104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• InfoMester
    fent vagyok
  • realgyula
    mondjam azt, hogy nem vagyok elégedett? NEM VAGYOK ELÉGEDETT!
    ugyan sikerült megverni az Intert, méghozzá a "kicsi" góljával (nem is akármilyen góljával! 16-ról átemelte Julio Cesar fölött a bogyót), mégsem vagyok vele teljes mértékben megelégedve, mert a gólján kívül még háromszor vihette egy az egyben akapusra a labdát, és nem tudta gólra váltani a helyzetet, sőt még lövésig sem jutott, mert az egyik védő mindig odaért és szerelt! ennek ellenére nagyon örülök, hogy sikerült előnyt szerezni a visszavágóra...kérdés ez elég lesz-e...
  • inter94
    gyere msn-re
  • InfoMester
    Reggelt all and grat!!!töltöm a margitot
  • hamary
    Grat mindenkinek! Hamarosan én is visszatérek, csak egy sorozat miatt nem voltam képes fmezni :D
  • Itsuki

há mijez? kiesünk
  • siederhird
    Nah király, nem jutottam tovább a Liga Kupában a csoportkörből:S Mondjuk ha belegondolok úgy is mindig csak a kondit rontotta.
  • realgyula
    akárhogy is számolgatok, szorzok, osztok, gyököt vonok...mindig ugyan az jön ki--->egy pont kell a címvédéshez...!
    a BL elődöntőben viszont az Inter ellen nagyon nehéz lesz, mert Gago és Sóbis sérült (előbbi 5, utóbbi 4 hónapra esett ki), Ben Arfa és Silva pedig nem nevezhető a találkozóra, úgyhogy Aquino kezdő lesz, méghozzá a csatársorban Agüero mellett! remélem eldönti a "kicsi" a meccset, az kemény lenne! :)
  • Itsuki
    jó reggelt!
  • siederhird
    Reggelt all!
  • Maximus4
    Kiváncsi leszek nálad,hogy fog muzsikálni Rat.Nálam a Zenit-be egész jó volt.Sok sikert
  • karajjj
    nemtudja valaki hogy kell működésre bírni azt az fme editort, vagy mit
    meg akarom változtatni a csapat mezszínét, de elméletileg csak azzal lehet és nem jön be :S
  • Huni92
    ...:: Igazolások, 2008 nyara ::...
  • Huni92
    gratula, csak igy tovább!

mai első meccsemen Trica mesterhármast szórt -.- bár a végeredmény az 2-4 lett, tehát kikaptunk. de meccs után aláirt kerzhakov, évi 425k euróért végül.
  • Maximus4
    Meg van a döntő is.
  • inter94
    Grat
  • Maximus4
    Az első kisebb részsiker.A Benfica lesz a döntőben.

• Maximus4
    Bocs a dupla hozzászólásért.Grat mindenkinek,fantasztikusak vagytok,Dubi te különösenKicsit pihentetem a Zenit-et és elmentem Mexikó-ba,még csak a felkészülésnél járok.További sok sikert nektek!
  • Maximus4
    Gratulálok
  • Szabolcs1987
    http://kiskutya.hu/index.php?option=com_classifieds&task=view&id=72802
  • Darthmushroom
    grat all
  • vmvr
    az már vad:D
  • realgyula
    az el clasico megnézése után (grat a barcának...) lejátszottam a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját...az első meccs 0-0-s döntetlent hozott az Emiratesben az Arsenal ellen!
    az eredmény tökéletes, viszont Sóbis 4 hónapra lesérült, ami komoly veszteség, főleg a BL-ben, mert az Inter elleni elődöntő nagyon nehéz lesz!
    a bajnokságban 31 fordulót követően 12 pont az előny, szóval címvédés várható...!
  • Solt
    Teljes Európa, plusz dél Amerika! :)
  • vmvr
    magyar csapatosoktól: kinek milyen ligák vannak bejelölve?
  • HUNLonsdale
    nem értem vezetjük a bajnokságot,egész jol állunk a bl ben ,mégis rossz a hangulat az öltözőben,mi lehet a gond?
  • HUNLonsdale
    én vagyok
  • karajjj
    nem baglyodzik itt senki? :D
  • inter94
  • HUNLonsdale
    hello mindenki
    grat mindenkinek rajczi nagyon kemény :D:D:D:D

ez kell nekem tvben el classico + fm
  • karajjj
    meccs előtt meg kell itatni mindegyikkel másfél liter energiaitalt -.-
  • InfoMester
    kávé,kávé,kávé,kávé,kávé :DDD
  • Utley
    Bazeg te mivel tömöd a srácaidat?:D
  • InfoMester
    hát ezt elég értelmetlenül irtam lee..
  • InfoMester
    fuhh..Marcelo-t fogom Heinze helyett játszatattni..hát hogy mit csinál az a pali..felviszikDrenthevel a labdát és a beadásokat kapura lövi..de úgy ellövi a labdát....
  • 5w0rdf15h
    :ADSADSAdasd
  • Gunnersboy
    0:0 a Barca ellen, pedig volt vagy 20 helyzetünk, nekik meg 2...
    na mindegy, legalább nem kaptunk ki:D
  • Mike94
    elviszik 50m €-ért... akárcsak shawt
  • InfoMester
    :DDD
  • karajjj
    :AS_F:DA_S:fdasd
    mingyá bejelentkezik érte a cselzi :DDDDD