104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ja igen,még valami.A főnök eddig elégedett,bár szerinte sem ártana csinálnom valamit a morállal.Dolgozom rajta.De nem is ez a lényeg,hanem az a baja,miért nem erősítek(kaptam 4,6M€-t.).De kínai nem lenne erősítés,egy kaptafára készülnek.A légiós helyek meg beteltek,szóval adhatna 500M-t is,nem sokra mennék vele.Bár utánagondolva nem is mondott hülyeséget.Hozhatnék egy jó free balszélsőt,jól meg is tudnám fizetni,és akkor Husztinak befellegzett.De szándékosan nem nyúlok bele a csapatba,fél év után úgyis lelépek.
  • Petteri
    Srácok!

8500-ért érdekelne valakit a játék? Retail verzió, nem gift, megbízható forrásból származik. Annyi a kérésem, hogy előre kellene utalni a pénzt.

Érdeklődni privátban!
  • korbin555
    Most ott tartok,hogy a 23-as felnőtt keretből 3 ember van,aki nem aggódik.Az összes többi a másfél hónappal ezelőtti Huszti affér miatt pipa.Ha a legutóbbi meccsen kezdő 11 ember morálját nézem,volt 1 very good,9 poor,és 1 very poor.Az utóbbi persze Huszti,pedig megint a meccs embere volt,és megdicsértem a játékáért.Az eredmények nem indokolják ezt a rettenetes morált,7 pontunk van 3 meccs után,és a 2.helyen állunk.(10.helyre várják a csapatot)
    Arra leszek majd kíváncsi,hogy amikor már évek óta leszek egy helyen,akkor is ez lesz-e?Ha igen,akkor jó nagy szívás.Az egy dolog,hogy a bizalmat ki kell érdemelni,de hogy 1 ember miatt 22 letargiába esik,azt túlzásnak tartom.Főleg úgy,hogy az emlegetett szamár éppúgy újonc a klubnál,mint én.Leszáll a repülőről,és már reklamál,hogy eladok egy cserejátékost?Nem akar mindjárt leülni a helyemre?
    De felfoghatom úgy is hogy fejlődést látok,mert a szezon előtt még a fél csapat abysmal volt,olyan pedig már nincsen.
  • Sysfox
    Én mindig elfogadom ezeket, mert nélküle nem igazol el a játékos. Egy dolgot nézek: ha elfogadom, akkor havonta 20.000-be kerül, ha nem fogadom el, akkor mondjuk havi 120.000-be. Szükségem nincs rá, minek vigye a több pénzt?
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.25. 12:47:00
  • kosheen
    nekem anno volt egy dzsihád barbarian nevű generált játékos valamelyik csapatnál, véletlen épp arab volt. :)
  • bakkerman
    nagyon idegesitő valóban,ha egy ember ugrál arra még találok megoldást,de ha a delikvens mellé áll 8-10 játékos,és leesik a moráljuk,az dúrván az eredmények rovására megy,és nem tudok mit csinálni...a teljesben ezt finomíthatnák mert ez megöli a játékot
  • korbin555
    Ez már a korábbi fm-ekben is benne volt.Nem igazán szoktam belemenni.Ha olyan klubnál voltam,ahol volt tekintélyem,kiraktam a tartalékba, ott rohadt,amíg valaki el nem vitte.
    De itt az eddigi tapasztalatok alapján nem lenne okos döntés ilyesmivel próbálkoznom.Minden szar miatt óbégatnak,állandóan tárgyalnom kell valakivel,ráadásul klikkesednek,lényegében fenyegetnek.De nem engedek,csesszék meg.Abban reménykedek,ha sikerül egy sikeres szériát produkálnunk,lenyugszanak.Igazán berakhattak volna a játékba egy csapatpszichológust,mert úgy érzem,minta szellemileg visszamaradott óvodásokkal lennék körülvéve.
  • Zenszkij
    rengetegszer
  • csasaet
    Nekem Tottenhamnél azon akadt ki az egész csapat, hogy vertonghen-t nem engedtem el a barcába.
    Másnál is volt olyan, hogy ha el akart adni egy játékost, csak akkor távozott, ha még én fizettem neki 20-30k Eurot hetente a szerződése végéig?
  • korbin555
    What a game!Szezonnyitó a toronymagas favorit ellen,egy rakás elégedetlen emberrel.A meccs embere a "mérges" Huszti,aki a felkészülési meccseken csak alibizett.Az ellenfél csatársora pedig Elkeson és Gilardino.Mögöttük ott van Diamanti,megtámogatva a fél Kínai válogatottal.Nálam meg Husztin kívül csak Eninho ér valamit.
    Ettől függetlenül hetente kapom a híreket,hogy a játékosok elégedetlenek a csapat körüli helyzettel.Én ugyan nem látok semmi problémát azon kívül,hogy egy hónapja nem bírják kiheverni,hogy helyre mertem igazítani Husztit.Tartottam Team talk-ot,de nem sokat ért.Talán annyit, hogy 3-4 ember már kezd morálisan rendbe jönni.
  • Petteri
    Mindjárt megnézem, illetve FB-n, az FM Kockák csoportban van egy user, aki az SI-nek dolgozik... ;)
  • korbin555
    Valaki megnézné,hogy működik-e az Alt+F9 képmentő kombó?Tegnap még tettem fel ide a képeket,ma meg nem csinál semmit.
  • Gerdzso
    Már telepítem is. :)
  • bakkerman
    némi kis újítás,hogy idén már lehet beszélni a játékossal,hogy keressen magának csapatot az ügynökével,ha átadón van,és nem jelentkezik érte egy klub se,csak meg kell neki mondani,hogy a karrierje érdekében jobb ha továbbáll,és akkor pár nap alatt már talál is magának csapatot
  • korbin555
    Egyszer engem is kidobott az asztalra meccs közben,de folytathattam.

