104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #36895
evvel nyitottam a mai kalandokat:) -
karajjj #36894 jóreggelt, gratula mindekinek
töltöm a kbsc-t, végre van időm játszani :D -
hát mégsem csinálok olyat amit még senki nem csinált :SS -
jah tényleg..
Bbeno:de hány évesek nállad Cannavarrék??? -
Itsuki #36891 reggelt!töltöm a KSC-t. talán elérem életem legjobb eredményét az FM történetében:D -
Csesza #36890 mert gondolom fiókcsapata -
Most olyat csinálok amitz még senkise csinált..mindjárt tolok képet róla..
a frankfurt és a lecce miért kék nállad???
am Guti, Cannavarrot minek adtad kölcsön???
-
átigazolások REAL madrid 2011-12
-
a munkalehetőségeknél.. -
Djemba #36886 2012-ben járok és le fog járni a szerződésem a Barcanál és szeretnék elmenni más csapathoz is azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e csapatoknál érdeklődni, hogy szeretnék odamenni??? -
reggelt töltöm a juvét -
nah mivan??mindenki alszik??? -
Huni a nagy Realos..sztem kérdezd őt priviben.. -
segítysen valaki
REAL-lal vagyok
Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnőtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.
ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához???? -
CSelzii karrierrem félrerakom:
adriano érkezése után sérülés 6 hónapot kapott..bár védelmünk jó lett csitcsapatok lötték nekünk a gólokat..hát ki más az Arsenal...Manchester 2-2 lett..Bojan-t visszahivták Anelka is sérült..Huntelaar még mindig szar formában volt..Bajnokokligája döntö Arsenal ellen 3-0 kikaptunk..Bajnokság 1.Manchester 2.Cselzii 3.Arsenal ...ugyhogy ezt is befejeztem...sőőt mihelyt elkezdem a 09 et telefonos aktivizációt kért..szal megint rakhatom fel vissza a 08 at...:DDD -
Reggelt!! -
Léptem jo8t. -
grat -
véget ért nekem is az első szezonom a Manfredonia kispadján:)
-
a Világbajnok....
:DDDDDDDD köv. körbe Ghána az ellen -
huni:te kölcsönkor mit ajánlasz a játékosér?pénz,játékos,vag mi...mert nekem nem igazán akarnak eljönni.. -
viccelek :D
szólj ha segíthetek
-
jo estet all,grat,szép eredmények!
ma folytatom én is a lille-vel!5 helyen állok,elég könnyü meccsek jönnek,hozni kellene öket
képeket majd dobok... -
Nyugi nem fogunk. Én magamnak szeretem csinálni. Mármint taktikát meg edzést :)
Na de jó8 mára Urak! -
-
Te figyelj már ! :D
Egyszer eldumálhatnánk a taktikai utasításokról, meg edzésről
-
hát igen :D
gratz -
Bocs a méretért.
-
Egy sorozat végére értem. Igaz, nem vagyok egy Csíter Sword, de azért szép :)
-
:D nekem is van egy mentésem velük, de mikor kisorsolták a BL csoportomat rosszul lettem és félretettem :))))) -
Nos, hosszas tusakodás után, ami kb 2-3 órát jelentett ^^, elkezdtem A karriert a KVSC-vel. Már 08-ban is akartam, de nem volt ihlet. Bár azér kiváncsi vagyok, meddig fogom tolni a 09-et, mer elég ritkán van úgy igazán kedvem hozzá. Akkor meg általábvan nincs rá lehetőségem :)
Namind1, belecsaptam a lecsóba. Néhány igazolás
vs Benfica -
Gratula Darthmushroom,Sword, Seraf !
Hajrá Itsuki, nyomjad neki :P -
Hy all! Szeretnék gratulálni a Francia bajnoki címhez a PSG-vel és a BL győzelemhez a Lazioval. Rajczival a Valenciában a gólkirélyi cím télleg nagy kihívás lenne, bár én ebbe nem tok résztvenni, majd a következőben. Sajna a hétvégén nem tok lenni, mert ma buli volt haverokkal, holnap disznóvágás, azután meg Bodies Pesten, de sok sikert kiívánok mindenkinek a hétvégére. Bocs a helyesírási hibákért, de nem vaok szín józan. -
egyvalamit nem értek
REAL-lal vagyok
Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnőtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.
ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához???? -
Bajzi -
ok -
majd ha 18 leszel -.- -
és ha szavaznom kéne akkor Priskin +1 -
kiegészíteném azér a listát:
Rudolf Gergely
Bajzát Péter
Hrepka Ádám
Torghelle Sanci
Priskin Tamás
Németh Krisztián
-
Capello szerintem Németh,Hrepka,Torghelle,Priskin közül kéne választani.
SZERINTEM!!!:D