104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    tudom, hogy kinyalod a seggüket, de hogy? :DDDD
    nekem ugye általában ki van írva, hogy nem hajlandó hozzám jönni, akkor mit kéne neki ajánlani, hogy meggondolja magát? :D
  • Darkon
    Jol van hat nalad mar a 23eves is oreg tudom-.-
  • BBeno2

• Mike94
    Marquinhos
  • Mike94
    apropo Viola, télen erősödhet a csapat brazil vonala épp Violával :D
  • Darkon
    Nos MU-val kb 8fordulos egyezkedes utan(a judeai verem:P) sikeult megegyeznem. De kozbe Marquinos-ra is sikeresen palyazom. Nem is tudom melyik legyen most hirtelen

oder
  • Mike94
    azt mondják h jó a nyelvérzékem
  • 5w0rdf15h
    képt :D
  • karajjj
    hogy a gecibe találsz te ilyen játékosokat, hogy el is jönnek? :DDDDDDDDDD
  • Mike94
    Viola?
  • Darkon
    Nagy igazolas van kilatasba...
  • Nightwish006
    Hát akkor ezt buktam :\ Azért köszi...
  • Mike94
    vassról, némethről, kádárról, komanról képet plíz :)
    #34761: adair júnior miatt meg sorry h nem méreteztem át :S
  • Mike94
    Keret:

Adair Júnior:

Jardel:
  • BBeno2
    Real Madrid átigazolások 2010.szeptember.

• arsnl
    Ja félre értelmeztem. Hát mentéssel nem tudsz semmit csinálni sajnos.. =/
  • Magic Boy
    Tudnál dobni egy képet róluk és a keretedről?
  • Nightwish006
    Őőő és ezt hogy? Indítsak egy új játékot, vagy csak szimplán a főmenüben a beállításoknál? Mert a játékot nem tudom betölteni, szóval nem azzal van a probléma, hogy egy adott napnál kidob, hanem egyik este lementettem, aludtam rá egyet, aztán másnap betöltés negyedénél kidob:| Próbáltam az autosave-eket is, azok is kidobálnak... :\ Az összes többi működik, csak a sampdoriás mentésem nem :'( Pedig már úgy a szivemhez nött a csapat:S
  • arsnl
    Próbáld a a részletességet maxra felvinni a beállításokban. Ha tovább megy utána visszaveheted arra ami volt
  • jolesy
    Sziasztok!

Gondoltam jelentkezem egy rövid helyzetjelentéssel. December közepén járok és így állok, UEFA kupában továbbjutottam, most várom a sorsolást.

Premier League

UEFA
  • Mike94
    Jardelt a brazil másodosztályból a Cricíuma-tól vettem 8 ezer fontért, Adair Júnoirnak meg nincs klubja
  • Darkon
    Cassano-t megvette a Real 23M-ert

Most neztem szegeny Ronaldo meg mindig nyomja braziliaba eszmeletlen gyenge ertekekkel.
    Adriano-t viszi a Betis 15M-ert(!). Persze amolyan Adrianosan levagott meg egy hisztit hogy miert nem Sampdoriaba engedtem el (8M-ert). Megvaltas lesz a tavozasa.
  • Magic Boy
    Adiair Júnior-t és Jardel-t menyiért és kitől vetted?

Grat all!
  • Nightwish006
    Sziasztok! Az egyik mentésem elromlott, betöltésnél kiír egy hibát, meg említ vmi crash dumpot. Rákerestem itt, memória hibát írtatok ezekkel kapcsolatban. Namost nekem nincs huzva a memória, mégse jó:S Nagyon fontos lenne, semmi kedvem újat kezdeni:S
  • Mike94
    Jardel :]
  • soma22
    jaja, sőt osei duplázott csereként beállva

cassano?
  • karajjj
    ja értem :D
  • Darkon
    Szep, gol is lett?

Adriano mar biztos tavozik a telen(mielott ujra leserul). Csak azt nem tudom ki jojjon? Valami tapasztaltabbra gondoltam lehet valami 30feletti ven roka lesz ideiglenesen(nagy alom Henry lenne)
  • soma22
    nem, csak mivel megnyertük a bajnokságot igy adok neki is több lehetőséget, hogy gyorsabban fejlődjön, meg beépüljön
  • karajjj
    Osei nálad már kezdő? :D
  • Huni92
    Helló!

Látom mindenki lazsál (: Én most töltöm be a Sotont. Eléggé lassan haladok, de vmikor majdcsak a végére érek :D
  • soma22
    ATTACK!!!

• Mike94
    kegyetlen lassú ez a szar... olyan mintha 128mb rammal nyomnám 08t kb. - . -
  • Darkon
    Az egy biztos hogy Guardiola lennek eletbe, fizetnek be percenkenti kesesert a sulyos euroezreket:P
    Most probalja magat visszanyalni de konnyen kispadon talalja magat ha nem lesz meg a meccsenkenti 1gol.

Kezdhetem meg a hajrat decemberbe. 4.hely a cel mostmar
  • soma22
    fu, nem valami acélos

mondjuk nem féltelek, rendet tudsz te ott rakni:)
  • karajjj
    A:SD_SA:Fasfdasd
  • Darkon
    Meg Gomez van felhaborodva hogy kritizalom. Ostorral vernem mindet

Adriano a szezon kezdete ota serult, amiota megvettem hasznalhatatlan tobbet van korhazba mint gyepen. Rossi is serult, Fernandez is
  • Martins15
    Kössz
  • Mor3llo
    grat!
  • Mor3llo
    Egy könnyed kis UEFA siker!