104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #36495 fogadd már el basszus... azt a pénzből majd veszel valakit.
Capello, fasza lett a dizájn -
realgyula #36494 óóó, de menne már...!
17 milliót ajánlott a milan, de annyiért nem akartam/akarom eladni, viszont ha ennyire nyávog akkor nem tudok mit csinálni...akkor menjen! -
realgyula #36493 valaki ajánlana nekem egy olyan játékost akit le is lehet igazolni, minőségi (a Real Madridba) és olyan támadó középpályás, aki legalább az egyik szélen bevethető...!
mert Giovincoval és Mati Fernandezel már nem tudok mit kezdeni, nem adják oda
-
Neoncsoves #36492
Előre is kellemes ünnepeket minden FMesnek! -
Naggyon jóóóó 
-
realgyula #36490 igen, emlékszem rá, ezért is zavart meg az, hogy valaki azt írta, hogy a lábára kell adni a labdát...! még nem változtattam meg, de nem is fogom akkor!
Giovincoval meg Mati Fernandesez tovább szívatnak, mind2ért ajánlom Robinhot+10 millió eurot, de azt sem fogadják el...ilyen hülyéket! -
Hull a peeeelyhes feeeehér hóóóóóóó :D -
Grat azér a nagy winért! Jóféle :D
Favágók? Ukrajnában minden csapat favágó :DSA_D:AS Az a különös, ha 30nál kevesebb szabálytalanságot követnek el ellenünk egy meccsen :D Mdjuk szerencsére kevés a sérülés. Bár Srna 2 hónapig off (kb 1 hónap múlva úgy is játszani fog xD).
Gyula: emlékszel Sóbis 102 (?) góljára? Na, az célember-labdához beállitással volt. A gyors csatároknak abszolúte ez fekszik tapasztalatom szerint. A lábhoz inkább egy Ronaldo (nem, nem a céer, hanem a Fenomeno) tipusú/stilusú játékoshoz passzol.
Viszont ha Agü meccs/gól átlagot hozza, nem látom értelmét változtatni a beállitásokon. -
hát ezek erős hiányposztok akkor:)
jó éjt! -
lépek aludni,rohadt késő van,celtiket meghagyom holnapra,ma is te nyertél, főbagoly
jo8 -
mondjuk 2 év?:D
kapus kemény dió,senki normálisat nem lehet hozni nb1be,és úgysem hiszed el a csapatom leggyengébb pontja a jobb védő :D -
a keret nálunk is ütős, de kell még egy év hogy azt mondjam erősek és összeszedettek vagyunk.kell egy kapus és jobbekk, mert ez eddig elég gyengén megy.
egyszóval rengeteg melóm van még hogy egy ilyet ki merjek jelnteni -
én a mostani kerettől elvárok egy kieséses kört minimum a blben -
hát egyelőre örülök egy csoportkörben való részvételnek.mondjuk azsimán megvolt, de benne van a nem túl nehéz sorsolás is -
csak számolgatok,hogy van 2 év előnyöm,úgyhogy ha hamarabb meglesz a bl neked cikiben leszek:D -
jaaa, így leesett.. az az én szegénységi bizonyítványom hogy ennyit baszdtam a másodosztályban.viszont azóta szárnyalunk -
igazad van 2 évvel mert volt 2 év nb2,én meg egyből első osztályban kezdhettem -
ezt nem igazán értem, de mindegy is. -
nekem is a 4. év de technikailag előtted vagyok mégis 1 évvel -
4.
első évben betliztem az nb2ben, mondjuk úgy hogy beletanultunk abban az évben -
3. év? -
há baszotterős a bl csoport, eddig 1 pontunk van.
bajnokság már nem kérdéses, 10 meccs után +20 feletti a gólarányunk, ligakupában 4-ből 4 mecset nyertünk. -
nálad mi van? -
láttam persze, néha van ilyen is.
sok sikert! -
láttad a györ elleni mecs képet?
Nem szúrtam le őket csak együttéreztem azóta hoztak 5 mecset zsinórban,celticet kaptuk hogy bemenjünk a bl csoportkörbe,nagyon meleg lesz -
a kis kedvenceim nekem is megvannak.
először fradi, utána cordoba v toledo, aztán ha még mindig érzem az affinitást angol kiscsapat.
sokban hasonlítunk
-
nekem minden évben ez a bevett szokás
tavaly a boston united lett a világ legjobb csapata olyan 12 év alatt:D -
fuh anglia nagy falat. a bl egy magyar csapattal szerintem idén elérhető, ha ügyesek vagyunk. sok sikert hozzá
ha elérem a bl-t a fradival akkor megyek cordobába, vagy toledoba -
Majd ha nyerek egy bl-t.:Daz lesz csoda
aztán jöhet egy csapat az angol legalsó ligábol -
hát persze, hogy ezen változtassunk:)
mindketten végrehajtottuk a csodát:))) -
jah,mégis min2en egy magyar csapattal kezdtünk -
számomra évek óta semmi a magyar foci...sajnos. -
hát jah monjuk,akkor is :D -
én ugyan nem szeretem őket, de ők abban a korban voltak nagyok amikor dózsa volt.
vagy tévedek? -
dózsa :D
nagyfat mondja ezt mndig -
no a romával otthon sem bírtunk. 0-2-re nyertek, a 67 és 69. percben kaptunk 1-1 gólt.
jó lenne elkapni a 3. helyet hogy meglegyen az uefa, de ahhoz legalább 4 pontot kellene még szereznünk. szerintem nem lesz meg -
grat all -
estét urak. egy kis jack danielsezés és filmezés után vissza az efemhez, épp a roma elleni 2. meccsünk jön otthon, jó lenne egy x.
grat a dózsa nagy győzelméhez -
realgyula #36457 hát igazából Agüero a célember a labdához utasítással, és elég szépen termel, mert a bajnokságban 11 meccs után 11 gólos, úgy, hogy 8 meccsen játszott csak, és a BL-ben is lőtt kettőt 4 meccsen, szóval jól megy így, de azért átállítom, hogy a lábára menjen a labda...megpróbálom úgy is! -
no komment