104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• InfoMester
    nekem mind a kettő ázsiai más különbség nincs :DDD
    kölcsönadtam páőr játékost,játzsatom egy kicsit a kissebbeket:
    Trejo-Udinese
    Kivuvu-Fulham
    E.Sno-Saint Étienne
    Enyema-Herta
    és majd Sakho majd választ valakit a 15 közül :DDD
    év elején kölcsön adtam:
    Sulejmani-Anderlecht
    K.Veermeer-Zulte Waregem
    S.de Jong- -||-
    Manucharyan-Wolfsburg
    J.Sarpsong-Germinal B.
    Goossens J.-Charlerolio

sztetek sokat adok kölcsön??jobban nevelkednek itthon trarcvsiba szemelőtt vagy kölcsönbe??én a kölcsönre gondoltam a rendszeres játéklehetőség miatt..(is)
  • Itsuki
    az a különbség hogy japánban jobb játékosok vannak:) ki-ki meccs a koreai csapat és köztem.
  • InfoMester
    nemtudom mi a különbség a kettő között,de jó
  • zyndar
    Volt régebben valaki, aki éveket tolt le Hong Kongban.
  • Itsuki
    japánban kezdtem volna,1ik kedvenc országom,de sajnos nincs bent. igy kina a helyszin:D
  • InfoMester
    lehet legközelebb majd én is kezdek jabánba..nem rossz sztem..egy teljesen új kihivás kupák..és ismeretlen minden,ismeretlen csítek meg stb..sztem jó helyen kötött ki :DDD
  • zyndar
    Te milyen helyekre tudsz kilyukadni
  • InfoMester
    hozzáfűzöm hogy ugyanazzal a tacticcsal nyomom mint eddig..és nagyon xara teljesitményünk..passz,szerelés,beadás,fejelés,lövések sincsenek annyik..nemtudom mivan..már vagy 3 tacticcsal próbáltam de eggyikkel se jó..
  • InfoMester
    hy and grat alllenne egy kérdésem:mit csináljak ha a szerelés és a beadás egy meccsen mindig 0 van??
  • realgyula
    ennyire szerencsétlen nem lehetek! :S a hamburg kiejtett a BL-nyolcaddöntőben...úgy lőttek 4 gólt a 2 meccsen, hogy szinte esélyük sem volt, mégis otthon 3-1-re nyertek, idegenben meg 1-1 lett...Higuainnak legalább 4 gólt kellett volna lőnie, ehelyett lőtt egyet...! :S ha így folytatom megint nem fogok szerződést kapni a szezon végén! :S
  • Itsuki
    az első nemzetközi kupameccsem az fm09ben:
  • Darthmushroom
    grat alll
  • Matthew Prosac
    costanzo meg 4ből 4et :D
  • zorrobomber
    "Megjegyzésképp annyit, hogy az első félidőben Costanzo védett, a félidőben 4-1-nél jött Ustari helyette.."
    ..aki 2 kaput eltaláló lövésből egyet benyelt, rögtön az 50. percben :D
  • Forza Italia
    juventusba akarok védőket de nem tom kit. Sztetek ki lenne jó igazolás? Mexest akartam de ő nem jön.
  • vmvr
    na lenyomtam azokat a meccseket és tuladjonképpen elég jól jártam, mert 2. lett végül a csapat:D így nem kell a rájátszásos meccseket lenyomni
    holnap majd teszek képet vagyis inkább a mai nap folyamán
  • realgyula
    a 23. fordulóban sikerült legyőznünk a Barcelonát, ami azt jelenti, hogy jelen állás szerint már 5 pont az előnyünk a katalánokkal szemben, igaz ők egy meccsel kevesebbet játszottak (szóval az csak 2 pont valszeg)...! :)
    és lenne egy olyan kérdésem, hogy beállítottam, hogy a szögleteknél Sobis a 16-osnál helyezkedjen, de a szögletet rúgó játékos nem rúgja neki oda a labdát, eddig egyszer rúgta oda, és abból is gólhelyzet alakult ki...! szóval hol tudom azt beállítani, hogy a szögletet elvégző játékos oda rúgja a labdát? aki tud, segítsen, köszönöm!
  • Matthew Prosac
    Leporoltam a Leeds-es mentésemet jópár hónap után. A negyeddöntőben búcsúztattuk a Milant a BL-ben óriási meglepetésre (Leeds - Milan 4-2, Milan - Leeds 2-2), a bajnokságban 4-ek vagyunk, 2 meccs van hátra (mindkettő idegenben), de 4 pontra van csak a liverpool tőlem..
    A lényeg mégis a BL elődöntő első mérkőzése, ami most ment le. Hát kiütésként indult.. Végül jóra fordult (vmennyire). Megjegyzésképp annyit, hogy az első félidőben Costanzo védett, a félidőben 4-1-nél jött Ustari helyette..
  • zyndar
    UEFA csoportom :P

