104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ne feledd, hogy én is feljutottam a csabával az Nb1-be.
-
karajjj #36774 oda nagyon jó lesz, hozzám barcikára ezer ojróért jött, az elején rugdosta a gólokat az nb1-ben de utána max csak gólpasszt adott, de kapuba már nem talált :S -
Itsuki #36773
:() -
A mentést akkor felrakod valahova. Rapidshare, Megaupload vagy mittudomén. -
ez nagyonkemény,petike iszonyat trágyadomb ideibe,26k ért adtam el a vasasnak -
És ezt csak most mondjátok?
Én meg leigazoltam Békéscsabára cserecsatárnak.
Bár az is igaz, hogy ingyen van.
Na, de hátha elviszi valaki. -
karajjj #36769 rajczi nagyon fos volt nálam
-
Rajczi egy kalap szar 09ben

apakezdőődiiik :D -
persze ha rajtam kivül még van valaki aki 08on igényt tart rá -
hát 08-ban én megtudom csinálni sztem:)
( 8.0.2-es peccs van fenn) -
csapjuk még hozzá diego waltnert meg a buzibajzátot:D -
realgyula #36764 én nem tudom mit csináljak Agüeroval, ez most idegesít, hiába van még 2 év a szerződéséből, akkor is iedesít!
hiába "nyalom a seggét" a médiába, akkor sem fogadja el

most mit csináljak? -
ez ne aggasszon, nem a sebesség számít, lesz egy időkeret :)
gunners: én benne vagyok hogy több verzióban lehessen menni egyszerre, viszont 08-as mentést én nem tudok csinálni, nincs fenn a játék, de persze, aki még 08-azik, lehet róla szó, ha valaki vállalja :) -
gondolom a mentés az 09-re lesz már, akinek 08a van? -
Nekem tetszik, de sajnos hátrányban leszek, mert a hétvége (Péntek, szombat, Vasárnap) nekem kiesik.
Az az idő csak és kizárólag a menyasszonyomé.
Ez az oka annak is, hogy hétvégeken ritkábban vagyok. -
No szóval, az ötletem a következő:
van egy szééép nagy csapat, az a neve hogy Valencia. Van egy fantasztikus magyar játékos, ő pediglen Rajczi Péter.
Az elérendő cél: Petyánk legyen a Priméra gólkirálya, és/vagy az év játékosa a lehető legrövidebb időn belül.
ez természetesen csak alapozás, egy ilyen kis laza izé, hogy mindenki ráérezzen a Challange ízére, aztán a következő már sokkal monumentálisabb lesz.
Mentést offkorsz rendelkezésre bocsájtok már, úgy hogy Rajczi a csapattal van.
Ha ez mindenkinek fekszik, utána elmondom a játékfeltételeket is, egyelőre tapogatódzom, hogy ízlik a brigádnak :) -
realgyula #36759 nem a fizetési kerettel van a gond, mert ott az eltérés 277 e/hét, szóval afelöl lehetne, de Agüeronak így is 180e/hét a fizetése, annál nagyobbat meg nem lehet, a kulcsjátékosnál is az a legmagasabb... -
jól tövig nyalni, hogy milyen istencsászár, és akkor alátolni :D
btw, nemsoká közzéteszem az elképzelésemet a Challangeről -
janek91 #36757 Sziasztok!
Én a Fiorentinával kezdtem egy karriert, kezdésként mindjárt azt ígértem hogy végig harcban leszek a bajnoki címért. Mutu nagyon elvágyódott én pedig nem is marasztaltam, így mehetett is a Realba 20 millió euró ellenében. A Blancoknak ez sem volt elég, Gamberinit is fehérbe öltöztették, méghozzá 7 milláért cserében.
Az érkezők oldalán Maarten Martenst kell megemlíteni, ő a bal oldalra érkezett 3.9 millió ellenében az AZ-től. Csatár posztra Mutu helyére Németh Krisztiánt vettem meg 4,5 millióért, cserébe eddig 3 meccsen 5 gólt vert. A szurkolók által nagyon várt sztár igazolás pedig Huntelaar lett klubrekordot jelentő 16 millió euróért, viszont ő eddig nagyon gyenge...
Hamarosan írok az első néhány mérkőzésemről is! Addig is néhány vélemény az erősítésekről?
-
Utolsó évben kell ezt csinálni, december előtt -
főnöki iroda-kérés a vezetőséghez-extra forrást teremteni a heti fizetésekre,vagy költségvetés beállítása-fizetési keret magadása
ha ígysem fogadja el akkor játékos ráhatás -
realgyula #36754 2 év múlva jár le Agüero szerződése, és gondoltam meghosszabbítom! viszont így is a maximális lóvét tette zsebre, szóval többet nem tudok neki adni (pedig annyit adnék amennyit csak kér)! viszont ő nem fogadja el a szerződést
mit lehet ilyenkor csinálni?
fontos, aki tud, légyszi segítsen! -
Megverted a Monopolis bácsit :'(
:D:D:D:d -
Angliában a Luton nem semmi: -30 pontról indulnak, esetleg lehetne ezzel kapcsolatos a challenge, de Capello majd kidolgozza -
nemtom,már a bajnokság elején -1 ponttal indultam -
miért vontak le tőled pontot?
-
Fontos győzelem:)
-
Grat! 
Sok sikert a BL-ben. -

-
számomra nagy csalódás a Bordeuax tőlük dobogót vártam, Lorient is mert tavaly 4.lettek. Lyon szégyen h nem ért oda dobogóra. Marseille meg végig hullámzó volt. Nancy végig elől volt, a St. Etienne meg huszáros hajrát nyomott a végén minket is megvert.
amúgy kösz -
Capello hét képére meg ezt nevezném:
-
őszintén szólva elég meglepő dobogó...
mindettől függetlenül persze nagygrat :) -
képek:
keret:
(van aki tarcsiba van de sérülés esetén feljön)
és a kedvencem Vass Ádám:
(sobis azért nem lett gólkirály mert évvégén leserült!!:D) -
inkább mag és horlo, plusz pár kisebb, mint pl. bitsite vagy pof -
realgyula #36741 az hülyeség ha olyat csinálok, hogy mondjuk a "B" és/vagy a "C" csapat játékosai közül beteszem a felnőttek edzéséhez azokat a fiatalokat akik "vihetik valamire"? -
egymás után 2szer nyertük meg fr. kupát:
-
ja és ez az meccs volt amin nem nyerhetem mert a gép úgy akarta!!:D -
francia ligakupa döntő:
PSG 2:3 Lyon szinte az egész mecset emberhátrányba játszottuk, benzema rúgott 3t és onnan próbáltunk felállni hát pont nem sikerült a végén Lloris parádézott, de elégedett vok a csapattal -
valahogy gondoltam:D beton.be ?? :D -
hát..... 't' betűvel kezdődik és 'orrent' a vége... :D