104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
cZBc #97790 Sziasztok!
5 év után elszántam magam egy gép cserére és azzal fordulnék hozzátok, hogy 3 processzor közül melyiket válasszam(leginkább football managerezni szeretnék kb. 90000-95000-es adatbázissal, meg internetezni,de fontos az energia takarékosság is)? A három versenyző:AMD APU A10 7800, Intel core i5 4690s, vagy i7 4790s? ehhez jönni fog 2x4 giga ram 1600 vagy 1866 mhz-es és egy 120 gigás ssd, dedikált vgat nem szeretnék. Tehát a kérdésem az lenne, hogy elég-e az i5, vagy az i7 azért jobb lenne leginkább fm alá, esetleg az APU is elég lehet? -
de megcsinálthatnák,ha 2-3 betút "elírnak" a játékosok és csapatok nevében,akkor már nincs licenc kérdés,a modderek meg átírogatják...én például szó nélkül kiadnék mittudomén 8-10 eurót egy olyan pakkért,amibe lenne lehetőség kezdeni pl.: 1988-ban vagy 1994-ben. Maradna a user interface a jelenlegi,csak épp az adatbázis lenne régebbi,szerintem sokan vevőek lennének rá -
korbin555 #97788 Volt már erről korábban is szó az SI fórumon,akkor is valami jogdíjakat emlegettek.Meg azt,hogy a játék nem időutazás,próbálnak a realitás talaján maradni.
Mondjuk nem tudom,mi értelme lenne így játszani:1,2,3,4,5,6,7.
A világ egykori,vagy jelenlegi top csapataiban tucatszám hemzsegnek az ilyen klasszisok.Van belőlük több mint 300,röhej az egész. -
a múltkori twitches videó utáni kérdez-felelekben mondta Miles, hogy ők hivatalosan ilyen klasszik pakkokat nem csinálhatnak, mert ahhoz megkéne venni a vonatkozó szezonok licencét. És most is csak az adott szezon licencét veszik meg.... -
korbin555 #97786 Ezzel a 2-3-5 felállással nyert egy srác az Atlético Madriddal egy rakás La Ligát,meg néhány BL-t az fm12 vagy 13-ban.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.19. 17:55:31 -
Zenszkij #97785 -
kössz :D amúgy vmelyik oldalon volt egy 80's classics pakk :D de annyira öreg nem vagyok, hogy őket ismerjem, szóval keresni kell egy 90's classicot -
Zenszkij #97783
Most akciós, csak 6 font a játék.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.19. 17:34:30 -
Zenszkij #97782 -
Zenszkij #97781 -
Zenszkij #97780
Kiadtak tavaly egy retro FM-et, 1888-ban kezdődik, és begenerálja a nagy híres sztárokat, ez való neked!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.19. 17:35:16 -
hát kb ja
szóval egy FM95 kéne amiben benne vannak azok akik 2005ben jöttek elő meg az átigazolások is. Lehet csak az én hülye ötletem de szeritem tök jó lenne ha mondjuk nem az x-edik noname generáltat kéne leigazolnom, hanem cinkos mosollyal elhoznék braziliából egy 18 éves ronaldinho nevű gyereket :) -
+1
Ha csak a mai játékosokra vágysz, akkor menj fifázni... -
korbin555 #97777 A gép nem engedi?Tedd listára,akkor menni fog.De az még mindig nem garancia.hogy a játékos el is fogadja. -
korbin555 #97776 Nonszensz.Minden évben generálni kell az új ifiket,mert sorra halnak ki az emberek a játékból.Nem is értelek.Az alapja az egésznek a folyamatos utánpótlás.Egyébként is legalább egy évtizedig még rengeteg a valódi játékos.Ha pedig gyerek Ibra,Messi,vagy CR7-re gondolsz, olyanról nem tudok.Illetve igen,de azt CM 03-nak hívták.De ott is sorra halnak ki a játékosok,és jönnek a helyükre a generáltak.Ez már csak ilyen játék. -
GOAAL #97775 Tudom, kicsit elkésett kérdés, de mostanában kaptam rá újra az FM14-re:
Az bug hogy ha egy játékosom wantedolva van egy klub által amiből én is szeretnék valakit, akkor nem tudom bevonni őt az adott játékosért tett ajánlatba? -
sikerült beizzitani a 14-et nekem meg (tudom milyen sokakat érdekelhet itt a 15 lázában égve :) )
az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki egy "időutazós" pakkról v valami ilyesmiről?
