104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki

evvel nyitottam a mai kalandokat:)
  • karajjj
    jóreggelt, gratula mindekinek
    töltöm a kbsc-t, végre van időm játszani :D
  • InfoMester
    hát mégsem csinálok olyat amit még senki nem csinált :SS
  • InfoMester
    jah tényleg..

Bbeno:de hány évesek nállad Cannavarrék???
  • Itsuki
    reggelt!töltöm a KSC-t. talán elérem életem legjobb eredményét az FM történetében:D
  • Csesza
    mert gondolom fiókcsapata
  • InfoMester
    Most olyat csinálok amitz még senkise csinált..mindjárt tolok képet róla..

a frankfurt és a lecce miért kék nállad???
    am Guti, Cannavarrot minek adtad kölcsön???

• BBeno2
    átigazolások REAL madrid 2011-12

• InfoMester
    a munkalehetőségeknél..
  • Djemba
    2012-ben járok és le fog járni a szerződésem a Barcanál és szeretnék elmenni más csapathoz is azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e csapatoknál érdeklődni, hogy szeretnék odamenni???
  • Forza Italia
    reggelt töltöm a juvét
  • InfoMester
    nah mivan??mindenki alszik???
  • InfoMester
    Huni a nagy Realos..sztem kérdezd őt priviben..
  • BBeno2
    segítysen valaki

REAL-lal vagyok
    Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
    namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnőtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.

ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához????
  • InfoMester
    CSelzii karrierrem félrerakom:
    adriano érkezése után sérülés 6 hónapot kapott..bár védelmünk jó lett csitcsapatok lötték nekünk a gólokat..hát ki más az Arsenal...Manchester 2-2 lett..Bojan-t visszahivták Anelka is sérült..Huntelaar még mindig szar formában volt..Bajnokokligája döntö Arsenal ellen 3-0 kikaptunk..Bajnokság 1.Manchester 2.Cselzii 3.Arsenal ...ugyhogy ezt is befejeztem...sőőt mihelyt elkezdem a 09 et telefonos aktivizációt kért..szal megint rakhatom fel vissza a 08 at...:DDD
  • InfoMester
    Reggelt!!
  • Darthmushroom
    Léptem jo8t.
  • Darthmushroom
    grat
  • inter94
    véget ért nekem is az első szezonom a Manfredonia kispadján:)

• 5w0rdf15h
    a Világbajnok....

:DDDDDDDD köv. körbe Ghána az ellen
  • 0202milan
    huni:te kölcsönkor mit ajánlasz a játékosér?pénz,játékos,vag mi...mert nekem nem igazán akarnak eljönni..
  • 5w0rdf15h
    viccelek :D

szólj ha segíthetek
  • 0202milan
    jo estet all,grat,szép eredmények!
    ma folytatom én is a lille-vel!5 helyen állok,elég könnyü meccsek jönnek,hozni kellene öket

képeket majd dobok...
  • zyndar
    Nyugi nem fogunk. Én magamnak szeretem csinálni. Mármint taktikát meg edzést :)
    Na de jó8 mára Urak!
  • 5w0rdf15h
  • zyndar
    Te figyelj már ! :D
    Egyszer eldumálhatnánk a taktikai utasításokról, meg edzésről
  • 5w0rdf15h
    hát igen :D

gratz
  • zyndar
    Bocs a méretért.

• zyndar
    Egy sorozat végére értem. Igaz, nem vagyok egy Csíter Sword, de azért szép :)

• 5w0rdf15h
    :D nekem is van egy mentésem velük, de mikor kisorsolták a BL csoportomat rosszul lettem és félretettem :)))))
  • Huni92
    Nos, hosszas tusakodás után, ami kb 2-3 órát jelentett ^^, elkezdtem A karriert a KVSC-vel. Már 08-ban is akartam, de nem volt ihlet. Bár azér kiváncsi vagyok, meddig fogom tolni a 09-et, mer elég ritkán van úgy igazán kedvem hozzá. Akkor meg általábvan nincs rá lehetőségem :)
    Namind1, belecsaptam a lecsóba. Néhány igazolás
    vs Benfica
  • zyndar
    Gratula Darthmushroom,Sword, Seraf !
    Hajrá Itsuki, nyomjad neki :P
  • siederhird
    Hy all! Szeretnék gratulálni a Francia bajnoki címhez a PSG-vel és a BL győzelemhez a Lazioval. Rajczival a Valenciában a gólkirélyi cím télleg nagy kihívás lenne, bár én ebbe nem tok résztvenni, majd a következőben. Sajna a hétvégén nem tok lenni, mert ma buli volt haverokkal, holnap disznóvágás, azután meg Bodies Pesten, de sok sikert kiívánok mindenkinek a hétvégére. Bocs a helyesírási hibákért, de nem vaok szín józan.
  • BBeno2
    egyvalamit nem értek

REAL-lal vagyok
    Castilla ugyebár a tartalékcsapatom ami a 09-ben fiókcsapat néven van feltüntetve.
    namost a Castilla játékosai milyen edzésekben részesülnek??? amit én kiadok a felnőtt csapatnak vagy egy teljesen mást mintha kölcsönbe mennének egy csapathoz.

ezt azért kérdezem mert a REAL Madrid U19-nek az edzésbosztását viszont én adhatom meg és lehet hogy érdemesebb lenne odaküldeni a fiatal tehetségeket minthogy a spanyol 2osztályba a castillához????
  • giorgio81
    Bajzi
  • Gunnersboy
    ok
  • 5w0rdf15h
    majd ha 18 leszel -.-
  • Gunnersboy
    és ha szavaznom kéne akkor Priskin +1
  • Gunnersboy
    kiegészíteném azér a listát:
    Rudolf Gergely
    Bajzát Péter
    Hrepka Ádám
    Torghelle Sanci
    Priskin Tamás
    Németh Krisztián
  • Darthmushroom
    Capello szerintem Németh,Hrepka,Torghelle,Priskin közül kéne választani.
    SZERINTEM!!!:D