104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    le man 2:0 psg
    ismét egy duplázó ember ellenünk első golt persze a védelem hozta össze
  • soma22
    no az első meccs egy fél fokkal jobban sikerült, 1-1es döntetlen helyett 1-0ra nyertünk egy öngóllal
  • Huni92
    Grat neked is! Jövőre dobogó lesz ám ebből! :D
  • Darthmushroom
    első bajnoki:
    psg 1:2 lorient
    hát nem egy álom kezdés (csapat ki is lett osztva)
  • Darthmushroom
    ok thx
  • soma22

egy ilyen bravuros továbbjutásom ment el egy lefagyás miatt...kurvaélet.kivncsi vagyok mi lesz az ujrajátszásnál
  • Bulykin
  • Darthmushroom
    nevük a játékosoknak?:D
    amugy grat
  • zyndar
    A játékosok sorban: Gignac, Ebondo, Mathieu......
  • karajjj
    gratula, szép eredmény
  • zyndar
    Nos, végetért az első szezonom a 09'-el. A Toulouse, így utólag, nagyon jó választás volt, köszi Pinnacle, hogy te a Rennes-t választottad, így nekem másik csapatot kellett keresni. Jó 24 forduló eltelt, mire megtaláltam az igazán jó csapatutasításokat, nemzetközi indulást ígértem, ez meg is lett.

A Ligakupában is jól jött ki a lépés, egészen a döntőig menetelt a csapat, ahol ki más, mint a Lyon volt az ellenfél. Izgalmas mérkőzésen maradtam alul. És hogy menny és pokol között olykor egy lepkefing a különbség? A 19 éves Miguel a hosszabítás 118. percében kapufát lőtt, majd később kihagyta a tizit a hetedik körben. Nem gond, ő is fiatal, úgy mint a csapat nagyrésze, lesznek itt még sikerek.

És itt volt még a Francia Kupa. Itt is döntőt vívtunk, igaz jóval könnyebb dolgunk volt, hiszen a 2. ligás Chateauroux volt az ellenfél. Ez a győzelem azt jelenti, hogy 1957 után másodízben emelhette lilamezes játékos magasra a serleget!

Ajánlom figyelmetekbe a következő játékosokat, akik szerintem magasabb szinten is komoly játékerőt képviselnek:

• Darthmushroom
    simán feljuttsz:D
  • Huni92
    0-1 a Birmingham ellen, Rhys Murhpy által összehozott tizivel :(
    Viszont Ipswich x-elt, bár a 91. percig győzelemre álltak.
    24 forduló után az állás:
    1. Reading - 60 pont
    --------------------
    --------------------
    --------------------
    2. Wolves 43 pont
    3. SOTON 42 pont
    4. Ipswich 41 pont
    5. Birmingham 41 pont
    6. Derby 41 pont

7. Barnsley 38 pont

Nemdurva +_+
  • Darthmushroom
    PSG-vel kezdtem. Most megprobálom sokáig vinni! (pes master ligat is velük kezdtem haverommal)
  • hamary
    Én viszont megyek. :) Nem játszottam már este, csak olvastam.. Fleck sérülése meg a 13 nap szünet a tanuláshoz vezérelt... Amúgy a bajnokságba 4. helyen szerénykedek,Reading , Wolverhampton nálam is keményen nyomja, na meg a Stoke..: De meglesz a feljutás, a támadósortom zseniális.
  • Markov
    én is vok, be akarom fejezni a szezonom...már csak 6meccs.
  • Huni92
    Lolololol :D Ipswich kikapott a Readingtől (papirforma, mondhatni), Wolves meg x-elt a kiesőhelyen álló Charltonnal. Maradt a 2 pont előny. Bár nem lett volna rossz profitálni e 2 fordulóból, és 0 helyett 4, vagy akár 6 pontot összeszedni. :/
  • soma22
    abban tudom hogy állat lesz a srác
  • Huni92
    Sima ügy :)

Nemúgy, mint a mi meccsünk a QPR ellen. Azazhogy az is sima volt. 1-4es égés hazai pályán. Buzsáky 2 darab 25ről lőtt gólja eldöntötte gyakorlatilag a meccset.
    Hullámvölgy.
  • giorgio81
    BL sorsolásom:

• Gunnersboy
    de ez még a 08 :)
    attol függetlenül ha kell kép akkor teszek
  • karajjj
    na meg is untam, a szezon felénél 12. vagyok 2 helyre a kieséstől és a játékunk olyan, hogy inkább a saját kapunkra vagyunk veszélyesek nem az ellenfélére :S
  • Darthmushroom
    én is vok
  • Huni92
    A 2-6 után akkor én mit mondjak? :D Hiába van ilyen 8-10 meccses veretlenségi sorozat, ha 1 vereség letöri a csapatot, nem is akárhogyan.
  • karajjj
    játszok amíg meg nem unom, bár most nem megy a szekér :S
  • Fabio Capello
    vagyok
  • soma22
    én vagyok
  • Huni92
    Lesz vki majd baglyozni? Holnap nincs sulim, hiszen a románok nemzeti ünnepe van. és ezáltal a holnapi nap szabad.
  • soma22
    hopp ez még 08 nem?
  • soma22
    oseiről tolsz egy képet?nálam az istennek nem akar fejlődésnek indulni
  • Gunnersboy
    BL, 3. selejtezö körben a Crvena Zvezda Beograd-al játszunk :)

• Huni92
    Fleck nálam most sérült meg, 5 hónap. Azaz a Rangersben, csak kaptam a hirt, hiszen eégebben érdeklődtem iránta.
    QPR ellen kell javitanunk....Reading egyébként veretlen. 22 forduló után sem voltak képesek kikapni :) éshát lazán fogják nyerni a bajnokságot, legalább 20 pontos előnyt tippelek nekik, de lehet h 25 is meglesz.
  • Huni92
    Teljesen megérdemelt 2-6os vereség. Csak az nem lőtt nekünk gólt, aki nem akart. A támadóalakzat 7,0-7,5 közötti teljesitményt hoztak, a védelem meg 4,5-5,5 közöttit.
    Viszont hihetetlen mázlink van, hiszen az Ipswich x-elt a Birminghammel, a Wolves pedig kikapott a Derbytől. Igy 2 pont előnyünk még mindig van.
    Más kérdés, h reading tübb mint 10zel megy előttünk 22 játéknap után :D
  • Maximus4
    Köszi srácokTovábbi jó játékot mindenkinek,én is folytatom csak most pihiznek a fiúk.
  • Huni92
    Neked is grat :)

Azér skill a csapatunk, na. Amit sok-sok meccs alatt felépitettünk (lásd alább), azt 28 perc alatt elkezdték romba dönteni :D 0-3 a Barnsley ellen fél óra játék után, majd 1-4 a félidő. na, sebaj, lesz jobb is.
  • hamary
    Grat Maxismus...

Nálam meg Fleck lesérült három hónapra... Persze, hogy egy fejlődőképes játékos sérül le, és nem Gera mondjuk...
  • inter94
    grat a bajnoksághoz:)
  • Maximus4
    Először is grat mindenkinek k@rva jók vagytok,hatalmas eredmények születtek
    Capello nagyon jó a feltöltős oldal,köszi
    Véget ért az első szezonom egész jól ment bár baromi sok a döntetlen.

A bl csoportból kiestem de nem bánkódom majd jövőre
    BL csoport
  • HUNLonsdale
    rossz link,szóval

persze egyből kompenzál a szemétláda
  • hamary
    HUNLonsdale, inter92 grat!

Gunnersboy: Miért jó a haverodnak, ha csal?