104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Marcelo 7.000.000 ---> Chelsea
Bridge 6.000.000 ---> Aston Villa -
Anelka 20.000.000 ---> Barcelona
Eto'o eliveleg goo Arsenal
a szurkólok lázban égnek Anelka miatt..itthon viszont nem..de majd Aguero miaat fognak.. -
realgyula #35973 Robinho nem akarja elfogadni az új szerződést, és "új kihívást akar", meg még szezon előtt mondta h nem motivált már, meg ilyenek...nem tudok képet rakni, mert nem tudom feltölteni valami miatt nem engedi...! na mind1! lehet ezzel valamit csinálni? mert nem szeretném eladni a kis brazilt, de ha nincs más választás akkor... :( szóval van "visszaút"? -
szvsz egyik nagy igazolásom Ignacio Camacho lesz -
töröltem. -
[b]Noszóval... Aki most nem lett beválogatva, ne csüggedjen, vagy 10 oldalt guberáltam képekért, kicsit belefásultam...
A hét képe jelöltek:
1. Bbeno képe
2. Darkon képe
3. Forza Italia képe
4. giorgio81 képe
5. hamary képe
6. Huni92 képe
7. HUNLonsdale képe
8. inter94 képe
9. Itsuki képe
10. Mike képe
11. Water képe
FONTOS!!!!!!!
Szavazni PM-ben lehet, mostantól holnap 14:00-ig! A PM-ben két dolgot kell írni: A hét képének a számát, és A SZERINTETEK A HÉTEN LEGJOBB MANAGER NEVÉT!!! A múltkor nagyon sokan azt hitték hogy a kép tulajdonosa a managerjelölt is, de NEM! AZ KÉT TELJESEN FÜGGETLEN DOLOG!!
Szóval szavazni mostantól holnap 12:00-ig PM-ben!
Mindenkinek sok sikert,
Fabio Capello -
hamary #35969 Na azzal kezdtem akivel már akartam kezdeni. Aston Villa -
elképesztő milyen üzletet csinált a Catania eladták Vargast 27éves Barca megvette 71millióért:oO -
Nah mégegyszer:
Capello törölnéd létszíves az előző próbálkozást? -
logopack,facepack már az elejétől kezdve volt skin csere nem,most a másik felhasználóba is betettem a régi logopackot facepackot és megy normálisan -
qss :D -
Ejnye-bejnye
Há' milyen példát mutatsz a kisebbeknek? Csúnya, rossz Kápelló! :D:D
-
dubikám valószínüleg hibás bevitel van a mentést tároló konfigurációs fájlban, legalábbis az invalid token alapján...
skincsere, grafpakk volt e mostanság? -
ötször is újratettem,ugyanezt csinálta,most már megy szóval mind1 -
és ekőzben is Aguerot 40M ért akarják adni
-
A Barcelona érdeklődik Anleka iránt..közben én kölcsönbe vettem Bojant és szeretném leigazolni is egyben csak még a szerződést nem akarja elfogadni..majd félévnél hátha..és Eto meg lehet Arsenalos lessz..mertigen nyomják az üzletet érte... -
hamary #35958 pont egy hete én is így voltam
-
cain #35957 reinstall talán megoldja. úgy tűnik, a profilban tárolt állományok mehettek tönkre. -
reggelt grat all
[kurvárafájafeje, sok volt tegnap a zalkohol :D] -
Hy all! Szeretnék mindenkinek gratulálni az elért eredményekért. Talán páran emlékeznék még rám tavaly is voltam itt egy pár hetet, azelőtt meg rendszeres látogatója voltam a Fórumnak. Nem rég szereztem meg az új FM-t és kezdtem is egyet a DVTK-val, amelyet a szemfülesebbek észre is vehettek a blogon. Az első szezonomnak vége, a 3. helyen zártam amely számomra tökéletesen elégedett vagyok a Magyar Kupában a döntőben kaptam ki az Újpest ellen. Nyáron sok meghatározó játékosom elment, de sok erős játékost is igazoltam így szerintem a csapat csak erősödött. Az UEFA kupában a második körben a Linfield csapatát kaptam, amelyet 7-s-s összesítéssel ejtettem ki. A következő körben a Brodby jött, ahol az otthoni 0-0 után idegenben 1-2-re nyertem, de a következő fordulóban kiestem a Zenit ellen 3-0-s összesítéssel. Egyelőre ennyi. -
valaki nagy nevet kellene igazolnom a csapatba:) -
Ha valaki 2. évben, vagy azon túl jár, nézze meg a Boas nevű edzőt. Alapból az Internél van, és vmi nagyon durva értékei vannak. Első évben nem megy, mert boldog a klubjában, de sztem 2.ban már igen. -
hamary #35952 Kár, hogy nincsen tippmix a játékban, tök poén lenne ma meccsekre fogadni 
-
hamary #35951 Én meg szégyellem magam meg minden, de újat kezdek, valamilyen UEFAs csapattal
-
karajjj #35950 nemszóltam :DDDDDDD -
én most veszem meg Aguerot...30 körüli árban.. -
hamary #35948 Capello, nem lehetne megoldani, hogy a figyelmeztetés fejlécszerűen jelenjem meg az író ablakban :-? -
hude drága vót' -
hamary #35946 egy emberre elkölteni az összes pénzt... Na mindegy, te tudod, én senkire nem dobék ki még 20at se nagyon :P -
Na most aztan igazolunk!!!
-
realgyula #35944 sikerült leigazolni David Silvát, 83 millió euróért! :) 

a valencia ajánlotta az üzletet, mert visszadobták a végső elkeseredésemben tett utolsó 65 milliós ajánlatomat, és 83-at kértek, úgy, hogy 29-et most, a többit meg havi részletekben kapják meg...! viszont akkor nem értem, hogy miért kaptam azt, hogy nincs elég pénzem az igazolásra amikor 60 milliót ajánlottam+20-25 milliót részletekben...de most már mind1, a lényeg, hogy megvan a játékos, és nagyon örülök neki...! :) -
Jóvan, nálam a Pool 3.25öt kapott, én meg 1001.00-t :D Akkor, miről is beszélünk? :DDDDDD -
Kápelló most Viktórijjá Bekennel foglalkozik.. -
Ccapello mi lesz a szavazással? -
sok program fut a másik felhasználómon:Damúgy megy minden csak a Brazilos mentésem nincs meg,de mind1 fő a sampdoria:D -
karajjj #35939 csak tudnám, hogy mért írtam kétszer a debrecent :D -
karajjj #35938 bajnoki rajt előtt a fogadóirodák a debrecennek 4.0-ás esélyt adnak a debrecennek a bajnoki címre, nekem meg 81.0-ást 
és azt írják, hogy készüljek fel egy csalódással és kudarcokkal teli hosszú szezonra :D -
akkor sztem valami program lehet a hibás..ami a másik felhasználódon fut..nem nézted még???? -
csináltam egy másik felhasználót az xp-ben és elindul a játék:D bejelentkeztem vissza az enyémbe nem megy:Smár csak a mentésre vagyok kíváncsi hogy megy-e,ha igen akkor reszkess európa 
-
Gomez-ert erdeklodnek. 13.5M az ara. Elkuldtem egy 50M-s ajanlatot ManC 40.5M-ert vinne de csak 9M-et adnanak oda most a tobbit torlesztve. Futok meg1 kort hatha jobbat ajanlanak.