104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #34454 szezon végén majd beszúrom :) -
hamary #34453 Ja amúgy kösz :) -
Itsuki #34452 majd 1 tabellát beszurhatnál:P
2 meccs 2 vereség és még sok jön mert Sanyit lerugták... bezzeg ha nem szabics emeli akapuson át hanem Torghelle akkor nyrtünk volna -
hamary #34451 Neem, dehogy... Csak a Newcastle ellen minegy-mindegy alapon kiálltam 3-1-2-2-2 -ben.l Be is jött, csak aztán félidőbe inkább jobbnak láttam a dntetlen..: De a cítcsapatod, meg a csít játék, nem akarta, hogy 1 pontot is szerezzek... :) -
remélem sikerül a bentmaradás.
amúgy alapból 3 védővel tolod? Mert az még nagy(obb) csapatoknál is veszélyes, nemhogy egy Fulham kaliberű együttesnél. Ez kicsit meglepett engem. -
hamary #34449 Hajrá! -
karajjj #34448 looool :D -
hamary #34447 én semmit...
:P -
hamary #34446 Bazzmeeeg... Ezen már csak nevetni tudok... Newcastle - Fulham 7-1... Vezettem 1-0-ra több helyzetem volt, félidő előtt ( természetsen... ) csítMartins egalzált.. Jó, inkább beálltam négy védővel ( eddig három volt... )... Tizenegyest kapnak... Berúgják. Ezután taktikát változatok, kicsit jobban támadok.. Eközben kapok egy gólt.. Marha jó..: Vissza megyek, megy a meccs, egyszer csak kiállítják Andreasent mert belerúgott Owenbe... Ezután bejött Murphy aki nem sokkal később a félpályánál feküdt, "félholtan", de ezt a Newcastle leszarta, 3-1... Így már csak három védővel játszottam, támadtam, de ezek folyamatosan lekontráztak, szinte csak egy az egy ellen kaptunk gólt... áhhhh... -
Az egész ligában meg van adva egy limit aminél magasabb fizetést nem adhatsz játékosnak. -
Itsuki #34444 első tétmeccsem jön de sanyiiii már el van tiltva:D
-
Üdv!
2 napja mentés közben áramszünet, 2 meccset újra kellett tolnom a Sotonnal, bár örültem, h a játék nem szállt el. Azóta toltam néhány bajnokit, teszek fel képet hamarosan.
És, természetesen kicsit játszok is :)
Majd' elfelejtettem gratulálni. Visszaolvastam nagyjából, és azért vannak szép eredmények :)
Annyit tennék hozzá ehhez a "mikorrakjunkfelképetmegmikorne" dologhoz, h szvsz mindenki saját belátása szerint cselekedjen. Nameg minnél szinesebb a topik, annál élvezhetőbb számomra (is). Sokkalta érdekesebb látni is a meccsről készült képet, mint elolvasni az eredményt =) -
Rácok olyankor ki mit csinál, ha kiírja, hogy a csapat elbízta magát a jó eredmények hatására? -
karajjj #34441 azmi? -
pinnacle #34440 biztos hogy benne van, ha az idióta amcsi rendszer is benne van. -
Asszem ott van fizetési sipka, vicces lehet :) Mondjuk hogy gaméban is benne van e azt nemtom. -
karajjj #34438 miért? milett? :D -
hamary #34437 Még nem, de a következő meccsek tükrében nem várok sokat... A Csapat felét tényleg elküldöm...
a legjobban az zavar, hogy nem volt egy helyzetünk se de 6.7re teljeesít szinte mindenki.. -
Kiestetek? -
Te csalsz biztos te irányítod nálam is a Kazincbarcikát.
-
hamary #34434 Wigan 1-0... Helyeztünk nem volt... Egyszerűen már nem lehet rájuk hatni... -
karajjj #34433 graphic mappába másolod és engedélyezed a képernyőbeállításoknál a háttérképek mutatását -
Hajrá! -
hamary #34431 Szerintem kiesünk.. Viszon onnantól új ideőszámítás versz kezdetét..: A Sok csöcseléket eladom, veszek egy kapust, és néhány fiatalt. -
Itsuki #34430 http://www.pepsifoci.hu/node/21630
érdekes:) végre nem csak a fradiról van szó hanem 1 ajkai...:) bocs az offért -
Ha összeszeded a csapatot és nem pubokba járkáltok feszt, akkor talán kiesni sem fogtok... 
Itsuki: Hogy neked mennyi bajod van
Mennyé Ausztráliába edzősködni.
-
Itsuki #34428 a csapatom:FC Augsburg:D nincs multja van jelenje(Torghelle) és nincs jövöje:D -
Itsuki #34427 igen,csak spanyolországot gyülölöm,Notthingam meg... na meg a Cannes,kezdek a dunaujvárossal:D na mindjárt kitalálom...:)
dubi nem rossz ötlet,nagyon nem...:) -
hamary #34426 ennek meg jövője:
Fulham
-
mi lenne ha egyszer mindenki ugyanazzal a csapattal kezdene és hogy mit tud kihozni belőle:D -
Te a kisebb csapatokat kedveled szerintem.Ezeknek múltja is van: Rayo, Real Oviedo, Cannes, Nott. Forest. -
Itsuki #34423 nem tudom kivel kezdjek ujat:( -
meg -

-
juvéval vok. Sztetek Balotelli megéri a 11.5 M-ot? -
hamary #34419 

nagy grat! -
Zsil #34418 köszi!hova kell másolnom?és skin cache,vagy valami extra mókulás kell e? -
karajjj #34417 ecsééém, ezért hatalmas gratula :D -
Zsil #34416 thx -
zsoma79 #34415 Nagy grat!
annyit kérdeznék h ezt a background pack-et amit használsz megosztanád velem? nagyon tetszenek a stadionok!
köszi!
első tétmeccsem jön de sanyiiii már el van tiltva:D