104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• jolesy
    Milyen érdekes a foci....Arsenal elleni kupa meccsen 0:2-nél örültem volna az x-nek...a végén meg kb 5 évet öregedtem erre tessék:

nagyon kemény visszavágó elé nézek
  • Darthmushroom
    lol:
  • Darthmushroom
    fontos győzelem a 31. bajnokin:

4.helyen vagyunk
  • Water
    Sziasztok, grat mindenkinek!Töltöm a Napolit (újat, régi elszállt:S)
  • Darthmushroom
    Nancy 2:1 PSG
    kiállitás most minek pecsételt meg!!:@
    3.helyről vissza az 5.re!!!:S
  • tobias88
    nem, a jelenlegi szintje 5 csillagos!
  • Darthmushroom
    PSG 2:1 PVS
    így sima 4:1 s továbbjutás
  • Huni92
    Igen, sztem is ez a helyzet. Nem kizárólagosan a jelenlegi tulajdonságai alapján ad csillagokat, hanem a PA-t is figyelembe véve.
  • Darthmushroom
    fro. kupa:
    PSG 2:1 Lyon
    yeaa kiállítás megpecsételte a sorsukat!!xd
  • Huni92
    Üdv, grat, satöbbi :)

5:30? Az azér keciiii....nálam olyankor már 6:30 van emberek :D
    Ha a blog netalán újraindul(na), sztem én is irogatnék oda :)

Viszont FMezni csak estétől fogok valszeg. De holnap no suli, szal lehet h ráhajtok egy bagolyra ^^
  • soma22
    nem lehet hogy madana viszont fiatal és jobb lehet mint tono?
  • tobias88
    csak Tónora 3 csillagot adott, Mandanda-ra meg 5öt és Tóno jobb szerintem
  • Magic Boy
    Reagálások.

Először is Grat all!

Én megszavazom Soma-nak a végleges baglyot, hiszen fenn lessz és nem az ő hibája, hogy nem tud beírni.

Nekem is hiányzik kicsit a régi pörgés (az ős FM-esek meg pláne), de így sokkal családiasabb a fórum.
  • Darthmushroom
    ezt bemákoltuk:

rem ezzel meg van a továbbjutás

• soma22
    két jellemzése van. van egy jelenlegi szint, és van egy amit elérhet.általában a jó figyelők nem szoktak tévedni.
  • hamary
    Azt hiszem kezdek egy újat. Fulhamat meguntam, kétszínűek voltak, meg én is sokat hibáztam, meg zavar a tartalékok hiány. Még nem tudom hol kezdek egy remélhetőleg hosszabb és sikeresebb karriert.
  • tobias88
    Olyan kérdésem lenne, hogy a figyelő jelentése az mennyit számít? Mert egy, az értékek alapján jobb kapust 3 csillagra értékelt, míg a gyengébbet 5re! Ilyenkor melyiket érdemes megvenni? Mert látom hogy a 3 csillagos jobb szerintem látszatra
  • Darthmushroom
    grat all
  • cenobite
    Nagyon jó írás, gratula!
  • Fabio Capello
    szokás szerint fantasztikus eredmények és fantasztikus beszámoló :)
  • asafderg
    Clube Desportivo Nacional

12. szezon

Edzői pályafutásom kiteljesedett. Hazám nemzeti csapatát dirigálni és a világ jelenlegi legsikeresebb klubcsapatát irányítani, a csúcsok csúcsa. Innen nincs feljebb. De nem lazsálhattunk, mert az elvárások igen igen magasak. De ebben csak saját magamat hibáztathatom. Kellett nekem minden megnyerni folyamatosan?! Tavaly nem tudtuk elhódítani a portugál kupát és nyavalyogtak a maximalisták. Szerencsére csak az igazgatótanács tagjai között volt egy pár kritikus, akit az elnökön gyorsan helyretett. A szurkolók és a médiumok csak az elért eredményeinkkel foglalkoztak. Volt is mivel. A rajongók folyamatosan ünnepeltek. Nem volt olyan időszak az évben, hogy ne adjunk nekik okot a tivornyára. Mellettük a legnagyobb nyertesei a szárnyalásunknak a vendéglátó egységek, akik ennyi alkoholt a sziget kialakulása óta nem adtak el, valamint a turisztikai cégek voltak. A mieink utaztatása igen jövedelmező vállalkozássá nőtte ki magát, de a hozzánk érkező külföldi szurkolók is rengeteg új munkahelyet teremtettek a városban. Még a Maritimó szimpatizánsok életszínvonala is emelkedett.
    A klub feneketlen pénztárcája lehetővé tette, hogy a megnövekedett igények kielégítése érdekében bővítsük a stadionunkat 9102 hellyel, 27306 fősre. Érkezésem óta ez a második expanziós munkálat és nagyon büszkék vagyunk a terjeszkedésünkre. A kornak megfelelő, lehető legmodernebb edzőközponttal és infrastruktúrával rendelkezünk és az ifjúsági akadémiánk világhírű. A földkerekség minden pontjáról érkeznek ide fiatal tehetségek, hogy egykoron világsztár váljék belőlük. És erre meg is van minden esélyük, hisz a múltban már bizonyított akadémiánk.
    Gazdálkodási adatokban egyébként is híresen jól szerepelünk. A játékosforgalmunk mindig pozitív szaldót mutat. Az említett akadémiánk és a kiépített játékosmegfigyelő rendszerünk számtalan tehetséget ont magából. Nem titkolt céllal, hogy többségükből anyagi hasznot húzzon a klub. Csak a legtehetségesebbek kapnak szerepet a nagycsapatnál, és néhányan világklasszissá fejlődnek és visszautasíthatatlan ajánlattal kopogtatnak hozzánk a milliárdos klubok. Ez a megállapítás ebben az évben csak
    Castro esetén volt igaz, a többiek inkább aprópénzért távoztak. Van der Horst étszámon felüli csatár volt, Farkas valamint Mayland pedig nem juthattak szóhoz a portugál kapusaim mellett. Farkasnak mindenképpen el kellett igazolnia, hisz a Magyar Válogatott első számú kapusa, nem koptathatja klubcsapatában a kispadot. És elég szép summát hozott Dimitrijevic újabb klubcseréje.

