104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #34774 tudom, hogy kinyalod a seggüket, de hogy? :DDDD
nekem ugye általában ki van írva, hogy nem hajlandó hozzám jönni, akkor mit kéne neki ajánlani, hogy meggondolja magát? :D -
Jol van hat nalad mar a 23eves is oreg tudom-.- -
-
Marquinhos -
apropo Viola, télen erősödhet a csapat brazil vonala épp Violával :D -
Nos MU-val kb 8fordulos egyezkedes utan(a judeai verem:P) sikeult megegyeznem. De kozbe Marquinos-ra is sikeresen palyazom. Nem is tudom melyik legyen most hirtelen
oder
-
azt mondják h jó a nyelvérzékem
-
képt :D -
karajjj #34766 hogy a gecibe találsz te ilyen játékosokat, hogy el is jönnek? :DDDDDDDDDD -
Viola?
-
Nagy igazolas van kilatasba... -
Hát akkor ezt buktam :\ Azért köszi... -
vassról, némethről, kádárról, komanról képet plíz :)
#34761: adair júnior miatt meg sorry h nem méreteztem át :S -
Keret:
Adair Júnior:
Jardel:
-
Real Madrid átigazolások 2010.szeptember.
-
Ja félre értelmeztem. Hát mentéssel nem tudsz semmit csinálni sajnos.. =/ -
Tudnál dobni egy képet róluk és a keretedről? -
Őőő és ezt hogy? Indítsak egy új játékot, vagy csak szimplán a főmenüben a beállításoknál? Mert a játékot nem tudom betölteni, szóval nem azzal van a probléma, hogy egy adott napnál kidob, hanem egyik este lementettem, aludtam rá egyet, aztán másnap betöltés negyedénél kidob:| Próbáltam az autosave-eket is, azok is kidobálnak... :\ Az összes többi működik, csak a sampdoriás mentésem nem :'( Pedig már úgy a szivemhez nött a csapat:S -
Próbáld a a részletességet maxra felvinni a beállításokban. Ha tovább megy utána visszaveheted arra ami volt -
jolesy #34755 Sziasztok!
Gondoltam jelentkezem egy rövid helyzetjelentéssel. December közepén járok és így állok, UEFA kupában továbbjutottam, most várom a sorsolást.
Premier League
UEFA
-
Jardelt a brazil másodosztályból a Cricíuma-tól vettem 8 ezer fontért, Adair Júnoirnak meg nincs klubja -
Cassano-t megvette a Real 23M-ert 
Most neztem szegeny Ronaldo meg mindig nyomja braziliaba eszmeletlen gyenge ertekekkel.
Adriano-t viszi a Betis 15M-ert(!). Persze amolyan Adrianosan levagott meg egy hisztit hogy miert nem Sampdoriaba engedtem el (8M-ert). Megvaltas lesz a tavozasa. -
Adiair Júnior-t és Jardel-t menyiért és kitől vetted?
Grat all!
-
Sziasztok! Az egyik mentésem elromlott, betöltésnél kiír egy hibát, meg említ vmi crash dumpot. Rákerestem itt, memória hibát írtatok ezekkel kapcsolatban. Namost nekem nincs huzva a memória, mégse jó:S Nagyon fontos lenne, semmi kedvem újat kezdeni:S -
Jardel :] -
jaja, sőt osei duplázott csereként beállva
cassano? -
karajjj #34748 ja értem :D -
Szep, gol is lett?
Adriano mar biztos tavozik a telen(mielott ujra leserul). Csak azt nem tudom ki jojjon? Valami tapasztaltabbra gondoltam lehet valami 30feletti ven roka lesz ideiglenesen(nagy alom Henry lenne) -
nem, csak mivel megnyertük a bajnokságot igy adok neki is több lehetőséget, hogy gyorsabban fejlődjön, meg beépüljön -
karajjj #34745 Osei nálad már kezdő? :D -
Helló!
Látom mindenki lazsál (: Én most töltöm be a Sotont. Eléggé lassan haladok, de vmikor majdcsak a végére érek :D -
ATTACK!!!
-
kegyetlen lassú ez a szar... olyan mintha 128mb rammal nyomnám 08t kb. - . - -
Az egy biztos hogy Guardiola lennek eletbe, fizetnek be percenkenti kesesert a sulyos euroezreket:P
Most probalja magat visszanyalni de konnyen kispadon talalja magat ha nem lesz meg a meccsenkenti 1gol.
Kezdhetem meg a hajrat decemberbe. 4.hely a cel mostmar
-
fu, nem valami acélos
mondjuk nem féltelek, rendet tudsz te ott rakni:) -
karajjj #34739 A:SD_SA:Fasfdasd -
Meg Gomez van felhaborodva hogy kritizalom. Ostorral vernem mindet 
Adriano a szezon kezdete ota serult, amiota megvettem hasznalhatatlan tobbet van korhazba mint gyepen. Rossi is serult, Fernandez is -
Martins15 #34737 Kössz -
grat! -
Egy könnyed kis UEFA siker!