104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asafderg
    \Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\pictures\logo
    Én ide másoltam és tökéletesen működik. Ha nem létezik a mappa, létre kell hozni.
  • Utley
    Letöltöttem ezt a logó packet,de mit tegyek vele?Valami.fmf fájl lett a kiterjesztés...Megköszönném,ha leírnád,vagy valaki leírná :)
  • realgyula
    Mati Fernandes nincs, de van helyette Ő... és Ő... Drenthe pedig mehet...
  • 5w0rdf15h
    hoppá hoppá

• Matthew Prosac
    Leizzadtam, meghaltam, öklöt ráztam, megvolt minden.Minden tiszteletem a fiúké, főleg a védelemé és Ustarié..

I love this game :D
  • realgyula
    na ez zacsi! Matit mégsem igazoltuk le, mert állítólag nincs elég lóvé...érdekes!
  • Darthmushroom
    Én elteszem magam a zhra. jo8t és sok sikert mindenkinek
  • 5w0rdf15h
    nosza
  • Darthmushroom
    meccs után 3sérült
  • Darthmushroom
    síttes lyon!!:@
    vezetünk 0:1re,lerugják sakhot,sobis büntetőt hibáz, egyenlitenek a 45+2percbe, 2.félidő elején 2:1 nekik végig támadunk és lloris mindent fog!!!
  • Matthew Prosac
    Üdv all!
    Előkotortam a Leeds-es mentésem így a zh-k után és lejátszottam otthon a Lyonnal a bajnokok ligája elődöntő visszavágóját. 1-0ra nyertem így 5-5-ös összesítéssel idegenben rúgott több góllal továbbmentem,.. a bajnokok ligája fináléjában a Chelseavel játszom
  • Utley
    Martin Drury nagy zsugás ő bal bekk :)
  • Fabio Capello
    jó8 :)

sword: gyere ki a hóra ha mersz :D:D:D
  • siederhird
    A Jó8 lemaradt
  • 5w0rdf15h
    megalázzalak? -.-
  • Utley
    Jaja,vadászom le a logókat,aztán irány Skócia :) Ide a bagolykám...:D
  • siederhird
    Én voltam eddig, de pont most meek.
  • Fabio Capello
    valaki bagolyharc? :D
  • Darthmushroom
    PSG 1:2 Samp
    első félidőbe 0:2volt végig támadtunk hiába játcotam már védő nélkül nem sikerült
  • Darthmushroom
    nekem is ilyen volt 08ba az afc wimbledonnal
  • Fabio Capello
    Első benyomások: csapat szegény mint a templom egere, de a keret alapján nem épp a defenzív taktikáról híresek, 10 csatár van az alapcsapatban, viszont csak egyetlen kapus, így ki is küldtem az egy szem megfigyelőmet hogy vadásszon le egy ingyékapust
  • 5w0rdf15h
    ne álmodozz :D ám Arsenal a BL címvédő szal esélyük sincs -.-
  • Darthmushroom
    Samp 1:1 PSG
    remény még él a továbbjutásra
  • Fabio Capello
    és a nyertes...

Gainsborough Trinity FC

A csapatot 1873-ban alapították, jelenleg az angol alsóosztályban, a Conference Northban szerepelnek. Stadionjuk a Northolme amely mintegy 4500 néző befogadására képes.
  • Darthmushroom
    ok, sok sikert
  • Fabio Capello
    kicsi ez a gép hozzá, majd karácsony után kezdem el teljes aktivitással tolni, akkora lesz új vasam

szóval 06ban kezdem...
  • Darthmushroom
    09?
  • Fabio Capello
    csak szeretnéd

btw, llm-et kezdek angol legalsó osztályban Frank bácsi selectorának segítségével
  • Djemba
    4 szezonom és már 147 mérkőzés óta vagyok veretlen a bajnokságban:)
  • Gunnersboy
    juve kiesik -.-
  • Fabio Capello
    juve lazio döntő lesz

döntőben amauri szór neked kettőt, te kiegyenlítesz és a végén egy mák tizivel nyer a juve :D
  • siederhird
    Grat, sok sikert a sorsolásnál!
  • 5w0rdf15h
    Gratula mindenkinek!

Azt a kurva mákos sorsolást :DD

Másik ágon a nagycsapatok szétcsapták egymást :ASdasad
  • Fabio Capello
    grat mindenkinek :)
  • Darthmushroom
    grat
  • HUNLonsdale
    iszonyat büszke vagyok csapatomra,főleg mert az 1. meccs után kicsit ráparáztam,hogy egy 4-0ás félidő után feljöttek 4-3ra,de a 2. meccsen nem hibáztunk,így sorozatban harmadszor vagyunk bent a bl csoportkörében

• realgyula
    az első sorban az "a két szélre van három nagyon jó játékosom" akar lenni, csak a "szélre" kimaradt, így értelmetlen...!
  • realgyula
    a rotálást nálam úgy kell érteni, hogy pl. a 2 van 3 nagyon jó játékosom, Robben, Silva és Mati Fernandes...ebből az első kettő tud mind a 2 szélen játszani, szóval nem okoz gondot az, hogy Mati csak a bal szélen tud játszani!
    szóval én a következőképpen "csinálom" a rotálást:
    mondok egy példát:
    ha az első meccsen a két szélen Robben és Silva kezd, akkor a padon ül Mati (eddig ugye Higuain volt, de mivel Robinho elment, ezért az argentín csatár lesz ezentúl, nem pedig jobb szélső) és a meccs 65-70. percében váltja mondjuk Robben, Silva pedig végig játsza a találkozót...a következő meccsen Silva fog a padon ülni, mert ő az előző meccset végig játszotta, és Robbent fogja váltani a meccs hajrája felé érkezve...a harmadik meccsen Silva és Mati fog kezdeni, és Robben érkezik majd Mati helyett...én így rotálom a játékosaimat, természetesen felborulhat a rend, ha sérülés van, meg ha kupameccs, vagy tét nélküli BL-meccsen kell pályára lépni!
    ha nem volt érthető ez az "elmélet" akkor leírom érthetőbben:
    1. meccs:
    -kezdők: Robben,Silva
    -Robben lejön, Mati érkezik a 2. félidőben
    2. meccs:
    -kezdők: Robben, Mati
    -Robben lejön, Silva érkezik
    3. meccs:
    -kezdők: Silva, Mati
    Mati lejön, Robben érkezik
    a negyedik meccsen nyílván Silva és Robben kezd, Mati pedig Robbent váltja...és így tovább és így továbbb! szerintem logikus, és jó is, mert ha sérülés van, akkor sincs akkora baj, mert a 3-ból 2 megmarad és minőségileg sincs romlás!
    így van ez a csatársorban is, illetve így lesz, amint megérkezik Mati, és Higu felmehet a csatársorba!
    ott Sóbis, Agüero és Higuain fogja váltogatni egymást! ilyet szeretnék a védelem közepére is, ezért kell Skrtel, a különbség annyi, hogy ott nem cserélnék meccs közben, mert középső védőt nem hiszem, hogy jó ötlet cserélni, de ott is egymást váltogatná a 3 védő...védekező kp-nak pedig Gago mellé kéne Veloso, hogy legyen 2 kb. egy szinten lévő "szűrőm"...!
    mit gondoltok erről? mármint erről az egészről...
  • Itsuki
    eladtam kennedyt 5millióét(kis ratyigép volt) helyette hoztam Feczesint:D
  • InfoMester
    lehet vereséggel is jelentkezni a hónap képére???jelentkezek 4-0 Arsenal zakóval :DD