104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    szép!!!:D
    Hajrá Hoffenheim!!:D
    keretről, éves igazolásokról képet plz
  • realgyula
    nagyon jó, köszönöm! a "Huni féle" felbontásos dolog az nem tetszik! ilyen felbontással nekem nagyon zavarja a szememet az egész, ezért a másik "Itsuki féle" verziót alkalmaztam :D
  • Seraf
    nos elkezdtem a 3. idényem nos az új taktika nem igazán vált be eddig nagyon gyenge meccsek épp hogy 1-0ra megnyerve 3-4gól helyett szal átálltam eddig bajnokságba
    4meccs 3győzelem 1döntetlen 2.vagyok így pontegyenlőség köztem és a Stuttgart közt és most elkezdődött a BL is jó kis csoportba kerültem az Atletico,Fiorentina,Liverpool hármassal :D most játszottam le az 1. meccsem

(kár ezért a 750-es képméretért elég rosszul olvasható így :S)

u.i.:grat Soma nem semmi
  • Darthmushroom
    az arra van h mennyit játcottál azzal a mentéssel sok idő után már vannak naon durva szövegek
  • Itsuki
    mit jelent az h enyhén szenvedélybeteg...? ugy érzem nem jót,mert mindig az vagyok.
  • Huni92
    a képernyőfelbontásod átállitod 1240*1028-asra, majd elinditod FM-et, beállitások, kép és hang, és bepipálod, h ablakban futtatni (vagy a teljes képernyőtől kiveszed a pipát. már nem emléxem rendesen h h volt 08ban). És ennyi.
  • Darthmushroom
    Bl csoport:
    -roma
    -porto
    -PSG
    -ajax
    hát ezt betaláltuk
  • Itsuki
    bezzeg ivanov nem jött hozzám...:(

Fm parancsikonján jobb klikk, tulajdonságok, "cél" sor végére odabiggyeszted ezt:
    -windowed -small_screen
    Így nézzen ki:
    Football Manager 2009\fm.exe" -windowed -small_screen
  • soma22
    azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam:
    uefa meccs, rangers ellen(sors fintora:))

• realgyula
    írja le valaki légyszi, hogy hogyan tudok ablakban játszani! kössz
  • Itsuki
    köszönöm!
  • Huni92
    Üdv és grat!

Osztalékot szezon végén adnak a klub részvényeseinek. Ugyanúgy, mint IRL, amikor egy RT. év végén kioszt x összegű pénzt a részvényeket birtokló embereknek.
  • HUNLonsdale
    semmi,szétvet az ideg,most mindenki menni akar
  • soma22
    akkor passz
    esetleg nincs vezetőségváltás folyamatban?
  • HUNLonsdale
    srácok szét vannak dicsérve,men.asz. meg kezdés óta ugyanaz
  • soma22
    nekem is volt ilyenem tavaly, valahogy megoldódott. esetleg a jól teljesítő embereket dicsérd meg.

nekem akkor volt amikor lecseréltem a men asszisztomat.
  • HUNLonsdale
    vezetjük a tabellát,vitézkedünk a blben,mégis rossz a hangulat,mit rontok el?
  • Darthmushroom
    bajnokhoz méltóan emberhátrányba is behúzztuk:
  • Itsuki
    mi az az osztalék?
  • Darthmushroom
    thx
  • soma22

• Darthmushroom
    thx
  • HUNLonsdale
    hazai bajnokság már nem téma...
  • Itsuki

gyenge bajnokság gyenge alibi teljesitmény. több gólt löttünk saját kapunkba mint az ellenfélébe... meg a meccsenkénti 1 tizi amit ellenünk befujtak. de bentmaradtunk...
  • Darthmushroom
    Soma, Lonsdale tabbeláról nyomtok képet?
  • Itsuki
    Pireusz vagy a Lyon jobb lett volna tényleg... de sok sikert.

Soma:szted... sztem meg nem.
  • HUNLonsdale
    szerintem egy német csapattal azért könnyebb
  • HUNLonsdale
    Másik problémám,most hogy kijöttek a csít programok,kíváncsi voltam ment e fel valamit a reputációm,nos semmit !!!!!!,három éve továbbjutunk a bl csoportból és semmit nem fejlődik a hírnevünk???? ez nonszensz,hogy fejlődjek így???
  • soma22
    szerintem meg sokkal könnyebb dolgod volt.
  • Itsuki
    de volt ideje csapatot formálni...:P és azért a Karslruheval se voltam könyebb helyzetbe a Rangers ellen...
  • HUNLonsdale
    Nem a csoporttal van a gond,csak mindig beszopjuk a sorsolást a kieséses körben,tavaly juve előtte arsenal ejtett ki.
  • Itsuki
    végeztem a bajnoksággal. nemsokára rakok képeket az idényről de elmondhatom Hajnal szenzációs volt.
  • soma22
    azért az ilyen kijelentések előtt azt is megnézed hogy ő kivel van?szerintem akármelyik magyar csapattal nehéz egy bl csoport.
  • Itsuki
    nem volt az nehéz csoport,de nagy grat:) milan ellen 1 kis jó kontrás játék be is jöhet...
  • HUNLonsdale
    mi idén újra sikeresen továbbjutottunk:

de aztán megint jól beszoptuk:
  • soma22
    no hát utolsó bl meccsünkön sevillában kaptunk ki 4-1re, így 1 ponttal a csxoport végén fejeztük be az idei nemzetközi szereplést.azért elégedett vagyok az összképpel.
  • HUNLonsdale
    nincs játékos akiért én ennyit kiadnék,inkább 20 fiatal beigazolása és az egyikből kinevelem
  • HUNLonsdale
    LOL

• soma22
    Nos ma végre van egy kis időm újra játszani. Gratulációm mindenkinek!
  • kas123
    Nah haladok a Tours-sal. A felkészülési meccsek mondhati jól sikerültek. A Nancy-val teljesen egyszinten játszottunk. Vezettünk is a meccsen, de a 75. perctől kifulladtunk.
    És veszíettünk, de nem tudták megbontani a védelmemet úgy igazán :). A csatáraim 3 üreskapus helyzetből sajna csak 1et lőttek be.
    Összességébe büszke vagyok a csapatra. Kíváncsian várom a szezonkezdést :).