röviden - zavaró hogy elkezdek egy mentést, és pár szezon után tele a játék generáltakakkal és tök jó lenne ha lehetne kezdeni egy karriert mondjuk 20-30 szezonnal korábban és a mostani klasszisoknak lehetne látni a pályáját felivelni (bááár nyilván qva nehéz lenne megoldani a folyamatos fejlődésüket, meg a sérüléseket felvinni előrestbstb)
na mindeg, vaalaki esetleg tud ilyesmiről a 14-hez? -
korbin555 #97773 Tavaly betartották a két hetet.Ez alapján 24,péntekre re tippelek. -
Pettersson #97772 az early access béta nagyjából mikorra várható? 23.-24.-25.-e körülre saccolnám... de hátha van esetleg olyan topiktárs, aki tudja pontosabban :) -
Zenszkij #97771 2 év UEFA, Fradival, FM 2003 vagy 4
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.17. 12:54:24 -
Soulwave #97770 Érdekességképpen kiváncsi vagyok, ki milyen gyorsan lett magyar csapattal Európai kupagyőztes (EL, BL). -
Pettersson #97769 szintén hasonlóval fordulnék a topik lakókhoz, mint amit Volcanor kolléga írt, szóval:
Aki esetleg gondolkodik az FM 2015 megvételén (más játék esetében is él a dolog!) és a Green Man Gamingnél tenné meg ezt, ahol jelenleg is 29.99 font a játék ára, az regeljen már ezen a címen és mind a ketten jól járunk:
http://www.greenmangaming.com/?gmgr=wahuyeyi
Köszönöm előre is! -
Pár napja én is beszereztem a játékot GMG-ről, már eléggé hiányzik az FM...
Ha valaki most regisztrál a GMG-n, és veszi meg a játékot, megköszönném, ha erről a linkről tenné:
http://www.greenmangaming.com/?gmgr=kovipido
Elvileg 2 font-ot hozzáadnak az egyenlegemhez. :) -
Pettersson #97767 egészségedre! ;) nekem ezenfelül volt még egy fél fontos kedvezményem, szóval én egész pontosan 22 fontot fizettem érte... direkt kártyával... alig várom, hogy megjöjjön! :) -
korbin555 #97766 Hálás köszönet,és egy virtuális sörre meg vagy hívva.
A GMG elfogadta a kuponodat,így 22,50 GBP(8600 HUF) jött ki+ valami kezelési költség.A Paypal 9013 Ft-ot vont le.Ezt már elfogadhatónak tartom.Én pedig megosztom az én kupon kódomat,ha valaki úgy gondolja,megér neki 9k-t a játék:
YON78G-6M32DX-A64SAL
A helyzet az,hogy 2 hete skubizom az árakat,de ennél olcsóbbat nem igazán találtam.Volt egy 8500-ért,de ahhoz nincs béta,meg egy másik 7700-ért,de az RU VPN-es.A magyarok nekem felejtősek.A Livekodok ma jött ki egy röhejes 10900-as árcédulával.A Galaxis is 10k,de nincs béta,és nem gyűjtök porfogót.És főleg nem akarok még 2 hétig sorozatot darálni,mikor kint a játék.
Szóval kösz. -
Zenszkij #97765 köszi, Crvena Zvezdával már nyertem BL-t 2012-es fm.be, de valóban igaz amit mondasz -
Pettersson #97764 Én a magam részéről tudom figyelmedbe ajánlani a green man gaminget, ott most alapból 29 font a játék és van 25%-os kupon is, ha mondjuk regisztrált tag vagy a honlapon, amivel egészen barátira jön ki a játék ára...
