104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát igen már 35 éves, de 1,5 éve van nálam összesen 40 meccsen 20 gólt lőtt, annyira még nem szar, igaz általában nem a kezdő csatárjaim egyike
Valószínű csak év végéig marad, mert lejár a szerződése, de szerintem jó üzlet volt főleg ingyen! -
grat neked meg somának is!
viszont van egy kérdésem. mennyiért bérelitek a tolókocsit Shevanak?
-
Itsuki #36053 na 1 óra kis fm. 3 fórduló után 2 gyözelmem van. most a bochumot daráltam be 2-1 re. 4 lövés volt a meccsen eloszlott 2-2vel. eddig a gyöztes meccseimen 100% a kapuralövés gól arányom:) -
Grat Soma és giorgio81! -
az eredményekhez grat, de a tottenhamet kinem állhatom :DD -
2011- ez az év bekerül a Tottenham Hotspur aranykönyvébe
A csapat megnyerte a Bajnokságot, a BL-t, az Európai Szuperkupát és végül a KlubVB-t
Glory glory Tottenham Hotspur
And the Spurs go marching on.
Tottenham are the greatest team
the world has ever seen
the world has ever seen
the world has ever seen
And the Spurs go marching on.
-
Első bajnoki megvolt, az Illicsivec Marjopol (tegye fel a kezét, aki hallott már róluk :p) ellen. Statok: 22/9 vs 0/0, 6 szabálytalanság vs 30, és a 84. percben Dimarika góljával tudtunk 1-0ra nyerni :D:D:D:D:D Viccesazér' -
hamary #36048 Grat! -
Először is gratula mindenkinek, visszatértem a vidéki disznóvágásról, a 440 termelt üzenetet ne várjátok el hogy végignyálazzam. Persze nem maradtam efem nélkül, igy belevágtunk az új idénybe, ami egyből egy ajándékkal indult. Akadémiám fosott egy állatot:)
Aztán persze a megfigyelőim is folyamatosan hozták a jelentéseket, hogy kit igazoljunk le, így aztán az egész átig szezon rólunk szólt magyarhonban:
Aztán a barimeccsek után belekezdtünk a Bl menetelésbe, eltökélt szándékunk bejutni a csoportkörbe, ami az első két forduló után igencsak esélyesnek tünik.Még egy fordulón kell átverekednünk magunkat.
-
hamary #36046 Látod, én meg játékost vásárolok annyíiból :P
Muszáj volt megvennem, elég jó szerintem, plusz kellett egy csatár is, meg egy TKP is. -
7,7? oO gecc, annyi pénzből még berúgni sem lehet :D:D:D btw azt olvastam, h pandev szar a 09ben. -
hamary #36044 Pandev is mine... Elég olcsó volt, 7.7 font. -
hamary #36043 Amúgy ha ez az FMbe történt volna, biztos menne a csaló játékozás... Élő példa... -
hamary #36042 MEKKORA EZ AZ ASTON GYEREKEK!!!!! :D -
hamary #36041 simán továbbjutsz! -
ha van sok helyzetünk de nemtudjuk őket kihasználni az tactics hiba??? -
BL csoportom-Samp,Sevilla,Dinamo Kijev,Feyenoord -
igazolások
-
ZsilKEANE #36037 közbe sikerült megbuherálnom, ugyhogy most már tökéltes.
köszöntem -
annyi a skined más beállitású..az nem rontott el semmit..csak más szinűek az értékeid.. -
ZsilKEANE #36035 egy kérdésem lenne, nekem ebbe a skinbe a magas értékeket pirossal jelzi,,nem sárgával,mint neked. te állitottál rajta,vagy én szedtem le rossz beállitású skint ? -
hello all!végre sikerült feltennem a gamet,ugyh teljes gözzel elöre!
azt hiszem ,h a francia ligában kezdek eggyes és mégpedig a Lille csapatával!
ui:grat mindenkinek! -
Kijev ellen a SZK beúzva, 2-0. Srna és Fernandinho góljaival. Azér Srna kisgólt lőtt :o Szabadrúgás, a szélen előreküldik, Srna átveszi, megindul befele, 2 embert kicselez, kioszt 1 kötényt, betör a 16oson belülre, és rövid sarokra helyezi a labdát. :) -
nekem se,nyugi.. -
Capello nekem egy képemet se nevezted? -
Rola beszeltem, most hoztam fel A-ba mivel nemtalaltm megfelelo csatart eleg jol nyomja.
-
melyik hülye mondta ezt neked ??? :PP
[am csak,Anelka,Ferreira,Bridge-től váltam meg és még Belletit adom] -
ha játszatod akkro persze....
én a 30 éves metzelder adtam el a sevilla-nak 18 M ért ugyhogy csak játszatnom kelleett igaz az átl.telj az jóval 7 felett volt. -
pinnacle #36027 kicseréled a csapatot?:o -
Agueroért mennyit kell üzletelni 
Albiol ha jön 19M E ért akkor megveszem ha nem akkor meg sztem Zapata jön helyette..Arsenal mindenféleképpen akarja vinni Carvalhot...15M E-t fognak érte adni 2 szezon múlva?? -
Grat! A 2 lövés egy dolog, a háritott lövések meg egy másik. A 2 nem ugyanaz :)
Info: szezon végén fogják elkezdeni. -
az igazolásaim
ezzel a kerettel vágok neki a premier leaguenek. a felkészülés jól sikerült, jó meccseket játszottunk, szóval bizakodó vagyok.
grat mindenkinek! -
Még Belletit adom el és ha végre megtudom venni Sergio Ramost és megtudunk egyezni az Atléticóval Agüero árában akkor vége az átigazolási piacon töltött tevékenységeimnek..
UI.:ha a vezetőktöl Stadion épitést kérek és beleegyeznek akkor mikorra várható az új stadion..vagy mikor kezdődik el az épitkezés??már volt mikor kértem,rábolintottak de nem indult el az új stadion épitése.. -
:) -
sztem a csapatodnál egy elég jó playa.. -
Na ja oket mar az oregek otthonabol kene elhozni.
Most neztem a ket fiatal kozepso vedom: mindketto wonderkid raadasul spanyol -
Itsuki #36019 rossz kép... kár hogy nem lehet szerkeszteni,postot... -
ez aztán a meccs -
Itsuki #36017 köszi, a cskm amugy:D
ennél rosszabb nem nagyon lehet. 1 kapura lövés és az is 1 tizi -
sztem ne..