104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    ha elakarnak menni egyböl eladom öket... nekem csak a védelmem ment tönkre...
  • adeex7
    aprítottak rendesen a manchesteriek :D 19 szabálytalanság+2 sérülés :DD
  • inter94
    Új szezon első meccs
  • adeex7
    nálam is nyáron nagy kiárustiás lesz,akárhogy végez a csapat,mert nagyon elakarnak menni a "sztárjaim",persze jó pénzért...ezt a tavaszt még kibiírják,de nyáron pápá :(
  • Huni92
    gratgrat! mostmár IRL is kellene domboritani ^^
    Egyébként tényleg nem vagy tökéltes, ahogy senki sem az. Ti. belőlem is hiányoznak a hibák :((((
  • Itsuki
    hát nem mindenapi teljesitmény. föleg ennyit gépelni se:D

na töltöm a KSC-t,bár elöre megmondom mi lesz. Celozzzit eladom. Porcellonál kiborul a bili. da silva + kapplani és 1-2 értelmi fogyistol elbucsuzok,és jön Rukavina:D
  • Gunnersboy
    nagy grat :)
  • realgyula
    köszönöm szépen! elolvastam én is még egyszer, hát van benne 1 pár hiba, elgépelés, néhány helyen kicsit értelmetlen, de a lényeg azért talán kivehető! meg talán meg tudtok bocsátani, hogy az Inter elleni BL elődöntőről elfelejtettem belinkelni a képet! :D nem vagyok tökéletes, elnézést! :D
  • adeex7
    nagy grat!!! :)
  • adeex7
    a téli egyetlen igazolásom

