104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nah ez egy jó hír. kíváncsi vagyok. nagy köszönet érte MarcoVB innen is. -
Amúgy MarcoVB befejezte a magyarítást! Most már csak Leslie-n múlik mikor lesz elérhető a mai nap folyamán, kora estét mondanak.
Innen is köszönjük nekik! ugye?
-
Hát Baretto!
-
hamary #34931 Darkon se adná szerintem annyiért el :) -
Én a Barcával pont Fernandezt akartam megvenni, de még 10 milláért sem adják el, kicsit pofátlanság
-
Gratula! -
-
dobsz egy képet erről a nem épppen fiatal tehetségről? -
Itsuki #34926
már 9 játékosom van:))) -
Itsuki #34925 azthittem nem igazolhatok:) na bartha meg is jött a fraditól:D közbe vbn kiesett brazilia mali ellen -
hamary #34924 giorgino grat!
Kis szünet után folytatom a mentésemet a Fulhammal.. Tegnap egy kicsit bebasztam, ezért nem tudtam folytatni
-
ingyen igazolható játékosok
ifijátékosok
kölcsönjátékosok -
Itsuki #34922 átigazolási keret 0 forint. mit csináljak?
-
HE?!!
Ki ez?!
-
Visszavagora kivancsi leszek
-
karajjj #34919 továbbjutottam a kupában, a pécset 4:3-as összesítésben nagy nehezen kiütöttem, tavasszal majd jön az újpest :D -
nem, ma este teszem ki a képeket, nem úgy alakult a hétvégém ahogy terveztem, ezért a csúszás, de a szavazás meglesz! :) -
Csatlakozom az elottem szolohoz(csak hogy kreativ legyek:P)
Het kepe megint befulladt? -
nagygrat mindenkinek!
főleg giorgionak a bajnokságért és Lonsdalenek a BL-ért :) -

-
Fény és árnyék Észak-Londonban...
Az utolsó előtti fordulóban eldőlt, hogy az eddigi címvédő az Arsenal FC csapata a Villla Parkban élért 1-1-el a 2009/2010-es szezonban csak a 2. helyre futott be a remeklő Tottenham Hotspurs után. A White Hart Lane közönsége 1961. után előszőr ismét bajnoki címet ünnepelhetett az angol labdarúgó bajnokság élvonalában.
Modric és társa olyan nagyszerű játékosok örökébe léptek, mint Danny Blanchflower, John White, Dave Mackay, Cliff Jones és Jimmy Greaves, míg a csapat managerét, Giorgio Venturát olyan hírességgel emlegetik egy lapon, mint a Tottenhamet 68 évig szolgáló, az utolsó bajnokcsapatot gardírozó Bill Nicholsonnal.
Bár nem volt ez mindíg így. Amikor a 2008/2009 szezon elején Daniel Levy elnők kinevezte Giorgio Venturát a Tottenham managerének Juande Ramos helyett, nagy megbotránkozást keltett mind a szurkolók mind az angol média képviselőiben.
erre rá is szolgált az új manager, hiszen a csapat az első 10. fordulót követően a 18. helyen szerénykedett a Premier League-ben, mindössze 6 ponttal. De a 11. fordulóban az Arsenal ellen elért 2-1-el érezni lehetett, hogy valami elindult.
Az edző és a játékosok megtalálták a közös hangot és Giorgio Ventura láthatóan egy nyerő taktikát dolgozott ki a csapat számára. Jöttek is az eredmények, de ez sajnos már kevés volt arra, hogy,befogják a bajnokságot majd 20 ponttal nyerő Arsenalt. Így végül a csapat a 4. helyen zárt a bajnokságban és ezzel elnyerte a Bajnokok Ligája Selejtezőben való indulás jogát.
