104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ezeket én is csinálom, ha engedi (sokszor nem enged ráhatni) és én is válogatott focista beállítással kezdek.
Bár most a barátnőm adataival játszom női managerrel, lehet, hogy ez a baj. -
hamary #34813 Kis csapattal én is mindig ezt csinálom. -
akkor itt is elárulom a titkom a fórumon nem csak msnen (igazából nála én magam sem hittem egyáltalán h elfogadja)
amikor jön h szerződést kell ajánlani, fullos szerződés, aztán játékos ráhatásnál klasszis játékos (ha fiatal akkor meg még h mennyit fejlődhet), játék kezdetén játékos múltnak válogatott focista, mer így nagyobb rep.ed lesz így játékosok is jobban jönnek
hatásos tud lenni, és nincs benne semmi csít -
Hogy csináltad, hogy mégis elfogadta? -
télen érkezik első nagy név a csapathoz, szerződés ajánlatnál még azt mondta h nem akar jönni és elfogadta mégis :| -
MarcoVB javaslata a "crash dump" hibára : Belépsz a "Beállítások" menü "Részletesség" almenüjébe, a beállítást átrakod "alap"-ról "maximumra". Ezúttal simán továbblép a program a kritikus dátumnál.
Egy játékbeli nappal később a részletességet visszarakod "alap"-ra, mert a "max" fokozat a természetéből fakadóan eléggé lelassította a feldolgozást.
Ha valaki legközelebb "crash dump" hibát tapasztal, próbálkozzon meg ezzel, hátha tényleg ez a csodaszer a problémára.
Maga a "crash dump" az egy jelentés-féle fájl, amit a program a kiakadással egyidejűleg hoz létre.
Hogy mitől van? Már korábban is arra gyanakodtam, hogy a "background" ligák okozzák, vagyis elvileg történne valamilyen esemény, amihez nincs elég adat, mondjuk az üres csapatok, hiányzó eredmény vagy a jóég tudja mi miatt (pl. mondjuk a "backgorund"-ként betöltött fehérorosz ligában legjobb játékost választanának, de mindenhol csak csupa szürke ember van, nincs kit megválasztani). De ez csak elmélet, az mindenesetre mellette szól, hogy minél jobb a játszható ligák aránya a sallanggal szemben, annál kisebb az esélye a hibának. -
hamary #34808 Itt van egy lyoni facepack akit érdekel.
Ilyesmik a képek:
Katt
remélem működik, nekem nincs vele gondom. -
persze, azér mer kínai verzió :D én is csak annyit látok :D -
de ha nem használom olyanra akkor nincs benne semmi... -
köszi:) -
Láttam köszi. Megnéztem, de nekem csak kockákat ír ki a 3.0-ás.
-
#34787-ba leírtam -
Hát igen ezért várom én az FM Genie Scout-ot. -
Közben láttam csak már elküldtem a hozzászólást.
-
pinnacle #34800 már leirta olvass vissza -
FM modifier. Már elég rég kint van, viszont elsősorban nem a PA meg CA megnézésére lett kitalálva (sajnos) :/ -
Utley #34798 Óriási Grat!!!A legjobb csapattal vagy jegyezzem meg:)
Hát ha erre lehetne szavazni,akor nálam ez vinné "a hét képe" díjat :D -
Légyszives nekem is írd meg itt privátban, hogy honnan tudod a PA-t. -
innen -
vortob #34795 Na, mint korábban írtam a selejtezőben a Magyar válogatottal Svédországot itthon 4-0-ra vertem, utána a Portugálokkal itthon 1-1, majd később kint kikaptam 1-0-ra. Végül idegenben vertem Dániát 2-0-ra, így csoport elsőként jutottam ki. Melletem senki, mert a pótselejtezőben Svédország kikapott most nem is tudom kitől. VB-re a csoportba Dél-Koreát, Ghánát, Angliát kaptam. Barátságos meccsek 2 volt: Fehéroroszország itthon 2-0, Macedonia 1-0. Képekkel jelentkezem pár óra múlva, csak most nincs időm lenyomni őket.
A csoportkörből is letoltam pár mérkőzést (pont annyit), előre elmondom hogy nem állok rosszul:D De erről később. -
kokusz93 #34794 Csáó!! Azt akarom kérdezni hogy honnan tudnám letölteni a magyarosittását ha van neki lécci segitsetek nagyon megköszönném.
ELŐR IS KÖSZI.
Csáó -
no rejac meccs otthon behúzva, Oláh vágott 2t, egyet Laczkó meg rúgatott az ellenféllel egy öngólt Bernáth
és a 8. fordulóig kellett rá várni, de elérkezett: a táblázat élén a debrecen -
hát igen az igazolási rendszert még mindig nem sikerült megcsinálni elfogadhatóra.... -
jóóó meccs volt:D
-
asszem :) -
v3.0? -
hamary #34788 karajjj, igazad volt... De sikerült, és így sikerült csinálnom egy Lyon Facepacket... A Phothoshop mágus :P -
jólvan :D
de boros mentésembe is ott volt Juninho Paulista és játszott is :) pedig volt helyette Mata:)
Bbeno: fmmodifier-rel nézem őket :)
[nyugodtan máglyára vethettek, felnégyelhettek, karóba húzhattok, kerékbe törhettek] -
szal honnan vágod a PA-kat??? -
-
msnre feljössz akkor elárulom padavan :D -
Berbatov!!!:D -
Persze mert a szukseg ravisz, de szived szerint ovodasokat jatszatnal valld be! -
honnan vágod a PA-kat? editor vagy van már miniSE ?? -
ilyen mikor az fm úgy dönt, hogy ezen a meccsen nem fogok nyerni... egyébként a csapat kezd magára találni végre, legalábbis a mutatott játék ezt tükrözi
amúgy grat mindenkinek! -
azért picit érdekes, hogy mennyi pénzért mennek a átlagplayak pl Pool-ba. city-be. milanba. -
tenkju :) vass meg kádár nem tűnik rossznak (kádárnak magas a paja)
ha van kedved tolhatsz feczesinről meg szatmáriról is, mind2 160PA :O
#34773: akkor nem játszana nálam Jardel meg nem akarnám Violát :)
de hát tény h Marquinhosba még több van és most is már majdnem (v tlaán már most is) olyan jó mint Berbatov -
koman nálam van,0meccset játszott végig,ötször játszott csereként mindig egy félidőt és 2gólnál tart:D -
Hét képe szavazásra nevezném :) -
Palermias is belement 
Valoszinuleg Marquinos lesz. Google ezt adta be a Marquinosra:)