104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• tobias88
    oké, csak annak aki nyilazza
  • soma22
    csak a szélsőimet nyilazom
  • tobias88
    én az egyik védekező középpályásomnál is be szoktam nyomni a hátrafelét, viszont a középső középpályásoknak nem érdemes benyomni az előre felét, mert nincs aki megjátssza a labdát
  • soma22
    én picit támadó taktikánál nem vettem észre hogy emiatt ilyen gondom lenne
  • Bulykin
    bazz:D nah ez tényleg az... nah én ilyenkor nyomok alt+f4-et^^
  • Magic Boy
    Tehát akkor a két középső védőt megéri hátranyilazni, ha jólértem, mert akkor stabilabb a védelem, de így nem húzza a csapat nagyon magára az ellenfelet és nem lő tőbbet kapura?

Karajjj: A Debrecentől nem szégyen kikapni.
  • vortob
    Hát, attól függ mennyire támadó szellemű a védőd, van akit nem kell felnyilazni, mert külön utasitásban van (vagy nem tudom minek hívják, ezeket az speciális mozgásokat), de összeségében stabilabb a védekezés, főleg ha feltolt.
  • soma22
    alapbol ugy dja a gép. ebben a verzsönben azt vettem észre hogy a nyilazás az előrefutás sürüségével van összefüggésben
    ha előre van nyilazva akkor sürün, ha nincs akkor vegyes, ha hátra van nylazva akkor egyáltalán nem alkalmazzák.középső védő nekem soha ne akarjon előrefutni igy én ezt alkalmazom, a szélsőknél pedig levettem. amióta ilyen a védelem beállitása elég szilárdnak mondanám
  • Mor3llo
    A nyilazások mostmár azt jelölik, hogy az illető egyáltalán ne fusson előre (hátranyíl), saját magad döntse el, tehát ahogy a helyzet hozza (nincs nyíl), vagy amikor tud törjön előre (előrenyíl).
  • karajjj
    tényleg nem gáz...

• Magic Boy
    Tehát, ha nálam a két szélső védő nincs felnyilazva akkor nincs előnyöm belőle?

Soma22: Kicsit fáradt vagyok úgyhogy, ha van kedved mond el kicsit bővebben.
    Mikor van értelme visszanyilazni őket?
  • vortob
    Én azért csinálom mert a szélső védők úgy is fentebb indulnak, így középen nagyon észnél kell lenni, mert sok beadást kapunk (ez látszik minden meccsen, hogy van az ellenfélnek jó pár kapura lővése).
  • soma22
    a mostani gammában az annyit tesz hogy nem futnak egyáltalán előre
  • vortob
    Kantát igazából mostanában fedeztem fel, meg hogy bűn nem kezdetni. Csak nem elég, hogy Dzsudzsákot, vagy Husztit kinyomja, ők azért Gaállal besegitve nagyon szépen megoldják a bal szélt. A gólok felét az ő háromszögeikből, meg beívelésükből nyerjük. Amúgy a VB-n egyszer már volt azon a poszton motm, de tényleg jobb lenne középen nyomni.
  • Magic Boy
    Szép keret.
    Nagy Grat!

A két középső védőt miért jó visszanyilazni söprögetőbe?
  • soma22
    az eredmények őt igazolják

Capello:
    egy megjegyzés:ha tudod csináld ugy a eltöltöt, hogy linkelés után uj ablakban nyiljanak a képek
  • Fabio Capello
    Dolgozom a képfeltöltő második verzióján, kisebb kihagyások várhatóak, ha végeztem, természetesen szólok!
  • tobias88
    Kantát miért ott játszatod? Egyáltalán nem tud ott játszani!

