104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #36695 én nyáron a Blyth Spartanssal(szintén angol utolsó osztály, észak) játszottam úgy, hogy 22 magyarom volt a csapatban és angol sehol :DDD -
Ő nálam is játszik a Tottenhambe, de még csak tarcsiba -
ezért dobtam be, hátha valaki kedvet kap,találj ki valami jót!
Én mondjuk már valami hasonlót nyomok a Vauxhall Motors-sal az angol 6. ligába -
Nem lenne rossz ötlet.Ez az sikerült leigazolnom egy cseh tehetséget:
Ő előlük szereztem meg:
-
:D:D:D
há figyelj, minden poszton kötelező egy magyart játszatni, oszt megvan :P:D -
karajjj #36690 legyen benne Lipcsei Peti is!!!!!! :DDDDDDD -
ez a challange egész jó kis dolognak tűnik, lehet csinálunk egy contestet belőle itt topikba :D -
imádom az ilyen meccseket....végig a kezünkben tartjuk a meccset, gólt mégsem tudunk rúgi, és így húz el tőlünk az a pöcs Ajax
-
bolond
heliosz, gratula! -
BL elődöntő :
durva volt a meccs, de kiharcoltuk a továbbjutást...
a döntőben az arsenal vár rám :O szal címvédésre készülök ( tavaly a bayernt vertem a döntőben) -
karajjj #36685 baze :A_FD:a-s:DfAS_dfasd -
Mármint a Béla -
Ez jó:) Sok sikert vele. -
komoly! -
Kösz
-
Koplárovics Béla Challenge:
Ki mit tud kihozni az egy napig világklasszis Bélából?
Történet:
Sir Alex okulva Ronaldo igazolásából most is engedett a csapat akaratának és leigazolták Koplárovicsot aki eldöntötte ellenük a meccset és aki mindenkiben akkora benyomást tett.
Bélát óriási örömmel fogadták a klubban,igaz elég furcsán néztek rá mikor autogrammot kért Ronaldótol és Rooneytól.Már az első edzésen fantasztikusan mutattkozott be és érezte Sir Alex hogy ez az a srác akire szüksége van.Első meccsén a Saint Etienne ellen debütált , nem is akárhogy.
Béla a meccs legjobbja lett 3 gólpasszal és az önzetlen játéka miatt a szurkolók egyből a szívükbe zárták őt.A többi felkészülési meccsen még 2 gólig és 1 gólpasszig jutott ami sajnos nem volt elég hogy bekerüljön a kezdőbe a Portsmouth elleni Community Shield döntőjébe, de nem bánta mert tudta hogy eljön még az idő.
El is jött mivel Rooney hamar távozni kényszerült , és Béla gólpasszával a győzelemhez segítette a Manchestert és bezsebelte első de reméljük nem utolsó trófeáját új klubjával. -
karajjj #36679 sunyiba biztos elgondolkodott a gép a világ nagy problémáin és most számolgat...
-
CPU használat 60-75% között normális úgy, hogy egy Mozilla fut, meg az FM, de az nem dolgozik?
OFF vége -
Legnagyobb arányú győzelmünk eddig - FA kupa 2. selejtezőkör
-
Estét Urak!
Nyomom kicsit a Tuluzt. UEFA kupa, első kieséses kör, első meccs.
Bajnokság eddig:
És egy kicsit OFF kérdés: miért lassult vajon be az egész gépem? Még most is, mikor írok "laggzik" a kurzor, a hópelyhek meg csak cammognak. Friss a rendszer, eddig semmi baja nem volt.
-
hát ez meg mi a rák ? :D -
:@@@ ez a pöcs cselzíííííí -
Zsinórban 3 pici győzelemmel feljöttünk kicsit
-
Itsuki #36672 jajj megint rossz képXD -
Itsuki #36671
hát a 2 eladott játékosom volt a legfontosabb legnagyobb igazolások a BuLiban. Cottbus ellen 1-1 idegenben... -
Már meg is bocsátottam :) Elnéztem, shame on me -
Nem, egyik haveré a kép :)
siederhird: naigen, akinek ennél is jobban megy....:D -
A mostani Diósgyőrömbe cserének jó lenne
-
Alkmaar-al vagy? -
oO nemsemmi -
Enyhén jó játékos :o -
Hy all! Grat mindenkinek -
bázz 
a lesre játszás bevolt rakva miközben Terrynél az emberfogás.. -
nemigaz az ilyen nagy csapatoktól kapok ki mindig.. -
Gratula mindenkinek! Mostanában nemigazán volt időm sokat játszani, de azért olvasom a topiGot :)
Ez a challenge jódolog meg minden, de kb a 4. év után megunnám az egészet :D:D Nemhogy letolni 12-15-20, vagy még több szezont. -
Manchester 4-0 Chelsea -
megvan az Európai szuper Kupa is:D
-
Már megbocsáss, de benne van
To win the Premiership, Fa Cup & Champions League with Chelsea in one season.
amit te irtál, az bonus challenge
Be the first team to retain the Uefa Champions League.
de mindegy, akkor se nehéz, de a dafuge FM09 challenge, az igen!
-
stadio olimpico. 26.000 férőhelyes csak. Még nem készült el a delle alpi -
karajjj #36656 biztos a felhőszakadás miatt :D