104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Próbáld ki az egyiket. Ha sokszor gólhelyzetbe kerülnek vagy neadjisten gólt lőnek és nyersz, akkor maradjon. Mondjuk Reallal lehetne az is a csapatutasítás, hogy osszon autogrammot labdaátvétel előtt. -
realgyula #36454 jó csak nem akarok rosszul csinálni semmit! minden meg akarok tanulni erről a játékról, azért kérdezek ennyit...! -
Gyuszi, ne csináld már 
Menjen a lábára pl. -
realgyula #36452 valaki légyszi! akkor most pl. Agüeronak és/vagy Sóbisnak milyen utasítást adjak mint célember? a lábára menjen a labda, vagy "a labdához"? -
Grat! A kapura lövések száma is szép lett! :D -
mikor a harry potter találkozik a gyürük urával
-
Ez igen.Respect 
-
úú bazki, gratula :D -
ideibe eddigi legnagyobb győzelmem
-
Sorsolás
Ha továbbmegyek, akkor a Tottenham-Rangers párharc győztesével játszom...milyen egyszerű sorsolást is kaptam :D -
Nah, ez is megvan, sajna csak csoport másodikként, de legalább otthon megvertük a Schalkét.
-
-
Estét Urak, töltöm a Tuluzt. -
realgyula #36442 visszaolvastam, és azt írta valaki, hogy a gyors, technikás játékost, akit célembernek állítunk, a lábhoz kell adni a labdát...nos nekem még régebben amikor kérdeztem azt mondta valaki, hogy "a labdához" utasítást kell adni!
most akkor melyiket? -
Makaay 5 hónap, D'alessandro 2-3 hónap! hát ilyet még nem basztam..... -
Kezd elegem lenni ebből a sok favágó kiscsapatból :@
-
Cardozot eladni? Csak a legvégső esetben. Miért? Hsz végén lesz az 1ik indok :D
Hulk kisjó playa, bár a neve tényleg érdekes :)
Acosta nagy játékos lesz FMben, a tapasztalatok alapján mindenképp.
Arsenal csitcsapat. Idén is. Remélem a 2. peccs majd tompitja őket.
Letoltam 2 meccset is közben. Kupában 5-1 egy 2. osztályú ellenfél ellen.
És megkezdtük szereplésünket a BLben. Rögtön a csoportfavorit Juventus látogatott hozzánk.
4. perc, Sanyi gól 30ról.
14. perc, Caceres hibázott, Trezegé meg 3 méterről bebrusztolta. 0-2. Már vártam a 3. gólt, amikor...
..a 19. percben Cardozo lőtt egy bombagólt.
A dologhoz hozzátartozik, hogy már sérült volt ekkor, mert Mellberg elkezdte faragni őt.
35. perc, Cardozo hatalmas szabadrúgásgól 35ről.
45. perc, Marchisio gól. 2-3 a félidőben. Lecseszés volt, kezdődhetett a 2. fi.
57. perc, szögi, Cardozot leugorva Legro fejelt gólt alapvonalról. Reális, na :D
58. perc, rögtön középkezdés utáni támadásból Seleznyov lőtt gólt.
74. percben egy kontrából megindulva, Mellberg megingását kihasználva (ekkorra már szándékosan faragtuk őt) Cardozo lódult meg, 25ről ellőtte, gól. 4-4
76. perc, Marchisio fejes 15 méterről, gól -.- 8es ugrás, 7es fejelés, de nemgond, Veloso szar, meg 120 centi :D:D
Összességében megérdemelten nyert bár a Juve, volt viccgól is :)
Egyik legjobb, h mindenki ellenünk szerzi szezonbeli első / az adott klubban lőtt első gólját :D
Másik, hogy a "bombázó" playak mindig ellenem lövik életük gólját :)
Btw 18 meccsen (barimeccseket is számolva, mely között volt egy 0-3 a Leverkusen ellen) kaptunk 10 gólt. a 19. találkozón rögtön ötöt xD
Lényegében a 3. hely a cél a csoportban, Uefa Kupára inkább van esélyünk, mint BL-re. -
eddig:
most kicsit szünet -
Győzelmet vártam, de ekkorát nem:
Hulk-n csak a neve miatt nevettem, mert a képregényhős jut eszembe róla:) -
Gratulaok mindenkinek meg aki ram szavazott.
Kulonosen a nyerteseknek:)
2hetig read-only modba valtok
-
Barca 40m készül adni Amauriért:D Belehetne belőle vásárolni. -
most honfoglalót játszok,később rápillantok:) -
Mit szűrtél le belőle, miért érdekelt? -
nem röhögöm ki Hulkot már mutattad hogy mien jó.. -
köszi -
1. Dzsudzsák: nem vagyok elfogult, nagyon jól játszik és gólt is szokott lőni, csak a leigazolásánál voltam elfogult
A két az utolsó meccs után készült ahol éppen Dzsudzák kezdett, de azon a poszton általában Giovani dos Santos a kezdő
2. Hulk: nem kell kiröhögni, ős is nagyon jó játékos, az első számú cserecsatárom
Ebben az idényben összesen 24 meccsen 16 gólt lőtt -
nállam is kezdőcsapatba van..és jól teljesit..gólokat szerez góllpasszokat ad és nem bénázik
-
Hulk 
-

látom Dzudzsákot te is használod..am az a Hulk :DDD nagyon zavaró :DDD -
kicsit elfogult vagy Dzsudzsákkal kapcsolatban
-
Tessék Dubi itt a keretem:
-
nállam első évbe 4. lett de most kiesés ellen küzd -
az tuti..hát ennyire elverni azéér ne..ahoz képest jobb is voltam minden statba..és sok szabálytalanságuk volt..de Adebayor 2-t úgy bevágott egymás után hogy az csak na..aztán meg hab volt már Vela és Walcott góljai.. -
lorient?nálam eddig szárnyal:Da tabella álán van 8 forduló után!
képeket majd teszek
megvettem egy fiatal argentint:Laurato acosta-t,ismeri vki? -
hamary #36421 Nem szeret engem a játék.. Bolton megint nyert 1-0-ra, a játékosaim távolról lődöznek, holott kérem őket, ne lőjjenek! -
vedd le patch-t és magyarositást..hátha jó..vagy cask rakd újból...vagy próbáld ki új xpvel.. -
Maestro81 #36419 Szevasztok!Az mitől van hogy ahogy rányomok játék közben a folytatás gombra jobb alul azzal a lendülettel kilép a játékbol???Fent van a patch, a magyarosítás.Szoval rejtély számomra!Remélem valaki tud valami jo megoldással segiteni!Előre is köszönöm és további jó játékot!!! -
Jól látos Arsenak kib...szott nagy csíítcsapat -
tudom ha kölcsönadom akkor megkaphatja 3 év múlva..de nem tudok rá várni addig..és Arsenal Chelsea /Rangadó/ 4-0 ..én nemtudom mien csítcsapat ez az arsenal de ezért a Rangadó vereségért biztos kib*sznak...és a veretlenségi sorozatomnak is vége az idény elejétől.. -
Ha Mve van a neve mellet akkor nem most fog. Én is így jártam Kerlonnal, leigazoltam az Interből, kértem a főnőkséget hozzon létre munkavállalási típusú fiókcsapatot, erre kiválasztottam a Lokerent, oda adtam kölcsön, de valószínű csak akkor játszhat, ha megkapja a belga állampolgárságot, az meg 3 év.
Ebből kiindulva inkább add el, bár lehet hogy nem így van majd megírom nálam mikor játszhat
(de az már nem ezen a héten lesz szvsz)