104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    PSG 3:0 Dinamo Zagrab
    összesítésbe 6:0
  • Attiska
    Hát nem tudom, a srácnak két ugyanolyan 1 Gigás Kingston-ja van, nincs húzva semmi, az egész éjjeles Memtest x86 nem jelzett hibát. De az a fura, hogy ahogy visszaolvasgattam, mindenkinek számoláskor, meg a folytatás gombra jött elő a crash dump, nála meg meccs közben, a csereképernyő behívásakor.
  • Fabio Capello
    kurvajól tolod ám Somám
  • zyndar
    Eddig soha nem volt ilyen bajom, 09'el kb. 20 óra játék alatt 2szer. Mindig a folytatás gomb lenyomásakor. Többen írták ide, hogy a memóriával lehet valami gond.
  • 5w0rdf15h
    Mostanában nekem is előfordult néha ez a javíthatatlan hiba jelenség....általában mindig nem meccs közben hanem amikor csak simán rányomok a folytatásra :S tegnap is ezért szállt el a roma elleni szuperkupa győzelem.
  • Attiska
    A havernál van egy érdekes crash dump jelenség. Nála két esetben jön elő a dolog (de akkor mindíg), ha a 3D-ből 2D-e vált (mondjuk ez annyira nem baj), vagy ha meccs közben belép a csereképernyőre (ez már viszont nagy baj). Na, ez mitőllehet?
  • Huni92
    KATT! Tabella
  • Huni92
    Meglesz az, mdjuk nem lesz egyszerű. Ha fletudnám tölteni, mutatnám a képet a tabelláról 27 forduló után....dehát....
  • soma22
    a végkimenetelt tekintve rendkívül fontos meccset hoztunk szerintem. tartani kell a formát, de így nem lesz gond ha a félidőben behozott cserecsatárok állandoan vagdossák a gólokat.
  • soma22
    faszomat a combizomszakadásokba már:
    mátét 1 hónapja kell nélkülöznöm emiatt a védelem tengelyéből, erre most a remek formában lévő (17 meccs/14 gól) sitkut kell kb 3 hónapra.kurvavilág
  • soma22
    a napokkal már hetek óta nem vagyok tisztában:)
  • Fabio Capello
    előfordul, én mániákusan azt hittem, szombat van :D
  • soma22
    ma picit szeleburdi napom volt:)
  • Fabio Capello
    igen, leszek még :)

mondtam pm-ben, hogy managerre is lehet, de úgy szűrtem le ugyanazt jelölöd mindkettőre, így is írtam be :D

szerk.: UEFA-ban kikaptunk 1-0ra a Milantól, a bajnokságban viszont nincs legyőzőnk, megvan a 16. strigula is a Wins mezőben :D
  • soma22
    na várjunk csak, managerre is lehet szavazni, nem csak képre?
    mondjuk nálam vedd ugyanannak mindkettőre a jelöltemet
  • Huni92
    nem :D Thiago Gomes a neve.
    2. félidőben 2 kulcshelyzetet láthattam az FM jóvoltából. 3-1es Reading siker a vége. Tehát a meglepi elmaradt :( De mdjuk nem is a Reading ellen kell a 3 pontot begyűjteni.
    Igy egyre inkább érdekes lesz a tabella. Bár még mindig a 2. hely megszerzése a cél, tisztában vagyunk vele, hogy irtó nehéz lesz. Nagyon kiegyenlitett a pontvadásazt, a közép- ill. kiscsapatok is gyakran okoznak (kellemetlen) meglepetéseket.
  • soma22
    ha még leszel egy ideig akkor én is betöltöm újra
  • soma22
    ne add fel, bele fogsz jönni.

nekem sem sikerült az első szezon a fradival, de sokak meglepetésére nem kezdtem újat, hanem azt folytattam amit elkezdtem, és idénre már meglett a gyümölcse.
  • soma22
    gyepes azért valljuk meg jó védő lett. az öngól+védő párosról nekem wes brown jut mindig eszembe
  • Fabio Capello
    azt a hátvédet nem Gyepesnek hívják véletlenül? :D:D:D

[bocsánat, régi-régi szép emlékek, amikor minden héten biztos volt egy Gyepes gól... többször a rossz, mint a jó kapuba :D:D:D::D]
  • Fabio Capello
    Addigis kis összesítés eddig:

4 képre érkezett eddig összesen 11 szavazat, tehát nagyjából a topik fele szavazott.

valamint, 5 managerre érkezett 11 szavazat

Gyerünk, gyerünk még lehet szavazni!