(ezt a kódot én kaptam, próbáljátok ki, hátha működik: P65PW6-F9B91D-TW2AG2) -
Red Star Belgrade (Cvezda) nem kelet? 91be nyertek. -
Zenszkij #97762 Akkor mutass egy honlapot ahonnan veszed kérlek, tavaly is onnan vettem, amit linkeltél :). -
korbin555 #97761 24-én kint a béta.Két héttel a teljes játék előtt.Ez már évek óta így van. -
Idén én is későn veszem meg, mert a román túra elég sok pénzt kivett most a zsebemből. max ha lesz virágbolti azt kipróbálom addig. -
Zenszkij #97759 Egy hét? Ezt nem értem. Amúgy még én se rendeltem elő. Alig várom hogy izzíthassam a játékot. Valahogy így őszre minden pc játék befullad részemről, és rájövök az FM kell. A ManU-t hosszú évek óta hanyagolom, szerintem izzítok elsőnek ott egy balhét, Rooney eladásával kezdem. Utána jöhet egy pattogás a Steaua Bukaresttel, tudom román, meg okádék, de mindig is tetszett, hogy ők voltak az utolsók akik kelet európaiként bek-et nyertek. Lehet végül a Kolozsvár lesz belőle, meglátjuk. Magyar karriert is indítok, de ugyebár mikor idén is már a Real Madridot 7-0ra vertem a Bernabéuban, éreztem rá kéne hagyni :).
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.15. 19:58:51 -
-
korbin555 #97757 Azt mondtad,hogy fogalmad sincs,mikor veszed meg a játékot.Tervezd meg azt!
-
én vagyok az egyetlen, aki nem tervez? :D -
Pettersson #97755 Nekem a tervek a következő csapatokhoz vannak:
Rennes (idén elég jól erősítettek, papíron legalábbis)
Karlsruhe (tetszik a város és Németország dél-nyugati része, illetve új stadion is épül)
'borough (szimpatikus a keret és a stadion is tetszetős)
City/Bayern/PSG (kell egy olyan karrier is, amikor tökig van a pénztár, a City a kedvenc angol csapat, a Bayern az abszolút top, a PSG-ben meg ott van Ibra, jó lenne összehozni neki mondjuk egy BL győzelmet)
aztán alakulhat ez még... nagyon sok szimpatikus csapat van és végre jó lenne már egy Diósgyőrös karrier is, ha minden hazain ott vagyok... :D -
tipikus, ha reggelig játszok se...
ja és az öngólom szerzője a legmegbízhatóbb hátvédem, aki 12 éve szolgálja hűen a klubot és egyes szezonjaiban csatárokat megszégyenítően termelte a gólokat is (remélem a képet nem szabtam el)
-
Blackburn 9. év fent van a blogon
Még 2 szezon és utolérem magam... -
Gerdzso #97752 Nálam a rövidtávú karrierek szóba se jöhetnek, de én az a típus vagyok, aki kiválaszt egy klubbot és a végtelenségig viszi. Illetve olyan klubbal valahogy nem is tudok játszani amihez nincs valami "érzelmi" kötődés, ezért csak 4-5 klub jöhet szóba.(Colchester, Győr, Fradi, MU és talán a Real) Illetve rövidtáv maximum válogatott irányításakor, de akkor az csak addig amíg van elég valódi játékos. -
korbin555 #97751 Én pedig indítok egy hosszabb karriert Angliában.A 14-ben úgyis hanyagoltam a szigeteket,csak a Coventry-vel toltam.Idén viszont a legalsó ligából indulok.Hogy kivel,azt még nem tudom.
Lesz még egy olasz,mert ott meg végképp alig fordultam elő.Egy vándorkarrierben a Cagliari-t vittem két szezon erejéig.Itt a konkrét tervem megvan,két év után újra a Pro Vercelli.A sors ismétli önmagát,megint újoncok lesznek a Serie B-ben,akárcsak a 13-ban.Lifteztek egyet,de idén komolynak tűnnek,mint a vakbélgyulladás.Tabella.
Valamikor az új év elejétől pedig jön a megszokott Hali karrier.Arra az időre már csak nem érnek meglepetések.
De mielőtt ekkora feladatokba kezdek,csavargok egyet szerte a világban.Dél-Afrika,India tervben van,de idén is meglátogatom rövidebb időre Indonéziát,Kínát,és valamelyik kisebb Dél-Amerikai országot is.Ezekre pont jó lesz a béta időszak,megismerem,tanulgatom az új dolgokat.
Szóval terveim lennének,csak még ki kell böjtölni egy jó hetet.Ja,meg nem ártana közben a játékot is megvennem.