Én most éppen Kínában ügyködök a Changchun Yatai-nál.Decemberben kezdtem,most február van,a bajnokság még nem kezdődött el.
    De ami érdekes,hogy amikor elengedtem a béna tartalékkapust,Huszti kérdőre vont.Nyugisan mondtam,hogy minden rendben van.Erre jön azzal,hogy nem tudom,mit csinálok.Majd én,fejezze be a morgást és koncentráljon a saját feladatára.A következő hír az volt, hogy a csapat kollektívan elégedetlen,ahogy Husztival bánok.Most ott tartok,hogy van egy elégedetlen Huszti,meg 15 másik aki "slight concern".De nem izgat,senki nem pofázhat bele a dolgomba.Hiába lóg ki a csapatból,ha még egyszer kritizál,kivágom a tarcsiba.
    Azért érdekes,hogy még el sem indult el a szezon,de állandóan jönnek a hírek,hogy mekkora káosz van a Yatai-nál.Vajon képes lesz-e az új menedzser kezelni a kialakult krízist.Mindez egy használhatatlan cserekapus,meg egy nagy pofájú játékos miatt.Aki ráadásul még egyetlen tétmeccset sem játszott a klubnál.
  • Zenszkij
    dobott nekem is a játék egy "syntax errort" és kilépett
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 23:09:51
  • Zenszkij
    jah azóta nyerek is LoL
  • Petteri
    jött egy frissítés.. :)
  • korbin555
    Ezzel a Videotonnal ha valaki nem ver legalább 10 pontot a másodikra,az keressen új szakmát magának.
  • Sysfox
    Nikolics 17-es finishing...?
  • Sysfox
    Fifi az U19-ben? Nálam ő már simán a nagycsapatban játszana. :)
  • korbin555
    Tessék:
    Nikolics
    Kovács
    Gyurcsó
    Juhász
    Simon
    Vinícius
    Feczesin
    Heffler
    Alvarez
    Sándor
    Calatayud
    Stopyra
    Brachi
    Pajac
    Kleinheisler
    És egy szót se karácsonyig.
  • Peti2400
    konzolvilágról érdemes megvenni a 15-öt ott 9500 Ft. ? https://www.konzolvilag.hu/pc/football-manager-2015
    Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.10.24. 20:11:36
  • geo91
    potenciális világsztárok

• StillAwesome
    Ha valakinek van kedve, akkor a Vidi néhány játékosáról (Nikolic, Kovács, Gyurcsó) + jobbakról is dobhatna pár képet. Előre is köszönöm őket:D
  • Gerdzso
    Köszi, regisztráltam a linkeden keresztül, ha minden jól megy akkor holnap meg is veszem. :)
  • Petteri
    Green Man Gaming:

http://www.greenmangaming.com/?gmgr=wahuyeyi

(ha ezen regelsz be és itt veszed meg, akkor én is jól járok)

alapból 29.99 font most a játék és ezzel a kóddal kapsz belőle 20% kedvezményt:
    SPOOKY-TREATS-GMG20X

és már lehet is tölteni és telepíteni!
    Utoljára szerkesztette: Petteri, 2014.10.24. 17:14:26
  • Solt
    Ha valakinek van kedve, a Fradi keretéről, jobb játékosairól is tehetne fel képeket... Köszönöm... :)
  • Gerdzso
    32 eurónál olcsóbban beszerezhető valahol a játék? :)
  • Zenszkij
    nah a ManU-ra kicsit ráfért az erősítés, vettem két beton védőt, meg Bödét :D
  • jimyke1
    Köszönöm
  • Zenszkij
    észrevettem, hogy végre nincs annyi lesgól, ideje volt, viszont rengeteg kamutizenegyest fújnak ellenem
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 15:32:38
  • Volcanor
    Néhány nappal a megjelenés előtt jön majd elvileg.
  • Zenszkij
    nem
  • jimyke1
    Üdv. Demo várható a játékból?
  • zyndar
    Grazie. Tevez nem lett szebb, Pogba mentálisan elég gyengusz szerintem, Vidal meg csak egy van :)
    Már csak az a kérdés, miért kellett a creativity-t átkeresztelni vision-re. A szemem egy darabig keresni fogja majd.
  • Volcanor
    Tevez.
    Pogba.
    Vidal.
  • zyndar
    Valaki lenne olyan jó fej, hogy mutat képet a Tevez, Pogba, Vidal hármasról?
  • LasDen #97952
    még itthon is havi 2-3000€ a focisták átlag fizetése. A magyaroké is...
  • Sysfox
    25 évvel ezelőtt rossz irányba tereltem a karrierem, már látom. :)