104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Ezeket én is csinálom, ha engedi (sokszor nem enged ráhatni) és én is válogatott focista beállítással kezdek.
    Bár most a barátnőm adataival játszom női managerrel, lehet, hogy ez a baj.
  • hamary
    Kis csapattal én is mindig ezt csinálom.
  • Mike94
    akkor itt is elárulom a titkom a fórumon nem csak msnen (igazából nála én magam sem hittem egyáltalán h elfogadja)
    amikor jön h szerződést kell ajánlani, fullos szerződés, aztán játékos ráhatásnál klasszis játékos (ha fiatal akkor meg még h mennyit fejlődhet), játék kezdetén játékos múltnak válogatott focista, mer így nagyobb rep.ed lesz így játékosok is jobban jönnek
    hatásos tud lenni, és nincs benne semmi csít
  • Magic Boy
    Hogy csináltad, hogy mégis elfogadta?
  • Mike94
    télen érkezik első nagy név a csapathoz, szerződés ajánlatnál még azt mondta h nem akar jönni és elfogadta mégis :|
  • Magic Boy
    MarcoVB javaslata a "crash dump" hibára : Belépsz a "Beállítások" menü "Részletesség" almenüjébe, a beállítást átrakod "alap"-ról "maximumra". Ezúttal simán továbblép a program a kritikus dátumnál.

Egy játékbeli nappal később a részletességet visszarakod "alap"-ra, mert a "max" fokozat a természetéből fakadóan eléggé lelassította a feldolgozást.

Ha valaki legközelebb "crash dump" hibát tapasztal, próbálkozzon meg ezzel, hátha tényleg ez a csodaszer a problémára.

Maga a "crash dump" az egy jelentés-féle fájl, amit a program a kiakadással egyidejűleg hoz létre.

Hogy mitől van? Már korábban is arra gyanakodtam, hogy a "background" ligák okozzák, vagyis elvileg történne valamilyen esemény, amihez nincs elég adat, mondjuk az üres csapatok, hiányzó eredmény vagy a jóég tudja mi miatt (pl. mondjuk a "backgorund"-ként betöltött fehérorosz ligában legjobb játékost választanának, de mindenhol csak csupa szürke ember van, nincs kit megválasztani). De ez csak elmélet, az mindenesetre mellette szól, hogy minél jobb a játszható ligák aránya a sallanggal szemben, annál kisebb az esélye a hibának.
  • hamary
    Itt van egy lyoni facepack akit érdekel.

Ilyesmik a képek:

Katt

remélem működik, nekem nincs vele gondom.
  • Mike94
    persze, azér mer kínai verzió :D én is csak annyit látok :D
  • Mike94
    de ha nem használom olyanra akkor nincs benne semmi...
  • inter94
    köszi:)
  • Magic Boy
    Láttam köszi. Megnéztem, de nekem csak kockákat ír ki a 3.0-ás.
  • Mike94
    #34787-ba leírtam
  • Magic Boy
    Hát igen ezért várom én az FM Genie Scout-ot.
  • Magic Boy
    Közben láttam csak már elküldtem a hozzászólást.
  • pinnacle
    már leirta olvass vissza
  • Huni92
    FM modifier. Már elég rég kint van, viszont elsősorban nem a PA meg CA megnézésére lett kitalálva (sajnos) :/
  • Utley
    Óriási Grat!!!A legjobb csapattal vagy jegyezzem meg:)
    Hát ha erre lehetne szavazni,akor nálam ez vinné "a hét képe" díjat :D
  • Magic Boy
    Légyszives nekem is írd meg itt privátban, hogy honnan tudod a PA-t.
  • inter94
    innen
  • vortob
    Na, mint korábban írtam a selejtezőben a Magyar válogatottal Svédországot itthon 4-0-ra vertem, utána a Portugálokkal itthon 1-1, majd később kint kikaptam 1-0-ra. Végül idegenben vertem Dániát 2-0-ra, így csoport elsőként jutottam ki. Melletem senki, mert a pótselejtezőben Svédország kikapott most nem is tudom kitől. VB-re a csoportba Dél-Koreát, Ghánát, Angliát kaptam. Barátságos meccsek 2 volt: Fehéroroszország itthon 2-0, Macedonia 1-0. Képekkel jelentkezem pár óra múlva, csak most nincs időm lenyomni őket.
    A csoportkörből is letoltam pár mérkőzést (pont annyit), előre elmondom hogy nem állok rosszul:D De erről később.
  • kokusz93
    Csáó!! Azt akarom kérdezni hogy honnan tudnám letölteni a magyarosittását ha van neki lécci segitsetek nagyon megköszönném.
    ELŐR IS KÖSZI.
    Csáó
  • Mike94
    no rejac meccs otthon behúzva, Oláh vágott 2t, egyet Laczkó meg rúgatott az ellenféllel egy öngólt Bernáth
    és a 8. fordulóig kellett rá várni, de elérkezett: a táblázat élén a debrecen
  • 5w0rdf15h
    hát igen az igazolási rendszert még mindig nem sikerült megcsinálni elfogadhatóra....
  • inter94
    jóóó meccs volt:D
  • Mike94
    asszem :)
  • BBeno2
    v3.0?
  • hamary
    karajjj, igazad volt... De sikerült, és így sikerült csinálnom egy Lyon Facepacket... A Phothoshop mágus :P
  • Mike94
    jólvan :D
    de boros mentésembe is ott volt Juninho Paulista és játszott is :) pedig volt helyette Mata:)
    Bbeno: fmmodifier-rel nézem őket :)
    [nyugodtan máglyára vethettek, felnégyelhettek, karóba húzhattok, kerékbe törhettek]
  • BBeno2
    szal honnan vágod a PA-kat???
  • BBeno2
  • Mike94
    msnre feljössz akkor elárulom padavan :D
  • Darthmushroom
    Berbatov!!!:D
  • Darkon
    Persze mert a szukseg ravisz, de szived szerint ovodasokat jatszatnal valld be!
  • BBeno2
    honnan vágod a PA-kat? editor vagy van már miniSE ??
  • vmvr

ilyen mikor az fm úgy dönt, hogy ezen a meccsen nem fogok nyerni... egyébként a csapat kezd magára találni végre, legalábbis a mutatott játék ezt tükrözi
    amúgy grat mindenkinek!
  • BBeno2

azért picit érdekes, hogy mennyi pénzért mennek a átlagplayak pl Pool-ba. city-be. milanba.
  • Mike94
    tenkju :) vass meg kádár nem tűnik rossznak (kádárnak magas a paja)
    ha van kedved tolhatsz feczesinről meg szatmáriról is, mind2 160PA :O
    #34773: akkor nem játszana nálam Jardel meg nem akarnám Violát :)
    de hát tény h Marquinhosba még több van és most is már majdnem (v tlaán már most is) olyan jó mint Berbatov
  • inter94
    koman nálam van,0meccset játszott végig,ötször játszott csereként mindig egy félidőt és 2gólnál tart:D
  • Huni92
    Hét képe szavazásra nevezném :)
  • Darkon
    Palermias is belement

Valoszinuleg Marquinos lesz. Google ezt adta be a Marquinosra:)