• Huni92
    grat mind2töknek!
    Mondtam én, h ráérzel erre az Fmre :D

félidőben 1-1 a Reading ellen. Elég érdekes gólt lőttek. Előreivelés, Kingson megfogja alabdát, jön a csatár, kiveszi a kezéből/Kingson elejti, leviszi balszélre, oldalvonaltól megy befele 5 métret, majdnem 0 szögből ráemeli, hosszú oldalon levő balhátvédem beleér, öngól -.-
  • Fabio Capello
    No, van itt még valaki?
  • Fabio Capello
    grat :)
  • Darthmushroom
    ugynézz ki megtaláltuk a fonalat és igy már nyugodtan aludhatok
  • Darthmushroom
    nem birtam ki h ne játcak még:
    kupába:
    monaco 0:2 psg
    és jött a meglepetés:

egyenlőre ez lesz képem a hét képéhez amig nem lesz jobb!!:D
  • Fabio Capello
    semmi bajom a 09-el, csak tetvedéklassú lenne ezen a gépen, majd karácsony után új gépen futtatom mint az álom, egyébként nullahat szívemhez nőtt, soha le nem tenném :)

Tabella:

Vérhugyozás, tüzijáték meg meg minden, de végül csak mi nyertünk, ezzel megvan a 15. győzelem is :D
  • Huni92
    Nem tetszik a 09? Vagy egyszerűen 06ot jobban birod?

Amúgy kikapott a Reading a Cardifftól egy 95. perces büntetővel ^^ És most épp a listavezető ellen jön meccsünk.
  • Fabio Capello
    én is psg-vel vagyok, csak 06-ban :)

próbáld ki a sima diamond felállást, ahogy észrevettem az fekszik a csapatnak
  • Darthmushroom
    csak lenyomtam még egy mecset
    dinamo zagrab 0:3 PSG
    remélem igy megyünk tovább is a bajnokságba meg mindenhol
    de mostmár jo8 mindenkinek
  • Huni92
    Majd belejösz, nem kell aggódni.

Markov: jövőre majd megnyered. A 13 gól meg elképesztő.

Közben megvert a Burnley, ahzai pályán 2-3ra. Hiába volt Seleznyov 2 gólja, rengeteg helyzetet elpuskáztunk. Ellenfelünk 3 védővel játszott, és igy sem tudtunk eredményesebbek lenni.
  • Darthmushroom
    PSG 0:0 Nantes
    ez eddig nem az én fmem naon nem érzem
    szerintem most inkább le is fekszem
  • Markov
    SZÉGYEN!
    Az első szezonom, ami (egy olyan erős és STABIL-an teljesítő ROMA-t generált a gép, hogy kiakasztó...)
    A bajnokság a 34.fordulóba ment el OTTHON: INTER-GENOA 1-2!
    Vagyis a 3 vereség így néz ki:
    -GENOA-INTER 3-2
    -LECCE-INTER 1-0
    -INTER-GENOA 1-2 (döbb. a Genoa 2x vert meg)

a 13 kapott GÓL-ra viszont büszke vok!

• Darthmushroom
    fuhh vannak értékei
  • Huni92
    Nézzétek meg Beckhamet :o
  • Darthmushroom
    Marseille 1:0 PSG
    kapus öngoljával nyertek, de amugy is szarok voltunk!!:S
  • Darthmushroom
    bocsi a méretért
  • Darthmushroom
    első győzelem a 3.forduló:

hatalmas szerencsével
  • Markov
    Szimpatikus csapat ez a Cagliari...
  • Huni92
    Talán elindult valami. 3-1 a Swansea ellen. És kikapott az Ipswich meg a Wolves is :)