104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szerintem jo, bár vannak benne számomra gagyin kidolgozott elemek -
és jó film? -
alkonyat -
mi jót néztél?:D
egy szép mecs:
pedig rosszul kezdődött -
Jah 4gól 1 gólpassz, ugyanis van Persienek is ő passzolt=DD Ez egy állat kérem ! -
-
én itt vagyok, most jöttem moziból -
senki nem sem éjszakázik? -
nem vicc tartaléknak van -
lol!! nállad ilyen erős a psg??
első évbe hanyadikak lettek? -
Így állunk eddig:
-
hamary #36124 Torghelle valami vicc? -
igazolások amugy:
-
karajjj #36122 olyan szerződést adjál neki, ahol minden maxon van meg dícsérd meg a sajtóban, ha így sem marad, akkor nemtudsz mit csinálni, végignézed ahogy elmegy... -
hamary #36121 Önmagatotktól semmit nem tudtok csinálni? :P Add el jó pénzért , REAlba így is annyi jó játékos van, hogy az csak. -
realgyula #36120 valaki légyszi! mit csináljak Robinhoval? a szerződését sem akarja meghosszabbítani, meg még a szezon előtt mondta, hogy nem érzi magát motiváltnak, vagy valami ilyesmi...! :S mit csináljak vele? mert meg szeretném tartani!
OFF: 2 perc alatt egyenlítettünk a sevilla ellen 1-3-ról...Higuain, Gago! ;) VAMOS MADRID!! -
karajjj #36119 jó, részemről a dolog lezárva, bocs nem vagyok kíváncsi a mérhetetlenül nagy problémákra, amik előtted állnak...
én megelégszek ha az átigazolási szezon végén dobsz egy képet az igazolásokról meg megírod mellé, hogy mi hogy ment.... -
1 bajnoki:
Nancy 2:1 PSG
hmm nem jó kezdés -
nem kérdezgetek hanem közlöm hogy kit igazoltam..meg pl. mutattam Aguerot mennyiért adnák el és erre mondta Huni hogy nézzem meg Cardozzot ránéztem és mondtam Albiolt erre kérdeztem csak hogy kit ajánlana helyette..nemtudom miért kell ezért rinyálni..gondolom az FM miatt van a topic..vagy nem?? -
Grat,.., Huni ránézek majd Burdissora.. -
karajjj #36115 szerintem én kétszer annyi időt fordítok igazolásokra mint te és mégsem járok ide neveket kérdezgetni -
hamary #36114 Premier League, 2. forduló
Huh, gyerekek, az ilyet szeretem. Első meccsen a Wigan otthonában játszottunk 1-1-et. Everton hazai pályán ütötte ki 5-0-ra a Blaclburnt. Egye fene támadtunk. Meg lett az eredménye, bár ők sokkal jobban támadtak. Második félidőt végig támadták, meg is lett az eredménye. Ekkor én beálltam ultra védekezni, hogy ki ne kajak, pörög le az utolsó másodperc, odakapcsol a meccshez, Taylor kirőgás, Carew elhúzza a kapus mellett, és a Villaé a három pont!
-
nah jóvan elment az FM ezéstől a kedvem lépek...hy and Grat Huni -
óóóó,tudod ez: :))) <--azt jelenti nevetés...akkor mit rináyzol miatta???
Agüeroért 105 M kértek..te adnál érte annyit??nemtudtam megvenni ezért mondta Huni Cardozot..most megy mondom Albiolt hogy már 35M nál járok és kérdeztem tőle hogy kit ajánlana hellyette..erre te Benzema én láttam hogy elnézted ezzel jeleztem:----> :))) (tudod nevetés) és erre leugatsz...nem mindig tudok gép előtt lenni játszani főlkeg nállam az átig.piac sok ideig tart mert elnáylazok rajta egy ideig..nemtudom te másodpercek alatt viszel szezonokat hogy: "2 napja az átigazolási kálváriáddal" ha valaki hülyéskedik hogy kidobja az egész csapatot akkor már az kúúrva nagy gond,mi??? -
PSG 1:2 Lyon
szuper kupa bukó -
1-0 a Zsaporozsje ellen. 37 szabálytalanság. meglep xD
Albiol helyett...hmm....Burdisso? -
karajjj #36109 óóóó az előbb még Agüero volt a gondod, asztem még mindig csatár kell...
neharagudj meg, de amíg te vered itt magad 2 napja az átigazolási kálváriáddal nem tudok folyamatosan rád figyelni... -
Raúl Albiól helyett???Benzema olyan jó középsővédő?? :))) -
karajjj #36107 Benzema -
semmi!!! még valamit nem kell a Kép és hangnál beállítani, a háttérkép mutatása be van kapcsolva -
hát ez nemigaz...Raúl Albiol 35M E ért nem engedik :SSS
Huni ajánlj helyette is nekem valaki :DD -
nekem se jelenik meg -
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins\skin neve\graphics\backgrounds <--- ide másold be a képet, nevezd át default.jpg-re és inditsd újra FMet. -
karajjj #36102 bekapcsoltad a beállításoknál a háttér képek megjelenítését? -
Huntelaar vagy 5 meccs óta 5.00 átlaggal nyomja a meccseket olyan 10 kapura lövéséböl 2-3 megy kappura és még 1 gólja sincs... -
áhh..Cardozo nem is kér sokat..csak annyit mint egy Deco vagy egy Lampard 115.000 E hetibe és csak Kulcsjátékosként jön..a nagyképűje..:DDD -
Csináltam graphic\pictures\backgrounds mappát bemásoltam képet, de nem jelenik meg háttérképként. Csináljak még valamit, valahol vmit be kell még állítani? Pls Help
-
Hát Shustert sose csiptem..most már jó lenne ha rájönne erre a vezetőség hogy egy nagy
...és Casillasnak tényleg nemjó a formája..
-
Ideje lenne egyébként xD Meg Iker ----> pad, Dudek ----> kapu :D -
figyelő azt mondta esze ágába sincs jönni..megnézem megint..ha meg nem akkor megpróbálom rá"szerződtetni" a dologra..hátha a sok maninak nem áll ellen..