104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    szezon végén majd beszúrom :)
  • hamary
    Ja amúgy kösz :)
  • Itsuki
    majd 1 tabellát beszurhatnál:P

2 meccs 2 vereség és még sok jön mert Sanyit lerugták... bezzeg ha nem szabics emeli akapuson át hanem Torghelle akkor nyrtünk volna
  • hamary
    Neem, dehogy... Csak a Newcastle ellen minegy-mindegy alapon kiálltam 3-1-2-2-2 -ben.l Be is jött, csak aztán félidőbe inkább jobbnak láttam a dntetlen..: De a cítcsapatod, meg a csít játék, nem akarta, hogy 1 pontot is szerezzek... :)
  • Huni92
    remélem sikerül a bentmaradás.
    amúgy alapból 3 védővel tolod? Mert az még nagy(obb) csapatoknál is veszélyes, nemhogy egy Fulham kaliberű együttesnél. Ez kicsit meglepett engem.
  • hamary
    Hajrá!
  • karajjj
    looool :D
  • hamary
    én semmit...
    :P
  • hamary
    Bazzmeeeg... Ezen már csak nevetni tudok... Newcastle - Fulham 7-1... Vezettem 1-0-ra több helyzetem volt, félidő előtt ( természetsen... ) csítMartins egalzált.. Jó, inkább beálltam négy védővel ( eddig három volt... )... Tizenegyest kapnak... Berúgják. Ezután taktikát változatok, kicsit jobban támadok.. Eközben kapok egy gólt.. Marha jó..: Vissza megyek, megy a meccs, egyszer csak kiállítják Andreasent mert belerúgott Owenbe... Ezután bejött Murphy aki nem sokkal később a félpályánál feküdt, "félholtan", de ezt a Newcastle leszarta, 3-1... Így már csak három védővel játszottam, támadtam, de ezek folyamatosan lekontráztak, szinte csak egy az egy ellen kaptunk gólt... áhhhh...
  • zorrobomber
    Az egész ligában meg van adva egy limit aminél magasabb fizetést nem adhatsz játékosnak.
  • Itsuki
    első tétmeccsem jön de sanyiiii már el van tiltva:D
  • Huni92
    Üdv!

2 napja mentés közben áramszünet, 2 meccset újra kellett tolnom a Sotonnal, bár örültem, h a játék nem szállt el. Azóta toltam néhány bajnokit, teszek fel képet hamarosan.

És, természetesen kicsit játszok is :)

Majd' elfelejtettem gratulálni. Visszaolvastam nagyjából, és azért vannak szép eredmények :)

Annyit tennék hozzá ehhez a "mikorrakjunkfelképetmegmikorne" dologhoz, h szvsz mindenki saját belátása szerint cselekedjen. Nameg minnél szinesebb a topik, annál élvezhetőbb számomra (is). Sokkalta érdekesebb látni is a meccsről készült képet, mint elolvasni az eredményt =)
  • Magic Boy
    Rácok olyankor ki mit csinál, ha kiírja, hogy a csapat elbízta magát a jó eredmények hatására?
  • karajjj
    azmi?
  • pinnacle
    biztos hogy benne van, ha az idióta amcsi rendszer is benne van.
  • zorrobomber
    Asszem ott van fizetési sipka, vicces lehet :) Mondjuk hogy gaméban is benne van e azt nemtom.
  • karajjj
    miért? milett? :D
  • hamary
    Még nem, de a következő meccsek tükrében nem várok sokat... A Csapat felét tényleg elküldöm...

a legjobban az zavar, hogy nem volt egy helyzetünk se de 6.7re teljeesít szinte mindenki..
  • giorgio81
    Kiestetek?
  • Magic Boy
    Te csalsz biztos te irányítod nálam is a Kazincbarcikát.
  • hamary
    Wigan 1-0... Helyeztünk nem volt... Egyszerűen már nem lehet rájuk hatni...
  • karajjj
    graphic mappába másolod és engedélyezed a képernyőbeállításoknál a háttérképek mutatását
  • giorgio81
    Hajrá!
  • hamary
    Szerintem kiesünk.. Viszon onnantól új ideőszámítás versz kezdetét..: A Sok csöcseléket eladom, veszek egy kapust, és néhány fiatalt.
  • Itsuki
    http://www.pepsifoci.hu/node/21630

érdekes:) végre nem csak a fradiról van szó hanem 1 ajkai...:) bocs az offért
  • zyndar
    Ha összeszeded a csapatot és nem pubokba járkáltok feszt, akkor talán kiesni sem fogtok...

Itsuki: Hogy neked mennyi bajod van Mennyé Ausztráliába edzősködni.
  • Itsuki
    a csapatom:FC Augsburg:D nincs multja van jelenje(Torghelle) és nincs jövöje:D
  • Itsuki
    igen,csak spanyolországot gyülölöm,Notthingam meg... na meg a Cannes,kezdek a dunaujvárossal:D na mindjárt kitalálom...:)

dubi nem rossz ötlet,nagyon nem...:)
  • hamary
    ennek meg jövője:

Fulham
  • inter94
    mi lenne ha egyszer mindenki ugyanazzal a csapattal kezdene és hogy mit tud kihozni belőle:D
  • zyndar
    Te a kisebb csapatokat kedveled szerintem.Ezeknek múltja is van: Rayo, Real Oviedo, Cannes, Nott. Forest.
  • Itsuki
    nem tudom kivel kezdjek ujat:(
  • inter94
    meg
  • inter94
  • Forza Italia
    juvéval vok. Sztetek Balotelli megéri a 11.5 M-ot?
  • hamary

nagy grat!
  • Zsil
    köszi!hova kell másolnom?és skin cache,vagy valami extra mókulás kell e?
  • karajjj
    ecsééém, ezért hatalmas gratula :D
  • Zsil
    thx
  • zsoma79
    Nagy grat!
    annyit kérdeznék h ezt a background pack-et amit használsz megosztanád velem? nagyon tetszenek a stadionok!
    köszi!