A 2009/2010-es szezonban a csapat ott folytatta ahol, az előző bajnokságban abbahagyta, győzelmet győzelemre halmozott és a Stade Rennes ellenében bejutott a BL főtáblájára is, ahol végül a Milant megelőzve az első helyen végzett a csoportban.
A bajnokságban eközben végig az első helyett tudott maradni a csapat, olyan nagy szerű ereményekkel, mint pl. a ManU ellen hazai 3-0 és a Chelsea elleni idegenbeli 2-0.
A Bl-ben folytatodott a jó sorozat, a csapat előbb a toronymagas esélyes Real Madridad verte ki összesítésben 3-2-vel, majd a Portót 2-2 után tizenegyesrugásokkal ejtette ki. De sajnos ezután a Chelsea csapata már megálljt parancsolt a bravúros Tottenhamnak és két 1-0-ás győzelemmel az elődöntőben véget ért a nagy menetelés.
Az FA és a Ligakupában a csapat sajnos nem tudott maradandót alkotni, a Tottenhamat a Ligakupa elődöntőjében az Arsenal állította meg, míg az FA kupában a Portsmouth a hatodik fordulóban.
Akkor lássuk a tabellát:
és az elismerések:
Az év futballistája - Anglia : 1. Fabregas (Arsenal) 2. Luka Modric 3. Keirrison (mindkettő Tottenham)
A Premier League Gólkirálya: Keirrison (Tottenham) - 23 találat
Az év ifijátékosa: 1. Garath Bale (Tottenham) 2. Giovanni dos Santos(Tottenham)
A szezon gólja: 3. Keirrison (Tottenham)
Az év managere: Giorgio Ventura (Tottenham)
Az PL álomcsapatának tagjai: Garath Bale, David Bentley, Luka Modric, Keirrison, míg a BL álomcsapatában Ledley King kapott helyet a Tottenham csapatából.
Giorgio Ventura manager különdjai:
Tottenham legjobb játékosa 2009/2010: Keirrison
Az év felfedezettje: John Fleck
Az év csalódása: Roman Pavlyuchenko
Végül lássuk a dícső csapat tagjait:
Szezon közben távoztak:
Didier Zokora - Besiktas
Aaron Lennon - Wigan
Stevan Taylor - Blackburn
Az érkezők:
-
Igy állunk a táv harmadánál :) -
na 1 napig nem vagyok és 324 üzenet van.:D
Egyszóval jellemzem az egészet Grat mindenkinek:D -
Nemsemmi :o Hatalmas gratula! -
DÖBB. hatalmas gRaT!
-
BB-kód #2:
-
Én még ilyet nem éltem meg. Ez velem szokott megesni ami most a barcával. Majdhogynem ég az arcom.
-
milyen ismerős... úgytűnik ez is beépített fícsör... :D
még itt vagyok, heggesztem a feltöltőt... egy jó darabig... -
Jo ejt kidoglottem -
-
Soványka 1-0, de ez is 3 pontot ért. Nagyon szoros a mezőny, immáron a 7-8. helyek környékén vagyunk, de egy rossz meccsel kár 8-10 helyet is lehet bukni. -
ezt nem is tudtam hogy mehet igy ömlesztve az egész -
karajjj #34902 játék főkönyvtára/data/graphic
ahova a többi cuccot is szokás, a graphic mappán belül már tökmind1, hogy hova másolod... -
és ezt hova is?
(köszi!) -
karajjj #34900 tess -
áhh nem hiszem el, ilyen gyermeteg hibát:
be van lőve a céljátékos használata. eddig fejre toltuk fel a lasztikat, és müködött, de most a csatárok sebességére apellálva lábhoz adják. ezen az apro beállitáson uszott el a kaposvári meccs.sebaj a hibákból tanulunk.
fradi siófok:4-1 -
köszi!! -
karajjj #34897 linkelek mingyá -
helyes!sok sikert -
nem tud valaki olyan logopackrol amiben benne van a fradié is?

átigazolási keret 0 forint. mit csináljak?