104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sőt, most írok is egyet egy új 2006-os mentés alkalmából :) -
régi topicba irtam néha én is bár nem voltam nagy tag. ebbe a topicba ha nem is irok napi 100x olvasom. -
grat all -
de volt benn cordoba :D:D:d
viszont ha elkezded újra írni, melletted vagyok 100%-ban -
szerintem én ujra kezdem irni
egyébként abba a blogba nem irtam a 2006os cordobámrol
-
emlékszem :) Blogba is sokat írtál arról a karrierről, sajna mostanra az is eléggé kipukkant, pedig isteni ötlet volt... -
asszem a mostani fradi mentésem után ujra a cordoba fog jönni
akkoribban a 2006ban velük állatkodtam -
sztem max a birmingham jelenthet veszélyt, simán feljuthatsz :) -
végülis odaértünk a rájátszást jelentő 6.helyre. a teljesítményünkre nem vagyok büszke, állati hullamzó volt az egész szezonban, de lényeg a play off, ahol még alkotni kéne
-
Visszanéztem az őstopikba, hihetetlen mi ment akkor... látszik hogy mekkora különbség volt az akkori szabadidőm és a mostani lehetőségeim között, sokkal aktívabban löktem be a képeket, meg hoztam az eredményeket mint mostanában, ezen változtatni kell :D
viszont szomorú vagyok, annyi név volt abban a topikban, itt már csak a töredéke, pl nincs itt Gangxta, NeB, tronki, dalackraul, ars3nal, Incredible, shad0w, turpert, és még sorolhatnám... na meg az ős FM-esek, Frosttól selfig, és nem hiányozhat az örök kedvenc, owen20 is :D
micsoda nosztalgikus élmények :) -
szerintem nincs még itt az ideje. egyelőre mindenki tolja még, senki nem unt rá stb.
majd nyár körül:) -
hogy vélekedsz, érdemes lenne beindítani egy 09-es onlány bajnokságot? -
persze, az nem játszik hogy 5:20kor felkelsz hogy beirj:) -
janeeem nem az 530as beírás számít, az öt óra előtti legutolsó a győztes, de természetesen minimális aktivitás szükségeltetik az idézőjeles kvalifikációhoz nullaóra után... ha érted mire gondolok -
kiszurta a szemem amirror 1 felirat...láma...:D -
mondjuk az 5:30 az már durva, de benne vagyok
hogy a faszba lehet sortirol letölteni skint?
-
ha nagyon beindul a bagolytéma, annak is csinálhatok külön oldalt as like project 5:30...
de legalább aprócska kreativitás részemről
-
visszatértem a mai bagolyért, de mivl holnap melozom igy buktam a véglegest, pedig tuti fenn leszek.
köszi mindenkinek a gartokat, most nekiállok a kupának is. tudunk olyan skinről ami hibát okozhat? -
de jó arcú srácok :DD -
psssszt
elbújtam ;) :D:D:D -
van még valaki? -
Grat mindenkinek! Tereschenko jöhetne most hozzám is! :D -
2 rangadó:)
-
-
-
grat mindenkinek töltöm ufcét
átigazolási idöszak van,igazoltam 1-2 nagggyon komoly fiatalt -
Hm...azt vettem észre, h amióta felraktam a Rinakkain nevű skint, gyorsabb az FM ^^ -
Beállitások menüben Általános rész, majd Auto mentés módjánál kiválasztod a 3 fájlos gördülő automata mentést, meg h mittom, hetente mentsen. És akkor minden héten egy másik fájlba menti. Majd a 4. héten felülirja az elsőt, ésigytovább. -
gratula! -
root01 #35385 ha az automatikus mentésre gondolsz, akkor azt a preferences-nél, azon belül pedig a general-ban -
realgyula #35384 hogy tudom azt beállítani, hogy csináljon biztonsági mentést? fontos, légyszi valaki segítsen...! -
Megteszem én. Amikor töltöd be a játszható ligákat, akkor lehet beállitani, h ne adjanak pénzt igazolni nyáron. Igy egyik csapat sem fog igazolni. Majd januárban kaphatsz pénzt. -
Gratula, keményen adod neki!
rumos: igy van, senki nem fog vásárolni januárig. -
szép eredmény, a bajnoksághoz meg nagy grat :)
remélem a kupát is behúzod :) -
akkor ezt most magyarázd meg kérlek -
Sorozatban 3. makk-meccsünk :D 1-0ra hoztuk a Kristálypalota ellenit is. És mindezt úgy, h 40 percet emberhátrányban voltunk. 6/3 vs 19/4 :D Seleznyov felépült a 2 hetes sérüléséből, a bajnokság hajrájában számitok rá, és akár a gólkirályi cim is befigyelhet :)
7 pont az előny, és 6 pont a hátrány a 2. Wolves csapatával szemben. Talán....talán...:) -
Hatalmas grat!
és köszi a képet (elég érdekes az összeállításuk) -
ezzel a remek győzelemmele begyűlytöttük az nb1 trófeáját.
még hátravan a mk döntője
-
rumos #35376 sziasztok, a realitás növelése érdekében 0 átigazolási pénzzel játszanék, de jól sejtem, hogy így az én játékosaimat sem fogják megvenni, mert a többi csapatnak sem lesz lóvéja? -
hajrá! :)