104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ezt illett volna tavaly is, de most sem bánkódok
-
nem túl bíztató az előjel:
-
Mike: najó, de háromszor annyi meccse volt, Buffon sérült... :(
A képeseknek: nem a széthúzás a gond, hanem az, hogy mivel a szerver először betölti a teljes képet, majd leméretezi (fekete vonal körülötte), majd ismét betölti = 3-4x akkora betöltési idő, amit sem a szerver, sem a mezei user nem szeret. Arról nem beszélve, hogy felsőbb utasításban mondták rám, hogy figyelmeztessem erre a topiklakókat.
Zsil, pinnacle: most le is lehet állni.
mindenki másnak pedig nagy grat, csak így tovább :) -
Hi srácok! ma nem tudom nyomni a Tottemhamet, nem a saját gépemnél vagyok. Légyszi toljatok már be egy profil erről a srácről: Tozé Marreco, az ETO-ban tesztelik, holnap elvileg játszik a Budaőrs ellen a Ligakupában. Kiváncsi vagyok rá az FM hogy értékeli.
Köszi -
pinnacle #34690 nem belekötöttem te fasz
ennyi elég is:) értelmi fogyatékosokkal csak szakképzett tanárok beszélgessenek:) -
Zsil #34689 Egyfajta felhozó edzést kap éppen,mivel fiatal és super tehetség,tudhatod hogy egy darabig igy szoktak fejlődni,márhogy sok tulajdonság egyszerre fejlődik.És ne azt keressd hogy mibe köthetsz,ez jellemző -
Zsil #34688 mi ez az arc? -
ááááh...ilyen nincs!!!!!!!444 közük nem volt a meccshez, volt h a labdabirtoklás 75-25 volt nekem...
-
Így állunk perpill, Ligakupában döntő lesz a Lyon ellen.
-
Itsuki #34685 na kiprobálom a wigant -
OFF
kápelló ajánlom figyelmedbe, elég lol :D
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210630& -
te hülye b*zi, feyenoordot kaptam uefába lokival :D -
hamary #34682 elhiszem, de akkor Andreasen is belőhetne a 20 lövéséből egyet.... Ha ellenem minden Kiss Tibinek sikerül. -
a való életben is lőhet kiss tibi a megye3-ban egy meccsen 2 bombagólt, nem kell feltétlen a legnagyobb kvalitással rendelkeznie ehhez! -
nem, nem hívta vissza a Real...ezkész :D játszott 3 barátságos, 1 bajnokit, és visszamegy...hát nem váltja itt meg a világot :D -
hamary #34679 Kicsit bugyuta kérdés ,de..:
mit jelent a távoli lövésnél az érték? Mert nem hiszem, hogy azt, hogy milyen jól lő távolról, mert akkor nem lőnének nekem sorozatosan 9esek bombagólokat...... Ez nagyon dühít... Andreasen meg nem képes eltalálni a kaput. ( kiestem természetesen a Liga Kupából, meg sem említem ki volt a jobb... nagyon felhúz ez a geczi ) -
Tapsifüles!!! 
-
pinnacle #34677 visszahivas opció? -
Ez mia a faszom ? :DDD most vettem kölcsön 1 hónapja és év végéig....beszarok AD:S:DAS
-
grat te állat:) -
grat 

szegény inter csak hatodik:S
sampdoria 12,remélem hogy jobb helyre sikerül nekem behoznom:D -

-
Bajnokság vége:
Rocchi gólkirály lett 24 góllal, nagy részt ez neki köszönhető, hogy ország-világ megdöbbenésére megnyertük a SerieA-t. :) Végére nagy különbség lett, mivel a nagycsapatok körbeverték egymást, pl a Juve utolsó fordulóban került egyáltalán dobogós helyre :D -
Huh, első fordulóban nem is olyan rossz ez az eredmény :P bár azt kell mondjam, csalódott vagyok, mert a nagyobb helyzeteink nekünk voltak :D
-
szkaut report? -
Én innen szedtem:
link -
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=13770
Ez? -
hamary #34667 Ő lesz valószínű az utolsó igazolásom... A jövő támadósorával szvsz nem lesz gond. -
ja a játékosokra gondolsz.. Mindjárt megkeresem, egy 500megás facepack amúgy.. -
Akkor azt kérdezem, hogy hogy van ilyen kép? hogy az alsó sarkában ott a zászlo, az is skin?
-
#34659 Skinnek hívják ;) -
Hali!
Megkérdezhetem, hogy ezt a modot/patch-t honnan töltötted le? Nagyon jól néz ki. -
hamary #34662 Kezdi a játék... Lesérült az újonnan vásárolt kapusom, ezért a csere vén Svarc állt be... Távolabb, mint a félpálya felétől kapott egy szabadrúgást gólt a pipba (...) - 12-es szabadlövásű , s 11es távoli lövésű játékostól.. Majd szögletgól: Szinte a kezéből fejelik ki a labdát... Mi meg lövünk 3 kapufát... beszarok... -
hi grat all!! -
pinnacle #34660 
-
tess -
hamary #34658 kösz :) Elég hasznos kis írás, nagyjából talán megértettem. Köszi :)
Grat a Marseille elleni meccshez.
Daver kitartás!
-
pinnacle #34657 Szép eredmények, jó pléják.:)
Egy skin linket kaphatnék??:D -
nekem manchesterbe 3 meccsen át Fletchher védett:D akkor vettem észre:D:D 3-3at nyertünk de csak 1 Gólnélkülie volt:D -
Kitartás a "Jövő Csapatához" ! :P
Segített valamit amit küldtem?