104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ezt is megértem, de a fiúk megcsinálták:
-
DÖNTŐŐŐŐŐ nem hittem volna hogy első bajnokok ligája részvételén(irányításom alatt)a döntőbe juttatom a SAMPDORIÁTt,nagyon boldog vagyok és büszke a csapatra
Samp-MU döntő
-
-
Hát legalább 10 évet öregedtek a meccs alatt
Idegenben 1-1, otthon 1-1 aztán tizenegyesek, azt hitten senki sem fog hibázni
-
persze hogy megérte:) -
0-0 5meccs van hátra
Inter fog játszani még a Milan-al,Lazio,Udinese csak hogy nagyobb neveket említsek -
Az első téli erősítésem. remélem megérte
-
széép -
-
Az ilyen eredménynek csak örülni lehet!
(Am titkon nagy interfan vok ám
)
Egyébként pedig
-
Te úristen milyen előnyre tettünk szert BL elődöntőjében Inter ellen idegenbe
Inter 0-3 Samp
-
Üdv! Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora annak az esélye, hogy a játékban mondjuk jópár év alatt a magyar bajnokság "szinvonala" emelkedjen? Még anno fm2005 el vagy talán a 2006 al játszottam sokat a lokival, és ott egy idő után nem igazán tudtam normálisabb játékosokat igazolni... Mindig azt mondták, hogy karrierjük szempontjából nem biztos, hogy jó lépés lenne magyar csapathoz igazolni... :| Hiába szerepeltem jól a bl-ben, nyertem a bajnokságot zsinorban nagyon nagyon sokszor, mindig a szerb, horvát és hasonló fiatalokból kellet megélnem. :\ Szóval az idén érdemes magyar csapattal tolni, vagy csak ha nagyon nagyon nagy kihívásra vágyom, és magyarokkal akarok bl-t nyerni? :]]] -
Djemba #35802 holnap teszek be! -
húzós meccsek következnek
-
sziasztok
ezzel a képpel neveznék a hét képére:
-
hamary #35799 Hunték elintézték őket a második félidőben:
Harmadikak vagyunk 2 pontra van tőlünk a Leeds és a Stoke. Második hellyel is elégedett leszek, csak jussunk fel..: Reading szimpatkusabb amúgy, mint a Fulham -
keretet,tacticsot,átigazolásokat,képeket,meccseket pls... -
Djemba #35797 a bajnokságban már 83 mérkőzés óta óta veretlen vagyok:)
2 bajnoki cím veretlenül
2 bl győzelem
1 királyi kupa
2 club világbajnoki cím
2 európai szuper kupa
1 kupa de az nemtom mi:)
3 évem a barcaban
mindössze 6 vereség( ezek is bl vagy kupában)
2 az áv managere Spanyolországban -
ma kimarad baglyozni??hosszú távú terveim vannak a Hoffeinheimel estére :DD -
nálam is szokottt lenni.. -
Nagy meccs volt
-
BL negyeddöntő
:)
-
Csesza #35792 másnál is úgy van, hogy felajánl egy játékost x összegért a kluboknak, meg is adják azt az összeget jó páran de azoknak a 90%a úgy hogy x hónapos részletre?! :S -
Most nyertem a lecce ellen 4-0. Kupa. Most megyek az Interhez és otthon a Chelsea Bl. Kemény lesz. Majd jövök a képekkel. FORZA JUVE:) -
Forza Juve!;) -
újabb rangadó begyűjtve Momo góljával
-
háát közepesen:D,estig szeretném befejezni majd teszek képeket -
Bajnokságban h állsz? -
a jó hír pedig az hogy Adriano,Delvecchio felépült -
Gratula
ja és bl-ben rómát kaptuk -
Én ezzel neveznék a 7 képére ha lehet. A címe: Lavezzi show az olimpicoban:)
-
igen megvan a Torinoi rangadó:d
-
grat -
ahha:D
-
-
realgyula #35779 tudom, hogy Diarránál van jobb, ezért kell Veloso/Hamsik helyette...Aquino meg most még nem játszana, mert Robben, Robinho és Silva (remélem) lesznek a széleken...szóval Aquino inkább a Castillában játszana, és csak kupameccseken, meg a tét nélküli meccseken tenném be a kezdőbe, meg persze ha annyira durva sérüléshullám van...! ;) de éppen ezért akarok olyan keretet kialakítani, hogy több azonos képességű játékos legyen, ezért kell 3 nagyon jó belső védő, 3 nagyon jó szélső és 3 nagyon jó csatár...így lehet majd rotálni is, és ha sérülés van, akkor nem érződik annyira a csapaton...! ez az én elvem, lehet, hogy nem jó, de én ezt fogom követni...! -
karajjj #35778 fél üveg ásványvizet :D -
Mirandat,és Omar Esparzat igazolom Hoffeinheimbe ha elfogadják végre a szerződést..kit ajánlottok még hátvédnek??vagy esetleg kapusnak??Shust,Enyema,Lobont nemjön..mást nem is nagyon tudok Hoffeinheimi árért,és olyan aki eljöhetne.. -
mennyit ittál?:D
nálam még nem fordult elő -
hogytemindiggyorsabbvagynállam:)))