104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #34494 fm08ban a legjobb erdményem 1 3-0ás vereség,nagyon nem jött össze abba a gémben semmi nekem... itt volt 1 emden:D -
hamary #34493 :P -
Itsuki #34492 szép,ezek után megjött kedvem pár meccs vereségéig jáccani megint.... -
középpálya közepén van Joao Mutinho mellett...semmi extrát nem mondtam neki, max annyi, hogy kicsit gyakrabban lő távolról, és néha helyet cserél Mutinhoval -
most h előbb betöltöttem 08t (közbe végzett a generálással) érezhető volt h olyan sebesség különbség van a kettő közt mint a jelenlegi sheringham meg agbonlahor sebessége közt -
most is még mindig generálja a mentést... már negyedórája b*zmeg -.- -
Veloso nálad hol játszik, milyen utasításokkal, nálam nem lő ennyi gólt se a Tottenhamben -
Osztom. A játék tényleg belassult. Amikor az adott mentést generálom le, 1-2 országgal tölt 4-5x annyit, mint a 08 7-8cal. Szóval azért nem mind1. -
na újra elkezdtem man city-vel, volt problémám, újra fel kellett rakni a játékot stb stb...
jelenleg itt tartok, Keret:
Meccsek:
-
hamary #34485 Ő marad :) -
Gera milyen volt?
-
na mégis 09zek, kezdek egyet menszitivel
gondolom különösebb beszámoló nem ildomos, ezzel a csapattal ennyi pénzzel alázni kell majd -
hamary #34482 London Eye: Londoni örömünnep, s búcsúkönny
Véget ért a Premier League 2008/09es szezonja. Az négy nagy harca most is hatalmas küzdelmet hozott, melyből végül az Arsenal jött ki győztesen, hajszállal riválisa előtt. A kiesés elleni harc sem hozott különösebb meglepetést: a Hull , Stoke, Wes Brom harcolt a kiesés ellen, viszont ott volt közöttük a Fulham is, aki végül el s nyerte a legjobb kieső címet, benntartva ezzel a West Brom csapatát. Az UEFA-kupa helyekért is több csapat versengett, de a Blackburn és az Everton örülhetett végül, valamint a Newcastle, mint FA - kupa döntős - ellenfelük a bronzérmes manchesteriek lesznek.
Az edzők közül a Fulham edzőjét sikerült elcsípni, egy kis évértékelő erejéig:
,,Rendkívül csalódott vagyok a kiesés miatt, de még szomorúbb az, hogy teljesen megérdemeltük. csapatunk teljesen megérdemelte, hogy jövőre a Champinshipben bizonyíthassunk. Egész szezonban egyenletes volt a játékunk - de sajnos ez azt takarja, hogy folyamatosan a kiesőzónában tartózkodtunk szinte. "
Arra a kérdésre, hogy lesznek-e változások, Hamary mosollyal az arcán válaszolt: ,,Radikális változások lesznek, szinte a fél csapatot ki kell cserélni. Dempseyt már meg is állapodott az Ajax csapatával. Bevallom nem is bánom, pocsék volt egész évben...Középpályás sor néhány új játékossal fog bővülni, csatár sor is megerősítésre kerül, valamint kell egy kapus, és egy védő is."
Legemlékezetesebb mérkőzésnek a 37. fordulóbeli meccset említette meg, mikor csapata 2-0ra kikapott hazai pályán.
,,Ezt az érzést senkinek nem kívánom... Pocsék egy érzés, hála a pocsékan teljesítő játékosoknak."
Az idei szezon további győztesei:
UEFA Kupa: Juventus
BL: Real Madrid
Liga Kupa: Chelsea
FA-Kupa: Newcastle
Jövé évi célokról több csapat menedzsere is nyilatkozott.
van Gaal (West Ham) : ,,Egy biztos középmezpnybeli mezőny a fő elvárásom, jövőre nem harcolhatunk a kiesés ellen"
Scolari (Chelsea): ,, Bajnokság megnyerése, és BL döntő. Ennél alább nem adhatjuk.
Hamary (Fulham): ,,Ez kérdés?"
Wenger (Arsenal) ,,A fiatal csapatomtól már ez is igen szép teljesítmény volt.. Jövőre bőven elég lesz egy BL helyezés."