Amúgy a kapitányság úgy van, hogy egyszer csak megkérnek?
  • vortob
    VB keret(kicsit spoileres kép, de nincs erőm megvágni)
    felállás
  • Huni92
    Ez jó megoldás, a 08-ban is használtam ezt :)
    Am a modifieres hsz-emmel nem szándékoztam senkire sem mutogatni :) Nem hiszem, h a fórumon arra verné a mellét a topiklakó társaság, h FMM-mel ér el eredméyneket. Szóval nem állt szándékomban sem célozgatni, sem megjegyzéseket tenni :)

Töltöm Sotont....
  • Magic Boy
    Persze!
  • vortob
    VB keret megfelel?
  • Magic Boy
    Dobsz egy átlagkezdőt?
  • vortob
    A középpálya azért nagyon minőségi, de a védelemben is van 4 jó emberem(Gaál-Bodor-Juhász-Bodnár felállással szoktam kezdeni). A cseréket annyira nem érzem biztosnak. Csatárnak meg elején Torghellét favorizáltam, Priskin Dél-Afrika ellen tudott teljesiteni. Németh is sokat játszott, de a 8/1 mutató nem túl erős, csak Málta idegenbelin talált be, ha jól emlékszem. Így lett a csatár Feczesin, aki azért szállitja a gólokat (mondom ezt úgy, hogy már belekezdtem a VB-be, ahol ugye Dél-Korea, Ghána, és Anglia van velem egy csoportban). 4-2-3-1-et játszok, ha ez eddig nem jött le. Széljátékot erőltetek, célemberrel irányitó nélkül. Általában támadó felállás, bár például a Fehéroroszok ellen kontrára játszottam (gondolva, hogy a vb-n úgy is arra lesz szükségem.).
    EB selejtező csoport viszont elég kemény(hála boborjánnak, 5. kalapból húztak minket): Franciaország, Oroszország, Finnország, Izrael, Andorra, ha jól emlékszem.
  • Magic Boy
    De szép lenne IRL is valami hasonló.
  • vortob
    Na akkor ahogy igértem a képek, linkelve mert a paintem sajnos meghalt (RIP), így nincs kedvem méretezni. Külön köszönt Capellonak, a tárhelyért.
    Magyarország-Dél-Afrika 3-1
    Magyarország-Svédország 4-0
    Magyarország-Portugália 1-1
    Portugália-Magyarország 1-0
    Dánia-Magyarország 0-2
    Csoport végeredménye
    Magyarország-Fehéroroszország 2-0
    Magyarország-Macedonia 1-0
    VB-ről holnap talán tudok már képeket szúrni, ha befejeztem.
  • Magic Boy
    Ha sikerül jól erősítened akkor szerintem meglesz az a feljutás.
    Hajrá
  • vmvr

magára talált a csapat végre:)
  • Magic Boy
    Fábioról dobsz képet?
  • Magic Boy
    Arról sajnos nincs képem (ha lenne se valószínű, hogy raknék), de semmi különös nem volt. Leültettem a szobájában egy fotelbe elé térdeltem, megkértem a kezét (a szöveget nem írom le) és ő igent mondott.
  • Zsil
    [IMG][/IMG]
  • Zsil
    [IMG] [/IMG]
  • Zsil
    [IMG][/IMG]
  • giorgio81
    Segítség lenyúlták a Tottenhamemet! A Tottenham hivatalos edzője Giorgio, nem szehi!
    Ráadásul még ugyanazokat is igazolja( Veloso, Wijnaldum), ez plágium kérem szépen.
    De nem baj, majd legalább versenyzünk ki ér el jobb eredményeket a Tottenhammel.
    Én első évben negyedik lettem, most pedig haladok a bajnoki cím felé!
  • Zsil
    [IMG][/IMG]
  • Utley
    Ha képet is dobsz a lánykérésről,akkor nálam tied az év képe :) Amúgy óriási gratula,és sok boldogságot.Ja és 3as ikreket is majd a "fa" alá :D
  • Magic Boy
    Nem tagadom szerelmes vagyok.

Amúgy már nem sima barátnő mivel megkértem a kezét és igent mondott. Tehát már a menyasszonyom.
  • jolesy
    Sikerült egy újabb rangadón fölállni a padlóról
  • Utley
    Te jó ég :) Romantika felső fokon :D
  • Utley
    Komolyan mondom az ideg szétvet,amikor a legjobb csatárom eddig kb 4 hónapot volt sérült részletekbe,erre most csukló sérülés miatt hiányzik.Anyagilag kakiba vagyunk,táblázaton mégnagyobba.Hihetetlen,hogy csukló sérüléssel az emberem 2 hétig nem játszik.Ja és nálam is volt olyan,hogy a Laczkó nem akart tárgyalni velem,erre mégis letudtam igazolni.Azóta persze új szerződést kapott kevesebb pénzért. :D