Így is bajban voltam kapusposzton, mert mindenki legnagyobb megelégedésére, klubrekordnak számító összegért hazahoztam Fábio kapust az Evertontól. Így a portugál válogatott első és második számú kapusa is tőlünk került ki.

Egy nagyon érdekes és számomra új élmény beárnyékolta a főnökömmel fenntartott felhőtlen és baráti viszonyomat. A téli átigazolási időszak vége felé hívatott és az igazgatótanács előtt lehordott hogy a klubvezetés klasszisok igazolását is elvárja tőlem és változtassak a politikámon és hozzak nagy neveket. Valamint közölte, hogy engem megkerülve az utolsó napokban nagyot durrantva, majd ő igazol helyettem. Na pont ez hiányzott. Csak reméltem, hogy nem lő nagyon mellé. Így került a csapathoz a harmincszoros argentin válogatott, középső védő Massachio. Természetesen klubrekordot jelentő összegért. Ezzel többet költött a klub játékosra, mint amennyi befolyt eladásból.
    Aktív volt még egy másik fronton is a komám. Mégpedig kerestettem vele egy másik fiókcsapatot is a portugál Camacha mellé. Így került a képbe az Ascoli. Velük kötöttünk szerződést és én rögtön kihasználtam a lehetőséget és a magyarjaimat elirányítottam az olasz B osztályba. Ebből még a válogatott is profitált, mert nálam nem kaphattak elegendő játéklehetőséget, amit az olaszoknál pótolni tudtak.
    A felkészülési meccsek után következtek a már megszokott szuperkupa szereplések. Kezdetnek hazai, majd az európai.

Egy meglett, egy meg a legnagyobb riválisnak jutott. Nem volt okom a panaszra.

A VÁLOGATOTTAL egészen a VB pótselejtezős, második helyig jutottunk. Ott a nem éppen kedvező sorsolás következtében, Franciaországgal kellett megmérkőznünk a VB szereplés reményében.
    2-0nál minden mindegy alapon átálltam a Nacionalnál bevált 4-2-2-2es hadrendre, ami nem várt eredményt és hangos sikert hozott.

Meglepetésgyőzelmünk révén, hatalmas lépést tettünk az uruguayi torna irányába. De még hátravolt egy igen nehéznek ígérkező visszavágó. Semmit sem bíztunk a véletlenre, és egy nyílt sisakos, támadó játékkal 32 év után újra VB résztvevő lett MAGYARORSZÁG!!!

Azt hiszem valami ilyesmi sikert várt tőlem a szövetség. Hatalmas volt az öröm országszerte, én pedig kellemesebben éreztem magam, mint a brazilokkal aratott VB győzelem után. Piros-fehér-zöld a vérem!

A világbajnoki csoportkörünk beosztása nagyon könnyűre sikeredett és áldottuk a sorsolást végző személyek kezét. USA ellen kezdtük a szereplésünket és közepes teljesítményt nyújtva sikerült győzelemmel indulnunk. Majd kikaptunk Ausztráliától, ami említést sem érdemel. És a csoport utolsó meccsén jött a házigazda Uruguay. Ott egy nagyon küzdelmes és izgalmas meccsen sikerült nyernünk és várhattuk a Spanyolország elleni kieséses fordulót. Ami egyúttal a végállomást is jelentette számunkra, hiszen a hispánok ellen nem jött össze a csoda.
    Összességében a mutatott játékkal, a hozzáállással és az eredményekkel maximálisan elégedettek lehettünk. A nemzeti sajtó is mögénk állt és kritikus szavak nélkül, dicsőítette a válogatott teljesítményét. Reméltük, hogy a pozitívumok sora a nagyon nehéznek ígérkező, Európa bajnoki selejtezők alatt is ki fog tartani.

