104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• InfoMester
    Cselzivel vagyok..ezek a játékosok gyengék a cselzihez..ha Cardozonak meglenne a munkavállalásia már jó lenne..
  • Itsuki
    Edmond Kapplani,Kennedy,Timm. probáld meg öket:D nekem lenne 1 huntelaarom:)

köszi Huni:)
    remélem néztétek a tv2 hiradót. én pici falumban leégett 1 gyár:D
  • Huni92
    Üdv mindenkinek! Gratula természetesen, főleg Itsukinak!

Gyula: Robinhot add el. Ha nem teszed, ingyé elmegy, és az a legszarabb eset.

Dinamo Zagreb elleni BL sel. 3. kör 1. meccs idegenben 4-0, bár Srna kiesett 1 hónapra.
    Bajnokin meg 1-1, szerencsére Dinamo Kijev is x-elt.
  • InfoMester
    hiányzik 1 gólgyáros a csapatból..Cardozo munkavállalási miatt nem játszhat..Bojan sérült,Huntelaar rossz formában van..
  • InfoMester
    Boro Chelsea 2-2
  • 5w0rdf15h
    VB csoport:

Lehetne sokkal rosszabb is :)
  • InfoMester
    Parádés teljesitményeket mutatott a válogatottban a caspat..remélem ettől megjön a kedvük
    Drogba mesterhármas,Huntelaar mesterhármas,Cech és Enyema csapata 4-0 gyözött..Mikel 2 gólpasszt adott..Deco ugyszintén...
    remélem megjön Boro ellen a hatása a válogatottbeli eredményességnek..
  • Atesz89
    Megkezdődött a 3.szezonom is:

Ők jöttek (sikerült egész jól értékesíteni :D)

és végül a keret:
  • vmvr
    töltöm a QPR-t. eddig a Premier league nem úgy alakul ahogy elterveztem... 4 meccs 4 vereség... na majd csak feljavulnak, rendet rakok. mondjuk egyelőre a lényeg a bentmaradás, onnan lehet majd építkezni. de elkéne kezdeni gyüjteni a pontokat. mondjuk nem pont a kövi fordulóban az Arsenal ellen:D de akár meglehet a meglepi
  • InfoMester

hát remélem Toniék engem nem fognak elintézni..főleg nem ennyire..
  • inter94
    nálam most intézte el az arsenalt a bayern 0-6
  • Itsuki
    de ne sok sansz van h ez fog dönteni. HSV átment rajtunk. megint 1 szabadrugásgól Thiago Nevestöl... kapusom a legnagyobb sztárom hát erre,nem vok elégedett vele.
  • InfoMester
    BL:Bayern München,Basel,CFR Cluj..

Sorsolás Arsenal,München,Sunderland,Liverpool,Manchester,portsmout,Tottenham,Aston Villa..ugyhogyén is jókat kaptam egymás után..
  • InfoMester
    hát nem mert pl én rúgtam 7 gólt az idényben a Manchester meg 14 et..és ugyanugy állunk táblázaton csak ő előrébb..mert több Gólt rugott..
  • InfoMester
    Burdisso 30M E --->Chelsea ....
    végre megvettem..bár sztem drága volt..
  • Itsuki
    jajjjj nemár. HSV jön hozzánk. ien nehéz sorsolást.
  • Itsuki
    én azt sem tudom mi a kapuralövés. neked volt 16. 1 meccsen. nekem összesen 10 volt:D taktikaváltás stb... ienkor. de megjött az eredmény. sztem meg 6-0 vagy 1-0 mind1...
  • InfoMester
    áhh..látnod kelett volna a meccset...Bojan olyan bombákat lött Jaasnak 16 oson belülröl hogy nemigaz..csak az meg mindent kiszedett..
  • Itsuki
    vagy a csatároknak voltak pocsék napja:D
  • InfoMester
    szted Cardozo mikor kaphatja meg a Munkavállalásit??
  • Magic Boy
    Laczko-val mi lett?
    Eladtad?
  • InfoMester
    köszi..szted??mikor a kapusuk is épphogy bekapta ezt a gólt..am ez se lenne..Jááskellain nagyon nagy teljesitmény nyujtott a meccsen..
  • Itsuki
    ilyen helyzet kihasználásmelett a csapatom megevett volna téged 1 utolsó perci góllal:D de grat,ideges lehettél:P
  • Itsuki
    szóval a tegnap emlitett 0 pontból,mert ennyit vártam a csapattól lett 5. nem sok de nekem sokat jelent:)
  • InfoMester
    Az ideg megevett a meccsen :@@@ nemigaz hogy ebből ennyi sült ki..
  • Itsuki
    Folytattam a tegnapi KSC-s mentésemet. a Bayer 04 Leverkusen elleni 0-0 útán a kedven csapatom ellen idegenbe a Signal Iduna Parkba érkeztünk. kiegyenlitett meccs volt,sajnos 1 klasszis szabadrugás gól döntöttsajnos
    majd jött felix maggath tizeneggye,nagyon meglepödtem azeredményen.
    majd jött a börnadrágosok elleni zakó,vagyis annak kezdödött de ez a vége. büszke vagyok a fiukra:)
  • Magic Boy
    Első edzőmeccs az NB1-re fölkészülőben Kemenes bemutatkozásával:

• Water
    Ejjha!Ez éles volt első fordulónak...
    És ki döntötte el?!
  • InfoMester
    Velük kezdem a szezont...

Őket igazoltam..

bár se Raúl Albiolt és Burdissot nemtudtam leigazolni mert elfogyott az idő és nagyon nagy összeget kértek értük de félévre meglessz az egyikük..Albiolért 59M kértek nekem csak 48M maradt Burdiossoért meg 43M ..9M-s értékkel 26 évesen...lentemm akartam alkudni de nem ment...majd félévre..ha a stáb is kész lessz..
  • InfoMester
    de a -small_screen -t is bekell az ikonhoz irni..
  • Darthmushroom
    ahol a felbontás tudod ott van h windowsed
  • Magic Boy
    A szurkolói csapat (Dani és Pozsár is ott van már a Vácnál azóta)

• InfoMester
    OFF Topicban keress vissza..
  • realgyula
    hol tudom beállítani, hogy ablakban fusson a játék és ne teljes képernyőn? keresgéltem, de nem találtam ilyet a beállításokban...
  • Water
    Hi, grat all!Napoli (újra kezdtem röviden: sokat ígértem,kicseréltem a fél csapatot - nem jött össze kirúgtak)
  • 0202milan
    hello !grat all,szép eredmények!
    ma elkezdem a lille vel a szezonom,tegnap belenéztem a játékosállományba és a pénzügy helyzetébe!igazolásra lesz kb 6 milla,ami nem a legtöbb:S
    jesús navas milyen a gameben?megpróbálom elhozni (játékoscsre + némi pénz,majd meglátjuk)
    egy két penge játékos,aki leigazolásra méltó?
    thx hi all!
  • inter94
    Grat
  • karajjj
    ejjjj a Kovács Peti :DDDDD
  • kas123
    Az átigazolási rendszerben történt változások jelentősek? Életszerűbb lett ezen része a játéknak? :)
  • Magic Boy
    Hihetetlen a B csapatom se kapott ki.

4 játékosom az év csapatában:

Játékos statisztikák áttekintés:

A menyasszonyom lett általam az év managere: