104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    hát most mindjárt kezdek a fc sydneyvel. az a kérdésem hogy pölö kezdenék honkgonkban akkor ázsiai bl van? lehetne benne játszani?
  • Fabio Capello
    pfűűű akkor már inkább a Krakovia :D
  • Itsuki
    azért nincs sok hozzászólás mert nem játszok a karcaggal:D na meg gta ami nem nagyon megy el nekem,csak időm sincs,meg kedvem sincs. kezdtem most eggyet 1 csapattal,kaptam tanácsokat hogy jó legyen meg minden. hát a választásom a Wisla Krakow-ra esett:D
  • Fabio Capello
    me senki nem baglyozott éccaka, azér kevés
  • Huni92
    És nem árt, ha akép alapból 1920*1200-as felgontású, ellenkező esetben FM torzitani fogja, ami ront a kép minőségén, ofkorsz.
  • Huni92
    Hali!

29 új üzenet tegnap este óta oO
    Ez azért meglepett ^^

Na, töltöm Sotont, és letolom a rájátszást.
  • cain
    nocsak, irreálisan nehéz magyar csapattal bl-t nyerni? =)
  • vortob
    Amúgy volt valaki aki a 2008-ban magyar csapattal hozta a BL-t? Nekem a 2007-ben sikerült az MTK-val négyszer is. De a 2008 irreálisan nehéz lett e téren. Bár a Fradival ez iszonyat mákos sorsolás következtében döntőig jutottam. Ott viszont az első keményebb csapat (Arsenal) nagy zakóval intézett el.
  • InfoMester
    én nekem meg most tactics váltás kell mert most vagy 4-5 meccsen vereség és döntetlen volt csak..
  • realgyula
    elérkeztem a bajnokság feléhez, és a következőképpen állok...!
    a kupából kizacskóztam a barcelonától, de az nem érdekelt, a BL-ben pedig a Hamburggal játszok majd a nyolcaddöntőben...! utóbbi 10 bajnokimat megnyertem, 26-3-as gólkülönbséggel...! :) remélem sikerül megnyernem "legalább" a bajnokságot...!
  • InfoMester
    Skletenburg nyerte az év kapusa díjat..Huntelaar meg az Aranycipót
  • Atesz89
    Persze
    A Document and Settings\Sports Interactive\FM 2009\skin\skin neve\graphics\background mappába be kell rakni a képet és átnevezni defaultra
  • jeti00
    hali!

ugyanaz a gondom mint ami a 2008ban is előfordult nálam: lementem egy meccs előtt, másnap folytatni akarom a játékot de ha pörgetem az időt lefagy a játék. Nem szeretnék újat kezdeni... vlmi ötlet?
  • giorgio81
    hova, hogyan? Bármilyen háttérképet be lehet tenni?
  • Atesz89
    Igen én!
    Grat InfoMester!
  • giorgio81
    ezt a hátteret te tetted be?
  • InfoMester
    tudom,csak nem volt jó..de most már megy
  • inter94
    méretezni túl nehéz??
    amúgy grat
  • InfoMester
    pár kép a bajnokságból:

pár kép a mostani helyzetről..
  • Atesz89
    Közben befejeztem a 2. idényem:

Érdekesség, hogy a bajnoki cím megnyerése után eléggé leeresztett a csapat. Sikerült 2 0-1 vereséget produkálni (az ellennek max 3 kapura lövése volt és persze végig irányítottuk a meccset...) ebből az egyik a Ligakupa döntője volt :(
    Volt még emelett egy 1-0-ás siker a Magyar Kupa első felvonásán, ahol 3 csatáromat rúgták le :P
    Majd következett az utolsó bajnoki a Tatabánya ellen, 4-0-ás vezetésről 4-4-re kihozni (a Bányásznak 4 kaput eltaláló lövése volt...)
    Majd következett az idény utolsó meccse:

Ezzel sikerült duplázni :D
  • inter94
    tessék
  • Magic Boy
    Sziasztok!

Tudom, hogy már volt linkelve, de nem találom.

Adjatok légyszíves egy linket valami normális lógópackhoz.
  • InfoMester
    Hy..and grat...
    adjatok egy normális képfeltöltö oldalt mert nemtudok semmit feltölteni..
  • Darthmushroom
    ez az nekem is hiba üzi és kilép!!:@
  • vmvr
    najó, akkor én most benyomom a kocka üzemmódot és lenyomom márciustól azt a 9meccset, plusz a rájátszást legalábbis ez a terv:D
  • Fabio Capello
    gratula mindenkinek :)
  • Darthmushroom
    LOL:

év csapatába Bourillion
    2. legjobb manager lettem
  • Zsil
    honnan pontosan és melyik verzió?off-ba megirnád?thx
  • Forza Italia
    elbuktuk a bl döntőt. Barca-Juventus 2-1. Hát ami tőlünk telett megtettük de sajnos bekel látni a keret nem volt olyan erős h megnyerje a döntőt. De azért a Seria A győzelemmel elégedett vok.
  • Darthmushroom
    grat all
  • Forza Italia
    Bl elődöntő Juventus-Roma 2-0 és idegenbe 4-3-as vereség összesítésbe 5-4 es továbbjutás. Döntő Barcelona-Juventus.:D
  • Forza Italia
    Igeeeeeen. Megvertük a milant:D 4 fordulóval a vége elött 10 pont az előnyünk. Csak meg lesz:D

• zyndar
    Vadálat....
    Milyen csíttaktikkal tolod? Lazio is durva, 3 kapusod van fent, vagy mi?
  • 0202milan
    hello,grat mindenkinek a szép eredményekért!
    nekem ma jön le a játék,ugyh én is belelendülök!sztetek melyik ligában érdemes kezdeni?
  • Zsil
    [IMG][/IMG]2011-re összejött egy keret,meglátjuk!
  • vmvr
    de, csak valamiért innen nyomja újra... a mentés v2
  • hamary
    március óta nem mentettél? :/
  • Huni92
    Úgecc :s Ez nem jött jókor...
  • vmvr
    áramszünet:SSss
  • Huni92
    Szépvót, remélem követünk téged mi is :D

3-2re nyertünk a Barnsley ellen, 92. percben lőtt Skacel góllal. 12 perc után 2-0ra vezettünk ugyan, de a 2. fi-re kiengedtek a fiúk, igy 2-2 lett az állás.
    Utolsó forduló, 4 pont előny, kvázi biztositott már a rájárszás :) 4. helyen vagyunk, jó lenne megtartani.