D)ot is elhoztam:D tudom ám,csak hát...:P -
Játszottál már a Dortmunddal 2009-ben?
A muszály nagy úr! Az első évet túl kell élni.
Vagy eladsz, vagy nemigazolsz vagy éhenhalsz:) -
karajjj #34306 te javíthatatlan vagy :D -
jaaa,így már értem:D -
Itsuki #34304 dédét és kringét eladtad?:D ajjajjj:P amugy jók az igazolások,de én öket sosem adnám el:) -
Ja, nem úgy van az, 5 milla készpénz, 6 milla 24 hónap alatt, 16 milla 40 bajnoki gól után (majd 39-nél véletlenül eladom 10-15 milláért DDD) -
hamary #34302 Ha tetszik, ha nem :
Nem számítottam győzelemre, de a fiúk megleptek... Überszarfos Dempseyt kivettem a kezdőből, helyére Kaliot raktam be. Második félidő kb 70-75. percében meg felhoztam Murphyt, aki nem valami gyors, de a még nála is lassabb Campbellt futotta le, így 2-0 lett, ekkor visszaálltam, s hálisten nem kellett szarnom már.
Portsmouth amúgy az 5. helyen áll... Én most így a 17. Következik a Stoke City.
Grat Szabolcs! -
pinnacle #34301 Mivel én mindigflémet szitok, ezért TÁMOGATOM dave88 ötletét^^ -
Őszintén szólva én nem vagyok vele megelégedve.
Ha megkapnám az értékét, simán eladnám. Szerintem sokat keres, és tudnék jobbat venni, ha feltörném a malacperselyt. egy csatárral tolom, és hát Huntelaar fiatalabb meg jobb meg majdnem feleannyit keres, szóval Frei off lesz a nyáron
-
huntelaar nem volt kicsit drága?:) -
grat
10meccs óta veretlen vagyok a sampdoriával erre jött az atalanta és kikaptam mondhatjuk megérdemelten 1-4,kicsit alábecsültök az ellenfelet amugy nálam Genoa-nak második szezonba nagyon megy a szekér elsők a bajnokságba 11forduló után -
Csakneked:
-
Amúgy Frei hogy tolja ? -
Helló!
Javíthatatlan hibaüzire van megoldás?