• zyndar
    Izgalmas meccs volt asszem

• hamary
    Értem. :P
  • Huni92
    Nem 60 perces volt, csak meccs közben nem tudtam képet cisnálni :) És meccs után tekertem vissza.
    Ésigen, bejönnek az ázsiaiak :)
  • Itsuki
    gratu:)

és a visszavágásnak a készitőknek is:)
  • karajjj
    sudri bunkók :DDDDDDDDD
  • hamary
    AZzzzzigeeeeeeeeeeeeeeeeeen :D Amúgy grat. a Swansea meccs az milyen meccs? Már a 60. percben hosszabbítás? :)

És japán csaj a háttered? {#idiota]
  • Huni92
    Ipswich, első meccs

Ipswich, 2. meccs

Ezmeg nókomment xD
  • vmvr
    jó, akkor mindenben nem egyezünk, mert itt az Arsenal:)
  • Huni92
    Pool, toronymagasan (FM reality :DDDDDDD) aztán Arsenal, MU, Chelsea

Itsuki: én sme értelek :D de sok sikert kivánok :)
  • Itsuki
    szerencsét hoztál:DP ennyire sima meccset nem játszottam sose,és ez 1 csúcsrangadó. indulok a kelet ázsiai bajnokok kupájában amit dél-koreában rendeznek meg:D szenzációs:) új kihivások:D
  • hamary
    nem értelek....de sok sikert
  • Itsuki
    Changchun Yatai
  • vmvr
    fú, ezt megnem mondom már:D de asszem ott volt egy 2-1 a másikra nem emlékszem
    de itt is a reading toronymagasan bajnok...:D PL-ben nálad ki nyert?
  • Huni92
    hamary: nincs ilyen szabály, bevallom, én is meglepődtem :D

már nemazér, deee....emlékszel, h a birmingham milyen arányú győzelmet vivott ki? :D nálam 0-1, 2-2
  • vmvr
    hajrá harjá! meg lesz az. amúgy érdekes, nekem is az ipswich ellen volt az elődöntő, és a másik ágon sheffield- birmingham volt és a birmingham tovább is ment:D

közben nyomom a meccseket, és lehet hogy nem is bagy baj, hogy elment a mentés, mert jelenleg a 2. helyen állok, még 3meccs van hátra. mondjuk inkább ne menjen el legközlebb...D

• hamary
    itt nincs idegenben lőtt gól szabály? amúgy grat.
  • Huni92
    Ijj...mekkora meccset toltunk Ipswich elleni vv-n. Rendes játékidőben 4-3 oda, hosszabbitás, 11esek, rögtön az elsőt Seleznyov ki is hagyta (bár elnézem neki, mert 2t lőtt a meccsen). A 3. sorozatnál hibázott az ellenfél, viszont mi is, igy maradt az 1 gólos hátrány. 5. körben ellenfél játékosa kapufára lőtte a büntetőt, ami sorsdöntő lehetett volna (végül az is lett, csak más értelemben), majd a 6. körben nyertük meg a 11espárbajt. Döntőben Birmingham :s
  • inter94
    Üdv!
    BL csoport
  • Itsuki
    unom az öreg kontinenst nincs bent sajnos a litván bajnokság igy nincs miért ott játszanom... akkor kezdek kinába:D
  • Fabio Capello
    ja, van valami olyasmi
  • Huni92
    Ipswich ellen az első meccsen nyertünk idegenben 3-2re. Bár lehetett volna 3-1 is. Történt, h 2-1re vezettünk, 81. percben tizit kaptunk, Wotton középre rúgta, kipattant, rástartolt, felrúgták, tizi :D:D:D:D:D::D Aztán azt már nagyon higgadtan bevágta az alsóba. Majd a 93. percben kaptunk egy -érzésem szerint- lesgólt, amit megadott a spori, igy 3-2 a vége.
    Másik elődöntőben Sheffield Utd - Birmingham 0-1