104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    sőt, most írok is egyet egy új 2006-os mentés alkalmából :)
  • Darthmushroom
    régi topicba irtam néha én is bár nem voltam nagy tag. ebbe a topicba ha nem is irok napi 100x olvasom.
  • Darthmushroom
    grat all
  • Fabio Capello
    de volt benn cordoba :D:D:d

viszont ha elkezded újra írni, melletted vagyok 100%-ban
  • soma22
    szerintem én ujra kezdem irni

egyébként abba a blogba nem irtam a 2006os cordobámrol
  • Fabio Capello
    emlékszem :) Blogba is sokat írtál arról a karrierről, sajna mostanra az is eléggé kipukkant, pedig isteni ötlet volt...
  • soma22
    asszem a mostani fradi mentésem után ujra a cordoba fog jönni

akkoribban a 2006ban velük állatkodtam
  • Fabio Capello
    sztem max a birmingham jelenthet veszélyt, simán feljuthatsz :)
  • vmvr
    végülis odaértünk a rájátszást jelentő 6.helyre. a teljesítményünkre nem vagyok büszke, állati hullamzó volt az egész szezonban, de lényeg a play off, ahol még alkotni kéne

• Fabio Capello
    Visszanéztem az őstopikba, hihetetlen mi ment akkor... látszik hogy mekkora különbség volt az akkori szabadidőm és a mostani lehetőségeim között, sokkal aktívabban löktem be a képeket, meg hoztam az eredményeket mint mostanában, ezen változtatni kell :D

viszont szomorú vagyok, annyi név volt abban a topikban, itt már csak a töredéke, pl nincs itt Gangxta, NeB, tronki, dalackraul, ars3nal, Incredible, shad0w, turpert, és még sorolhatnám... na meg az ős FM-esek, Frosttól selfig, és nem hiányozhat az örök kedvenc, owen20 is :D

micsoda nosztalgikus élmények :)
  • soma22
    szerintem nincs még itt az ideje. egyelőre mindenki tolja még, senki nem unt rá stb.
    majd nyár körül:)
  • Fabio Capello
    hogy vélekedsz, érdemes lenne beindítani egy 09-es onlány bajnokságot?
  • soma22
    persze, az nem játszik hogy 5:20kor felkelsz hogy beirj:)
  • Fabio Capello
    janeeem nem az 530as beírás számít, az öt óra előtti legutolsó a győztes, de természetesen minimális aktivitás szükségeltetik az idézőjeles kvalifikációhoz nullaóra után... ha érted mire gondolok
  • soma22
    kiszurta a szemem amirror 1 felirat...láma...:D
  • soma22
    mondjuk az 5:30 az már durva, de benne vagyok

hogy a faszba lehet sortirol letölteni skint?
  • Fabio Capello
    ha nagyon beindul a bagolytéma, annak is csinálhatok külön oldalt as like project 5:30...

de legalább aprócska kreativitás részemről
  • soma22
    visszatértem a mai bagolyért, de mivl holnap melozom igy buktam a véglegest, pedig tuti fenn leszek.

köszi mindenkinek a gartokat, most nekiállok a kupának is. tudunk olyan skinről ami hibát okozhat?
  • Markov
    de jó arcú srácok :DD
  • Fabio Capello
    psssszt

elbújtam ;) :D:D:D
  • Gunnersboy
    van még valaki?
  • cenobite
    Grat mindenkinek! Tereschenko jöhetne most hozzám is! :D
  • Gunnersboy
    2 rangadó:)

• HUNLonsdale

• HUNLonsdale
  • HUNLonsdale
    grat mindenkinek töltöm ufcét
    átigazolási idöszak van,igazoltam 1-2 nagggyon komoly fiatalt
  • Huni92
    Hm...azt vettem észre, h amióta felraktam a Rinakkain nevű skint, gyorsabb az FM ^^
  • Huni92
    Beállitások menüben Általános rész, majd Auto mentés módjánál kiválasztod a 3 fájlos gördülő automata mentést, meg h mittom, hetente mentsen. És akkor minden héten egy másik fájlba menti. Majd a 4. héten felülirja az elsőt, ésigytovább.
  • vmvr
    gratula!
  • root01
    ha az automatikus mentésre gondolsz, akkor azt a preferences-nél, azon belül pedig a general-ban
  • realgyula
    hogy tudom azt beállítani, hogy csináljon biztonsági mentést? fontos, légyszi valaki segítsen...!
  • Huni92
    Megteszem én. Amikor töltöd be a játszható ligákat, akkor lehet beállitani, h ne adjanak pénzt igazolni nyáron. Igy egyik csapat sem fog igazolni. Majd januárban kaphatsz pénzt.
  • Huni92
    Gratula, keményen adod neki!

rumos: igy van, senki nem fog vásárolni januárig.
  • Gunnersboy
    szép eredmény, a bajnoksághoz meg nagy grat :)
    remélem a kupát is behúzod :)
  • Gunnersboy
    akkor ezt most magyarázd meg kérlek
  • Huni92
    Sorozatban 3. makk-meccsünk :D 1-0ra hoztuk a Kristálypalota ellenit is. És mindezt úgy, h 40 percet emberhátrányban voltunk. 6/3 vs 19/4 :D Seleznyov felépült a 2 hetes sérüléséből, a bajnokság hajrájában számitok rá, és akár a gólkirályi cim is befigyelhet :)
    7 pont az előny, és 6 pont a hátrány a 2. Wolves csapatával szemben. Talán....talán...:)
  • Atesz89
    Hatalmas grat!
    és köszi a képet (elég érdekes az összeállításuk)
  • soma22
    ezzel a remek győzelemmele begyűlytöttük az nb1 trófeáját.
    még hátravan a mk döntője

• rumos
    sziasztok, a realitás növelése érdekében 0 átigazolási pénzzel játszanék, de jól sejtem, hogy így az én játékosaimat sem fogják megvenni, mert a többi csapatnak sem lesz lóvéja?
  • zorrobomber
    hajrá! :)