104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    ezt illett volna tavaly is, de most sem bánkódok
  • soma22
    nem túl bíztató az előjel:
  • Fabio Capello
    Mike: najó, de háromszor annyi meccse volt, Buffon sérült... :(

A képeseknek: nem a széthúzás a gond, hanem az, hogy mivel a szerver először betölti a teljes képet, majd leméretezi (fekete vonal körülötte), majd ismét betölti = 3-4x akkora betöltési idő, amit sem a szerver, sem a mezei user nem szeret. Arról nem beszélve, hogy felsőbb utasításban mondták rám, hogy figyelmeztessem erre a topiklakókat.

Zsil, pinnacle: most le is lehet állni.

mindenki másnak pedig nagy grat, csak így tovább :)
  • giorgio81
    Hi srácok! ma nem tudom nyomni a Tottemhamet, nem a saját gépemnél vagyok. Légyszi toljatok már be egy profil erről a srácről: Tozé Marreco, az ETO-ban tesztelik, holnap elvileg játszik a Budaőrs ellen a Ligakupában. Kiváncsi vagyok rá az FM hogy értékeli.
    Köszi
  • pinnacle
    nem belekötöttem te fasz

ennyi elég is:) értelmi fogyatékosokkal csak szakképzett tanárok beszélgessenek:)
  • Zsil
    Egyfajta felhozó edzést kap éppen,mivel fiatal és super tehetség,tudhatod hogy egy darabig igy szoktak fejlődni,márhogy sok tulajdonság egyszerre fejlődik.És ne azt keressd hogy mibe köthetsz,ez jellemző
  • Zsil
    mi ez az arc?
  • Mor3llo
    ááááh...ilyen nincs!!!!!!!444 közük nem volt a meccshez, volt h a labdabirtoklás 75-25 volt nekem...
  • zyndar
    Így állunk perpill, Ligakupában döntő lesz a Lyon ellen.

• Itsuki
    na kiprobálom a wigant
  • Mike94
    OFF
    kápelló ajánlom figyelmedbe, elég lol :D
    http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210630&
  • Mike94
    te hülye b*zi, feyenoordot kaptam uefába lokival :D
  • hamary
    elhiszem, de akkor Andreasen is belőhetne a 20 lövéséből egyet.... Ha ellenem minden Kiss Tibinek sikerül.
  • Mor3llo
    a való életben is lőhet kiss tibi a megye3-ban egy meccsen 2 bombagólt, nem kell feltétlen a legnagyobb kvalitással rendelkeznie ehhez!
  • Mor3llo
    nem, nem hívta vissza a Real...ezkész :D játszott 3 barátságos, 1 bajnokit, és visszamegy...hát nem váltja itt meg a világot :D
  • hamary
    Kicsit bugyuta kérdés ,de..:
    mit jelent a távoli lövésnél az érték? Mert nem hiszem, hogy azt, hogy milyen jól lő távolról, mert akkor nem lőnének nekem sorozatosan 9esek bombagólokat...... Ez nagyon dühít... Andreasen meg nem képes eltalálni a kaput. ( kiestem természetesen a Liga Kupából, meg sem említem ki volt a jobb... nagyon felhúz ez a geczi )
  • zyndar
    Tapsifüles!!!
  • pinnacle
    visszahivas opció?
  • Mor3llo
    Ez mia a faszom ? :DDD most vettem kölcsön 1 hónapja és év végéig....beszarok AD:S:DAS
  • soma22
    grat te állat:)
  • inter94
    grat
    szegény inter csak hatodik:S
    sampdoria 12,remélem hogy jobb helyre sikerül nekem behoznom:D
  • Mor3llo
  • 5w0rdf15h
    Bajnokság vége:

Rocchi gólkirály lett 24 góllal, nagy részt ez neki köszönhető, hogy ország-világ megdöbbenésére megnyertük a SerieA-t. :) Végére nagy különbség lett, mivel a nagycsapatok körbeverték egymást, pl a Juve utolsó fordulóban került egyáltalán dobogós helyre :D
  • Mor3llo
    Huh, első fordulóban nem is olyan rossz ez az eredmény :P bár azt kell mondjam, csalódott vagyok, mert a nagyobb helyzeteink nekünk voltak :D
  • zorrobomber
    szkaut report?
  • arsnl
    Én innen szedtem:
    link
  • Danka88
    http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=13770

Ez?
  • hamary
    Ő lesz valószínű az utolsó igazolásom... A jövő támadósorával szvsz nem lesz gond.
  • arsnl
    ja a játékosokra gondolsz.. Mindjárt megkeresem, egy 500megás facepack amúgy..
  • Danka88
    Akkor azt kérdezem, hogy hogy van ilyen kép? hogy az alsó sarkában ott a zászlo, az is skin?
  • arsnl
    #34659 Skinnek hívják ;)
  • Danka88
    Hali!
    Megkérdezhetem, hogy ezt a modot/patch-t honnan töltötted le? Nagyon jól néz ki.
  • hamary
    Kezdi a játék... Lesérült az újonnan vásárolt kapusom, ezért a csere vén Svarc állt be... Távolabb, mint a félpálya felétől kapott egy szabadrúgást gólt a pipba (...) - 12-es szabadlövásű , s 11es távoli lövésű játékostól.. Majd szögletgól: Szinte a kezéből fejelik ki a labdát... Mi meg lövünk 3 kapufát... beszarok...
  • Darthmushroom
    hi grat all!!
  • pinnacle
  • arsnl
    tess
  • hamary
    kösz :) Elég hasznos kis írás, nagyjából talán megértettem. Köszi :)
    Grat a Marseille elleni meccshez.

Daver kitartás!
  • pinnacle
    Szép eredmények, jó pléják.:)

Egy skin linket kaphatnék??:D
  • John Cena
    nekem manchesterbe 3 meccsen át Fletchher védett:D akkor vettem észre:D:D 3-3at nyertünk de csak 1 Gólnélkülie volt:D
  • zyndar
    Kitartás a "Jövő Csapatához" ! :P
    Segített valamit amit küldtem?