Jöhetett a klubfutball, teljes elánnal. A portugál Kupa küzdelmei során a lehető legnehezebb sorsolással kellett szembenéznünk. Ahhoz, hogy eljussunk a döntőbe, át kellett verekednünk magunkat a Portón idegenben, a Sportingon idegenben, és az elődöntőben a Benficán otthon.
    Ezek után már sétagalopp volt a végső ütközet.

Majd jött a dicsőséges téli hadjáratunk a felkelő nap országában. Mindenféle megerőltetés nélkül jutottunk túl az elődöntőn, hogy az Afrika Bajnokkal mérkőzhessünk meg a döntőben.

A bajnokság ismét igen simának tűnt, egészen a 24. fordulóig. Akkor érkezett a Banfica a kibővített katlanunkba és egy fergeteges első félidő után, agyonvert minket. Ezzel az eredménnyel borzasztóan összesűrűsödött az élmezőny és megtippelhetetlen volt a végső sorrend. Bár én ekkor egy jelentősebb összeget tettem a saját sikerünkre, gondoltam a pluszbevételből vehetek egy nyaralót Bora-Borán. Mert ott jó és szép. Kár, hogy nincs focijuk. Oda ingyen is mennék. A következő két fordulóban győztesként hagytuk el a pályát, de a konkurencia sem nagyon tudott rontani, így maradt a szoros eleje. A 27 fordulóban a Sportinghoz látogattunk. Végig jobban játszottunk és örültünk, hogy nem sérült le tőlünk senki. Győzelmünk megérdemelt volt. A tabellán hárompontosra nőtt az előnyünk, amit már nem tudtak az ellenfeleink behozni a hátralevő fordulókban. Ezzel zsinórban hatodszor lettünk bajnokok. Szép volt fiúk!

A Bajnokok Ligája sorsolásunk nem volt éppen szerencsés, de inkább sírjanak az ellenfeleink a mi láttunkon. Csoportgyőztesként léptünk az egyenes kieséses szakaszba, ahol a Liverpoolt győztük le a vártnál nehezebben. Majd a negyeddöntőben a Juventust a vártnál könnyebben.
    Az elődöntőben a Milan következett egy erős 6 percnek köszönhetően. És egy hasonló 6 percet produkáltunk a döntőben is. Valójában teljesen izgalommentesen nyertük meg a BL zsinórban ötödször. Szép volt fiúk!

A szezonban nyújtott kimagasló teljesítménye révén ugyanazon három játékosom bekerült mind a BL, mind a bajnokság legjobb csapatába.
    Ismét egy remekül sikeredett szezon, mely révén mi is rengeteget hozzátettünk a már említett szeszesital fogyáshoz. De még részegen is csak előretekintettünk és mindent meg akartunk nyerni.

• Atesz89
  • cenobite
    [büszke] :)

• Atesz89
    és még nem láttad a többit :P
    Am köszi mindenkinek!
  • Fabio Capello
    Hmm... két nagy igazolást is sikerült összehozni :)

• Fabio Capello
    gratóll
  • cenobite
  • tobias88
    egész jó játékos a Magyar bajnoksághoz képest
  • Atesz89
    Jah ez lemaradt:

és a kapus:
  • Atesz89
    Grat mindenkinek!
    Egy érdekesség:
  • Darthmushroom
    eddig:

bár csak igy maradna, örülök ha 6.hely meglesz
  • cenobite

Azt hittem kikapunk, de a 2. félidőben szépen összekapták magukat a srácok.
  • Darthmushroom
    hát nem bírtam vele!!:D (bealvás határán voltam):D
  • Fabio Capello
    somám megvan a második baglyod is ezzel.. :D
  • giorgio81
    Nekem már igen, de szerencsére csak 1 hónapra kb.
  • Zsil
    ja és korai gól sem nagyon van nálam,ugyértem a 4-8.perc körül kapcsolódok be a meccsbe.
  • Darthmushroom
    uefa kupa:
    PSG 1:0 Racing Santander
    Racing 0:1 PSG
    ez meg van
  • Zsil
    Sziasztok!kapus sérült már le valakinél?nekem még nem(nem hiányzik)már a 3.szezon?
  • cenobite
    Szépjónapot, grat mindenkinek!
    Töltődik a Palace...
  • Darthmushroom
    Cunego néven van nekem is blogom!!:P