• inter94
    széép Grat
  • karajjj
    nem olvasom végig, de azért grat
  • realgyula
    Akkor ha van rá igény írok egy kis összegzést!
    Úgy indultunk neki a 3. szezonunknak, hogy az előző idényben megszerzett bajnoki címet meg szerettem volna védeni, illetve a BL-ben jobb szereplésre számítottam, mint a 2. szezonban (a nyolcaddöntőben a Hamburg kiejtett...).
    A szokásos barátságos mérkőzések után egy Szuperkupa győzelemmel "hangoltunk" az idényre.
    A bajnokságban igazából egy percig sem volt kérdés, hogy ki lesz az első, egyrészt azért mert a Barcelona elég gyengén kezdett, másrészt pedig mi sorozatosan nyertük meccseket, és volt amikor már 14 pontos előnyre is szert tettem! A végére ugyan az előny "leapadt" mert inkább a Bajnokok Ligájára összpontosítottam, de így is simának mondható a bajnoki címvédés, íme a
    végeredmény!
    Hogy ne menjünk messzire a Primera Divisióntól, íme egy kis statisztika!
    Ami talán a legkellemesebb meglepetés az Ben Arfa 12 gólpassza, ami önmagában nem is lenne világra szóló teljesítmény, de a fiatalember a télen csatlakozott a kerethez, szóval fél szezon alatt érte el ezt a számot! Ide tartozik még, hogy a téli átigazolási időszakban távozott Robinho 17,5 millió euroért (el akarta hagyni a klubot...amúgy nem váltam volna meg tőle) és érkezett a már említett Hatem Ben Arfa és a fiatal Aquino, akit én csak "kicsi"-nek szólítok (azt ne kérdezzétek, hogy miért :D)
    A bajnokság után áttérnék a Copa Del Reyre, ami ugyan annyira nem érdekel, mert inkább a tartalékok játszanak, de azért ott is próbálok/próbáltam a legmesszebb jutni, igaz, hogy nem igazán jött össze, mert a negyeddöntőben a Villarreal megálljt parancsolt.
    A Bajnokok Ligájában - ahogy már említettem - jobb teljesítményt vártam mint az az előző szezonban elért nyolcaddöntő volt.
    A csoportkör nem okozott gondolt, annak ellenére, hogy a Galatasarayal egyetemben 12 ponttal végeztem, de az utolsó 2 meccsen már a tartalékok játszottak, mert a 4. forduló után már meg volt a továbbjutás!
    A nyolcaddöntőben a PSV-t kaptuk, tehát verhető ellenfelet.
    Az első meccsen idegenben nyertünk 3-0-ra, tehát gyakorlatilag már ott eldőlt a meccs-gondoltam én! Jött a visszavágó a Bernabéuban, én meg a csapatot nagyrészt cserékkel töltöttem fel, ami az elején még nem ütközött ki, mert Higuaín megszerezte a vezetést, de a PSV nagyon jó volt, főleg a második félidőben, és simán megfordították a meccset! A vége 1-3 lett, szóval a hajrában még iigulnom kellett!
    A legjobb nyolc között az Arsenallal játszottunk! Az idegenbeli 0-0 után otthon 2-0-ra sikerült nyerni, szóval jöhetett az elődöntő, ahol az Inter ellen a hazai pályán megszerzett 1-0-s előnyt ugyan ledolgozták a kék-feketék, de a kétszer 15 perces hosszabbításban érkezett a legnagyobb játékos, név szerint Kun Agüero és belőtte a döntőbe a Real Madridot! A visszavágóhoz még hozzá tartozik, hogy gyakorlatilag esélyünk sem volt a meccsen, az Inter végig fölényben játszott, és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy kiharcoltuk a továbbjutást...meg persze Agüeronak! :)
    A döntőben a Barcelona ellen kellett megmérkőznünk a trófeáért!
    Azt megjegyezném azért, hogy a BL-ben alapba nem játszhatott a szezon elején igazolt David Silva (mielőtt megvettük pályára lépett az UEFA kupában) és a télen érkezett Ben Arfa sem, szóval ezért is nagy szó az, hogy idáig jutottunk a Nezetközi porondon!
    Ez azonban még "nem volt elég", mert - még az Inter elleni első meccs előtt - megsérült a középpályám egyik legbiztosabb pontja Fernando Gago (5 hónap) és az a Rafael Sóbis aki Agüero mellett a másik gólfelelős a csapatban!
    Szóval e négy játékos nélkül kellett felvenni a küzdelmet a Barcelona ellen is!
    Egy mondat eeéig még visszakanyarodnék az Inter elleni elődöntő első meccséhez, mert ott az 1-0-s győzelem a "kicsi" (Aquino) góljának köszönhető, mert ő helyettesítette Sóbist a csatársorban!
    Akkor áttérnék a döntőre! Az első félidőben - a kicsivel a kezdőben - csak szenvedtünk, és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy csak 0-1-el fordultunk, mert a Barcának rengeteg gólszerzési lehetősége volt! Aztán a szünetben feltüzeltem a srácokat, Aquinot lehoztam és beküldtem a helyére Raúlt!
    A második játékrészben egy teljesen más Real Madrid lépett pályára, aminek meg is lett az eredménye, mert a 61. percben Agüero (ki más?) egyenlített, sőt a 74. minutumban már nálunk volt az előny hiszen Ezequiel Garay egy bal oldali szögletrúgást követően a 16-os előteréből lőtt egy hatalmas és egyben szerencsés gólt, mert a labda megpattant egy katalán játékoson! Meg kell említenem azt, hogy a mérkőzés előtt gondolkodtam rajta, hogy állítsak-e be valakit a szögleteknél arra, hogy a 16-os előterében "ólálkodjon" mert normális esetben Sóbis szokott ott helyezkedni, de mivel ő sérült ezért mást kellett tenni abba a funkcióba! Még jó, hogy úgy döntöttem, hogy Garay-t oda állítom!
    Viszont, hogy ne legyen túl nagy az öröm, egy percre rá Iniesta egyenlített (az sem volt kis gól).
    Három perc eltelt (a 78.-ban jártunk) és érkezett az a játékos, akit a Bajnokok Ligája legjobb játékosának választottak, illetve akit a legjobb U21-es játékosnak választotta Spanyolországban és eldöntötte a meccset, óriási örömet okozva nekem, a vezetőségnek és a szurkolóknak egyaránt!
    A következő szezonban nem lehet más a cél, mint megvédeni ezt a két címet!
    Papíron könnyebb lesz, mert be tudom nevezni majd Ben Arfát és Silvát is a BL-re, de egy ilyen sorozatot sosem könnyű megnyerni!
    Végezetül pedig még néhány kép, ami vagy kimaradt, vagy szándékosan hagytam a végére! :)
    BL álomcsapat:
    KATT
    Év menedzsere:
    KATT
    Év spanyol játékosa:
    KATT
    Ez jó, és még hol a vége...:
    KATT

