104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szóval nem tudjátok, miért vagyok UEFA kupában?
Na mind1, hamár itt vagyunk, folytatjuk a tavalyi hagyományt!(lehet, hogy UEFA-kupa csapat leszünk?)
-
Én is :) Zé Élias! -
Végülis a lényeg a bajnokság, azt nem szabad elbuknom. Bl nélkül elég könnyen el lehet merülni az nb1 fosmocsarában :D -
hamary #34531 Jó, hogy itt a hétvége, keményen kell nyomatni a gammát, hogy feljussak... Szeretem az igazolási szezont :D -
Na felkértek nigériai szövetségi kapitánynak, így már a Tottenham mellett Nigériát is kommandíroznom kell
-
hamary #34529 Oh, ez bőven elég :) -
grat mindenkinek
nemtom ki kérdezte, de sajnálom, ez az egyetlen módja annak, hogy mindenki észrevegye, és meg kell mondanom, jobban beválik mint az íratlan szabály. Természetesen idővel, avagy nemsoká ezen is lehet majd finomítani :) -
hamary #34527 Amúgy akkora köcsög a játék... Már az előző is az volt... Middlesbrough adott egy playaért 2 milkát.. Elfogadták... Én is adok ugyanennyit... Erre ők kérnék egy játékosom, plusz 2.5 milliót... -
Utley #34526 Nem biztos,hogy a billem egybe marad egy ilyen meccs után :) -
Kérj érte többet, ha megadják jó, ha nem akkor eladod anyiért amenyiért most vinnék. -
Az szep lesz akkor megcsinaltak vegre a kolcson rendszert is 
Amugy grat all!
-
hamary #34523 Napoli 13 misit ajánlott egyik játékosomért... Norvég... juventus is érdeklődik iránta... Ha elmenne, asszem betudnék vásárolni :) -
Grat! 
Zorrobomber: Legközelebb kibírod és nem kapsz ki.
-
-
Kvázi bent maradtam, nem az udvaron szarunk pottyantós budiban :D -
hamary #34519 
mondjuk nem ártott volna bent maradnod, ez így a te hibád :P -
[üveges szemekkel maga elé bámul]
-
:DDDDDDDDDDDDdddd -
nane... -
2-0nál kimegyek budira, még pont az járt a fejemben hogy ide már nem kellek úgyse, aztán - előre is bocsánat, de - miakurvaélet???
-
egy kicsi off de nagyon lol :D
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210489 -
Most csak szimplán beszarok, valszeg Saviola érkezik kölcsönbe :DDD -
már játék kezdetén ilyen -
Azsesemmi 
-
-
Kicsit megacélosodott a Józsi a Derby County-ban 2010-ben
-
Lefosom a bokámat, komolyan :DDD egy szaros 1-0-ára futotta hazai pályán kettős emberelőnyben, a gólomat pedig a balhátvédem szerzi :D a kapusuk élete meccsét játszotta, 4-5 méterről telilőttük, és 5, azaz hangsúlyozom ÖT kapufánk volt:D
-
Hát én se tom, azért 2.2es kétmagos proci meg 3 giga ram legyen már elég ahhoz hogy ne legyen "folyós" a kurzor, meg rögtön reagáljon a kattintásaimra. Ezen lenne mit javítaniuk. Egy kicsit a meccs eleji engine beizzítás is zavar kicsit. -
karajjj #34506 hát nemtom, én a laptopon nem szarakodok vele, kapásból a másik gépre raktam fel, ott nem nagyon kell várakozni :D -
Félelmetesen élethűen szimulálja az NB1et a progi:
Belekezdünk lassan a bajnoki szezon hajrájába, rettentően szoros a versenyfutás a bajnoki címért. Vesztett pontok tekintetében döntetlen az állás, úgy hogy a gólarányunk jobb. Ebben a feszült hangulatban kezdünk neki a Paks elleni bajnokinak, a meccsen folyamatosan megy a rombolás-küzdés(egyik félpályáról a másikra rugdosta át a két csapat egymásnak a labdát kb), pattannak az idegek, a meccslabdákat mindkét csapat a lelátóra rúgja, nem tudják eldönteni a meccset és ez így is marad: 0-0 a végeredmény. A hármas sípszó után rápillantok a többi eredményre, a Debrecen...1-1re leikszelt otthon...
-
Hi all!
uefa csoportból simán továbbjutottunk,mondjuk k...va könnyu csoport volt,első kiesési körben úgy mint tavaly Hertha csapatát kaptuk -
Újpest - Vasas 2-2 :/ -
Hy & Grat Ól!
Folytatom Dortmundot (mostmár szép simmával az egyenlegen
)
Rögtön egy kérdés: 10. lettem a bajnokságban, és UEFA döntőt játszottam (nem nyertem meg), mégis indulok a legelső selejtező körben az UEFA-ban. Én örülök, de nem tudjátok miért? (megesz a kíváncsiság
)
OFF: Capello, ezt a piros feliratot nem lehetne innét kivenni, nagyon zavar szövegírás közben
-
hamary #34501 nekem is gyorsabb a mentés. -
lehet h azér látod úgy mert alapból a játék csigalassú és ahhoz egy ilyen mentés gyors :) -
Én úgy érzem hogy gyorsabb a mentés, de lehet csak haluzom :) -
nekem mentéssel eddig se volt gondom, sztem ugyanannyi mint 08cal -
én is osztom, egyszerűen lassú. míg 08-al vígan játszottam ablakban, most erről inkább lemondtam, de sokkal így se lett gyorsabb, ráadásul elég hullámzó, egyszer még megfelelő gyorsaságú, kb 08, aztán meg néha csak pislogok olyan lajhár. amit viszont javult az a mentés sebessége -
Itsuki #34496 a kapusom kijött 1 labdára. megszerezte. majd lefagyott elvette az ellenfél és az üres kapuba rugta... nevetséges. -
Itsuki #34495
igy kezdtünk