104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szép!!!:D
Hajrá Hoffenheim!!:D
keretről, éves igazolásokról képet plz -
realgyula #37334 nagyon jó, köszönöm! a "Huni féle" felbontásos dolog az nem tetszik! ilyen felbontással nekem nagyon zavarja a szememet az egész, ezért a másik "Itsuki féle" verziót alkalmaztam :D -
nos elkezdtem a 3. idényem nos az új taktika nem igazán vált be eddig nagyon gyenge meccsek épp hogy 1-0ra megnyerve 3-4gól helyett szal átálltam eddig bajnokságba
4meccs 3győzelem 1döntetlen 2.vagyok így pontegyenlőség köztem és a Stuttgart közt és most elkezdődött a BL is jó kis csoportba kerültem az Atletico,Fiorentina,Liverpool hármassal :D most játszottam le az 1. meccsem
(kár ezért a 750-es képméretért elég rosszul olvasható így :S)
u.i.:grat Soma nem semmi -
az arra van h mennyit játcottál azzal a mentéssel sok idő után már vannak naon durva szövegek -
Itsuki #37331 mit jelent az h enyhén szenvedélybeteg...? ugy érzem nem jót,mert mindig az vagyok. -
a képernyőfelbontásod átállitod 1240*1028-asra, majd elinditod FM-et, beállitások, kép és hang, és bepipálod, h ablakban futtatni (vagy a teljes képernyőtől kiveszed a pipát. már nem emléxem rendesen h h volt 08ban). És ennyi. -
Bl csoport:
-roma
-porto
-PSG
-ajax
hát ezt betaláltuk -
Itsuki #37328 bezzeg ivanov nem jött hozzám...:(
Fm parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, "cél" sor végére odabiggyeszted ezt:
-windowed -small_screen
Így nézzen ki:
Football Manager 2009\fm.exe" -windowed -small_screen
-
azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam:
uefa meccs, rangers ellen(sors fintora:))
-
realgyula #37326 írja le valaki légyszi, hogy hogyan tudok ablakban játszani! kössz -
Itsuki #37325 köszönöm! -
Üdv és grat!
Osztalékot szezon végén adnak a klub részvényeseinek. Ugyanúgy, mint IRL, amikor egy RT. év végén kioszt x összegű pénzt a részvényeket birtokló embereknek. -
semmi,szétvet az ideg,most mindenki menni akar -
akkor passz
esetleg nincs vezetőségváltás folyamatban? -
srácok szét vannak dicsérve,men.asz. meg kezdés óta ugyanaz -
nekem is volt ilyenem tavaly, valahogy megoldódott. esetleg a jól teljesítő embereket dicsérd meg.
nekem akkor volt amikor lecseréltem a men asszisztomat. -
vezetjük a tabellát,vitézkedünk a blben,mégis rossz a hangulat,mit rontok el?
-
bajnokhoz méltóan emberhátrányba is behúzztuk:
-
Itsuki #37317 mi az az osztalék? -
thx -
-
thx -
hazai bajnokság már nem téma...
-
Itsuki #37312
gyenge bajnokság gyenge alibi teljesitmény. több gólt löttünk saját kapunkba mint az ellenfélébe... meg a meccsenkénti 1 tizi amit ellenünk befujtak. de bentmaradtunk... -
Soma, Lonsdale tabbeláról nyomtok képet?
-
Itsuki #37310 Pireusz vagy a Lyon jobb lett volna tényleg... de sok sikert.
Soma:szted... sztem meg nem. -
szerintem egy német csapattal azért könnyebb -
Másik problémám,most hogy kijöttek a csít programok,kíváncsi voltam ment e fel valamit a reputációm,nos semmit !!!!!!,három éve továbbjutunk a bl csoportból és semmit nem fejlődik a hírnevünk???? ez nonszensz,hogy fejlődjek így??? -
szerintem meg sokkal könnyebb dolgod volt. -
Itsuki #37306 de volt ideje csapatot formálni...:P és azért a Karslruheval se voltam könyebb helyzetbe a Rangers ellen... -
Nem a csoporttal van a gond,csak mindig beszopjuk a sorsolást a kieséses körben,tavaly juve előtte arsenal ejtett ki. -
Itsuki #37304 végeztem a bajnoksággal. nemsokára rakok képeket az idényről de elmondhatom Hajnal szenzációs volt. -
azért az ilyen kijelentések előtt azt is megnézed hogy ő kivel van?szerintem akármelyik magyar csapattal nehéz egy bl csoport. -
Itsuki #37302 nem volt az nehéz csoport,de nagy grat:) milan ellen 1 kis jó kontrás játék be is jöhet... -
mi idén újra sikeresen továbbjutottunk:
de aztán megint jól beszoptuk:
-
no hát utolsó bl meccsünkön sevillában kaptunk ki 4-1re, így 1 ponttal a csxoport végén fejeztük be az idei nemzetközi szereplést.azért elégedett vagyok az összképpel. -
nincs játékos akiért én ennyit kiadnék,inkább 20 fiatal beigazolása és az egyikből kinevelem -
LOL
-
Nos ma végre van egy kis időm újra játszani. Gratulációm mindenkinek! -
Nah haladok a Tours-sal. A felkészülési meccsek mondhati jól sikerültek. A Nancy-val teljesen egyszinten játszottunk. Vezettünk is a meccsen, de a 75. perctől kifulladtunk.
És veszíettünk, de nem tudták megbontani a védelmemet úgy igazán :). A csatáraim 3 üreskapus helyzetből sajna csak 1et lőttek be.
Összességébe büszke vagyok a csapatra. Kíváncsian várom a szezonkezdést :).