Annyi maradt hátra, hogy megköszönjem mindenkinek aki végigolvasta ezt az elég terjedelmesre sikerült összegzést, köszönöm! minden jót!
  • adeex7
    hy,és grat all,töltöm a HOPPteam-et:D
  • giorgio81
    Most nem vagyok otthon, holnap megyek haza akkor folytatom a Vauxhallt(vagy a Tottenhamet, de inkább a Vauxhall lesz)
    Most idegenbeli pályán nyomom az Academicával
  • inter94
    Huni-nagyon úgy néz ki hogy Seleznyov mellé veszek egy másik ukrán csatárt még pedig
    Artem Milevskyi
  • Diego85
    Hát pont ezt nem értem én sem.. :( Mert ennyi idő és győzelem után illett volna megszokniuk egymást.. :S
  • hamary
    Hali és grat mindenki
  • Magic Boy
    420 új üzenet.
    Grat all!
    Mihelyst megtalálom, hogy kire lehet szavazni szavazok.
    Remélhetőleg beleférek még a határidőbe.
  • giorgio81
    viszont 54 meccs alatt illene jónak lennie az összhangnak
  • inter94
    Vauxhall-al mi van?
  • Diego85
    Hát már jó lenne, mert 54 meccset játszottam már le az első szezonban, és még mindig 5-6 an aggódnak a csapat összhang hiánya miatt.. :(
  • giorgio81
    így kell! Idő és győzelmek. Sorra nyerni a meccseket, akkor összeszoknak és jobb lesz az összjáték
  • Diego85
    Mármint nem a csapatmorál a fő probléma, hanem a csapatösszhang. :)
  • Diego85
    Hali!
    Olyan problémám lenne, hogy elkezdtem egy játékot az angol 3ad osztályban, televásároltam magam viszonylag egész jó játékosokkal, és mivel majdnem az egész kezdő 11et kicseréltem, nagyon rossz lett a csapatmorál. Hogyan lehet ezen javitani? Sorra nyerem a meccseket, de legtöbbször csak 1-0 ra és alig van helyzetem.. Pedig magasan az én csapatom a legerősebb.
    Előre is köszi! :)
  • giorgio81
    Elkezdtem egyet "vendégségben" a portugál bajnokságban az Académica Coimbrával!
    Igazából még keresem a taktikát és a csapatot, annak ellenére egész jól állunk, két hatalmas zakóba belefutottunk a Porto(2-5) és a Sporting (0-4) ellen, de a többit hoztuk, elég csúnya játékkal, de kezdünk összeérni

Az első gólszerző az ETO-drukkereknek(mint pl Én), biztos ismerős
    Mindent elmond a csapat teljesítményéről, hogy 6 kapuralövésünk volt, mind eltalálta a kaput és abból 4 gól lett.

Itt meg a rohadt gép elcsalta, nem adott meg egy gólunkat így lehetett volna 5-4 ide is, igaz a végén valamit visszaadott a gép

• kretyás

hiii

• zorrobomber
    Nekem mintha kicsit gyorsabb lett volna miután visszatettem fullscreenbe(pedig windowed mode az ideális :S ) Aztán mondjuk még mindig szívom a fogam néha hogy lassú mint a tetü szóval lehet csak placebo volt. Egy próbát megér.
  • cenobite
    Szépjónapot és gratula mindenkinek. Töltöm a Palace-t. (Az utóbbi 3 meccsen zsinórban kikaptunk, remélem ma javítok.)
  • InfoMester
    Reggelt and Grat all!!

azervizbe kelel vinnem a gépem mig kicserélik a fél lotyi motyit benne...utána kezdek 09 el eggyet,már lassan kezdem unni a 08-at hogy senki nem tolja szinte vele..
  • szabocsaba1983
    Három kapufát lőttünk! Azért ez pofátlanság!

• 5w0rdf15h
    Nos mivel senkinek sem esett le eddig, megosztom a nagy titkot mért is rakta be ide....körülbelül annyi köze van annak a meccsnek is ehhez a topikhoz, mind egy néhány hsz-el korábban a fantasztikus juve-milan meccsnek. Persze nyugodtan vehettünk volna alapul egy japán bajnokit is, annak talán több köze lett volna a dologhoz.
  • Huni92
    Eljött há' :D Akárcsak Guana, Yezerskij, Diakité, Viana, Aquino ^^
    Bezsterce ellen egy 11essel kaptunk ki 0-1re :( Tipikusan az a meccs volt, ahol semmi sem jött össze. Rapid nyert, 14 forduló után 4 pontos hátrányunk van. De nem vészes a helyzet.
    Érdekesség, h eddig Tony, a jobbhátvédem 3 tizit hozott össze, és ha emlékeim nem csalnak, mind3 végzetes hibénak minősült :))))))))
  • zyndar
    Jó ez a háttér :)
    Kerzhakov elment Romániába? Az szép.

D.M.: Nem tudnék magyarul játszani, bántja a szemem. Lehet hülyeség.
  • Darthmushroom
    lol ilyet se láttam még, kár h nem magyar neked
  • Huni92
    Gratula, Valencia ellen megizzadsz majd, de sztem behúzod :p
    Gyula: én is várom a beszámolót. Nálam már holnap van. mwhahaha :D

Közben
  • zyndar
    A kis genyó. Elkezdett piálni, mert nem adtam el a Sao Paulonak, ahonnan egyébként ingyen jött 1,5 éve. 20 éves és kocsmázik

• zyndar
    Gratula és várjuk a beszámolót!
  • realgyula
    sikerült megnyerni a BL-t is a bajnokság mellett! ha valakit érdekel akkor holnap írok egy összegzést a 3. szezonomról
  • zyndar
    Közben UEFA kupában visszavágtunk a Standardnak, de innentől érdekes lesz