-
most a juvéval 08-ba 6 országot,és 10 ligát töltöttem be,és kb 3-4 percig töltött kezdéskor,ez volt olyan 4 körül,és már 5 bajnoki lement... -
hát pedig szerintem van benne vmi... 09be betöltöttem 1ligát, tölt évszázadokig, 08ba be van töltve 4-5 liga és még 7. szezonba is sokkal gyorsabb mint 09be első szezonnál - . -
-
karajjj #34479 az, hogy sokat tölt, az nem a játék hibája -
na igen,nekem is ezért került lapátra 1 hét alatt a 09...egyszerűen idegesít hogy sokat tölt,hogy meccsenként lesérül 2 játékosom(patcheltem),lassú az egész...a 08-ba meg most kezdtem egyet a juvéval,majd tolok képeket!! és nagy grat asafderg-nek,és persze midnenkinek!! -
zsoma79 #34477 Nagyon szépen Köszi! :) -
Itsuki #34476 ezt MÉG nem tapasztaltam,de végülis nekem nem is kell ien hiba ezek rugnak olyan gólokat:D de megszoktam. én a realal is kiesnék:D -
engem még az idegesít h minden védőm minden meccsen felszabadítás gyanánt belerúgja saját emberembe, odapattan az ellenfél csatára elé aki berúgja - . - -
Itsuki #34474 MTZ Ripo Minszk. uefa kupa,nem rossz csapat garantált a nemzetközi kupa és 1 csipös bajnokság:)
viszont ez a3d 1 picit idegesitő. itt lehet látni milyen hibákat követnek el a játékosaid. ilyeneket a megyei 2be se rontanak el. igaz nekem a legerösebb csapat aki ellen játszottam tétmeccsen az Újpest volt(XD) de ez nagyon feltünt. jó elhiszem h vannak hibák na de ennyit. megahogy hamary is irta fél méterröl felső kapufa mig az ellenfél 30ról beszor nekem 5öt is:D na de a megrugás is megint más és 1böl piros. bezzeg amikor én akarom h rugja meg akkor nem rugja:D de sztem csak én vok szimplán béna -
Manchester City -
szehi #34472 Hali!
Nagyon nemtom h kivel kezdjek.. az angol a kedvenc ligám majd spanyol,német,francia,olasz(hát igen nemszivlelem az Olaszokat naon de neutáljatok ezért
)
ja amugy visszatérve a problémámhoz megnéztem az angol,spanyol,német ligát de egyik csapat sem fogott meg... nemtudnátok ajánlani egy közép vagy kiscsapatot amiben van kihivás és van pénz(vagy jo keret)??
boccs az offért -
Itsuki #34471 fm08ba is szar voltam ebbe picit jobb... csak hát mindig megrug vki vkit és jön a piroska
-
ez a keret picit acélosabb :D
-
Itsuki #34469 ne add fel:) nekem sem megy
Leandrot leigazoltam,és mki töle várja a bentmaradást... -
há halljátok ez nekem nem megy, töltöm 08t és a borot -
Itsuki #34467 irigyellek:) -
hamary #34466 Egyenleg: 9 millió font -
Itsuki #34465 ááhhh majd a milliárdos ad pénzt:D vagy nem...? -
hamary #34464 Feljutok, és megint kiesek
... Erősíteni kellett volna, de nagyon, csak nem volt pénz... Igaz, egy jobb menedzser, ebből a csapatból bajnokot csinált , én nem tartozom ezek közé, nem vagyok taktikai zseni
-
Itsuki #34463 sajnálom,de kitartást és sima feljutást:) -
hamary #34462 Kiestem... Teljesen megérdemeltük... Hulladék játékosok egytől-egyik néhány kivétellel.... Pfúúúúj... A Hulltól is meg a Bromtól is kikaptunk hazai pályán, míg idegenben nyertünk.... Nincs kapusom.... Áááááh.... Fél méterről felsőléc... Áhhh2... -
Itsuki #34461 hát ha már az 1ik magyart lerugják akkor nem nyerrünk... hát ez is a kiesés ellen fog menni:'( -
hamary #34460 pffff... Hull City is vezet ellenem... Lehet nem kellet volna dühösnek lennem a féllidei 0 helyzet után... ( ja, 9es tvoli lövéssel lőtték a gól úgy 35 méterről -
A nálam használatos background pack, lehet nem jó '08-'09hez. Nekem egy alkalmazásként van meg, ami telepíti magát és kifejezetten a '07hez készült. Talán a config fájlok sem jók az újabb verziókhoz. De egy próbálkozást megér.
A #16878as hozzászólás és környékén találsz erről a superpackról infót.
Egyébként a 2009 ismerkedős szakaszban van. Talán még egy patch és belevágok. A várható csapatok listája már megvan, csak ezt a négyet kellene leszűkíteni addigra.
-
Utley #34458 Gratula mindenkinek.Ez a Madeira-s mentés ez nagyon királyul lett megcsinálva:)
Na de most mérgembe,vagy nem mérgembe a -30 pontos Luton kispadjára csücsizek le a 4.ligába.
Sok sikert mindenkinek,de jó lenne már látni,hogy valaki világbajnok lesz a Magyar csapattal :)))) -
Itsuki #34457 na sanyiiiiiiiiiiiiiii lötte az első szezonbeli gólunkat,szupeeerr,vezetünk:D -
-
Változtass a taktikán 180°-ot, ennél rosszabb nem lehet. 4 védő meg szerintem kéne.