104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hello Mindenki! Grat all, én vok :) -
jóestét, van még valaki? -
Eddig is így néztem a meccseket: Meccs kezdődik, split view-re kattintok, jön az első jelenet - ez már teljes 2D, aztán amíg pörög, addig megint split view (itt egyik oldalon mindig overview, a másikon mindig match stats). Szóval annyi a gondom, hogy az egyik fülnél a 'match' beállítás van és ezzel nem tudok mit kezdeni, mert ha átállítom, akkor a következő jelenetnél megint visszaugrik erre. És mégcsak nem is én állítottam ilyenre. -
Hűha. Mekkora meccseket toltam kupában :o
Kezdődött ott, hogy a Galac elleni román kupa negyeddöntő 21. percében emberhátrányba kerültünk, majd igy sikerült behúzni a meccset 1-0ra (3 védővel !)
Mivel a tarcsikat is a negyeddöntőig elhoztam, ezért itt is én irányitottam őket. 1-1es 120 percet követően a tizikdöntöttek, 8-7re nyertünk. Egyébként elődöntős csapatok: KVSC, KVSC2, Steaua, Steaua2 :D:D
párositás: Steaua - Steaua2 és KVSC - KVSC2 ^^ -
pinnacle #37571 jobb oldalt a split viewen van, másra kattints, aztán meg a képen ahol a neved van meg a csapatod, alatta ott van a match gomb, ahelyett is egy másikat állíts be -
Ja a kép
-
Csak ilyen nézetben mutatja a meccset. Nem én állítottam be és ha rákattintok a classic view-ra, akkor a következő jelenet az teljes képernyős 2D, aztán a következő pedig megint ez az osztott szar. Nem vágom. -
Köszi, visszatértem a lakógyűlésről, most neki kell állnom igazolni -
gratula
-
azt nem mondanám hogy simán, de igen, jobb volt :)
próbáltam beújítani egy nagyobb csapatok elleni taktikot, direkt ezért kötöttem le ellenük is egy meccset:
-
statisztika alapján simán jobb volt a Grbalj -
hi&grat all!
no komment kategória:
-
grat
továbbmentünk a kupába a szünet után nem lettem volna kétségbeesve ha kiesünk igy kicsit sok a meccs :S -
realgyula #37562 felemásan kezdtük a 4. szezont, mert a Sevilla nagyon elvert a spanyol szuper kupában, 5-3-as összesítéssel nyerték meg! :S
az első meccsen 5-2-re nyert a Sevilla otthon, Koné elég gyengén játszott :D a védelmünk meg katasztrófa volt, a második meccsen viszont jó volt a védelem, ellenben a támadókkal, akik sorra hagyták ki a ziccereket...már a félidő előtt simán le kellett volna dolgozni a 3 gólos hátrányt, de 0-0-val fordultunk, Agüero begyötört egyet a 2. félidőben, de sokra nem mentem vele...! :S
az első bajnokin otthon a sociedaddal játszottunk 0-0-át, hihetetlen mennyiségű gólhelyzetet elhibázva...!
az európai szuper kupát viszont magabiztosan behúztuk a Porto ellen (2-0, Agüero, Sóbis)! nem mondok újat ha azt mondom, hogy ennél lesz jobb is...! :D -
neB #37561 Ez lenne az a híres na mindegy elmentettem a gémet majd holnap folytatom vagy kezdek egy újat Auxerre-el :D -
Sziasztok, grat mindenkinek!Előre is bocs a sok képér csak kiélvezem h végre itt tudok kicsit lenni. Az az igazság h nagyon élvezem most a managert!Épp 1 ilyen sorozatban vok:
Eközben 1 hatalmas meglepetés a spanyol kupában:
És, bár itt kikaptam, ez már csak hal a tortán
:
-
linkeld csak:DDdd -
thx -
Csesza #37557 ilyen 850es plusszal kezdenek(egyenleg), 1misi a sheffieldtől, a fizetések azok szarul állnak de nem vészes, átig kess az nincs -
neB #37556 Huu mennyire csalás netről letöltött taktikával játszani?
Mert kicsit szar érzésem van amiatt hogy egy ilyen tak. kipróbáltam és elvertem a Cataniát 7-1-re :S -
hmm akkor majd kezdek 1szer velük egyet. most a PSG már naon üt. olyan keretünk van h áááá!!!xd -
Igen. És asszem h évi kb 1 millió eurót kapnak a Sheffieldtől. -
valaki megmondaná h fradinak 09be rendbe van már az anyagi helyzette? -
új téli szerzeményem Luca Cigarini potom 2.5milláért 
-
Itsuki #37551 inkább visszatöltöttem mielött lemondtam. grat mindenkinek:) -
véget ért a szezon első fele most téli szünet (akárcsak életbe :D)
Tabella most:
azt hiszem talán a leglazább őszi szezonom volt eddig
a fiatalokra is megéri figyelnem eddig ők is velem egyetemben mind2x bajnokok lettek
-
ez is megvan
ezzel pedig befejeződtek a csoport körök ahonnan nem kis meglepetésre 1.-ként jutottam tovább
-
grat -
én pl. úgy hogy nem nézegetek játékosokat,beállítom milyen posztot figyeljen a scout,azt akit kiad,leigazolom :) -
grat...nem igazán értem h tudják sokan ilyen gyorsan lenyomni a szezonokat :D -
Glory, glory Vauxhall Motors
Feljutottunk az angol 4. osztályba, a vége nem volt valami sima, az utolsó 10 meccsből csak hármat nyertünk, 5 döntetlen és 2 vereségre futotta, de szerencsére a többiek is hibáztak és így maradt 5 pont előnyöm is
-
ismét sikerült 2gólnál több :o megkell becsülnöm ezt az időszakot :D -
végre egy jó meccs...azt hiszem ez egy 1értelmű üzenet a leverkusennek h onnan a 3. helyröl már ne nagyon settenkedjenek előre :D -
mondjuk úgy hogy semleges nézőként járok ki :D
kösz a kapustippeket :) -
grat 
-
na vége a szezonomnak
uefa kupa döntö:
bajnokság:
megjegyzes
1évem---> 1 kupa (fro. kupa)
2évem--->bajnoki cím ,+ 1 kupa(fro. kupa)
3évem--->bajnoki cím,+2kupa(fro.kupa+uefa kupa)
(fro. szuper kupát nem nézzve)
fejlődik a csapat velem!!!xD -
Egyik fiatal védő a másikról 
-
Gratu! A Francia Kupa az nekem is 2/2 :P -
nos a meccseimen gólesők vannak amint látszik :D de eddig csak 4bekapott gól 14meccs alatt :) -
-3 kapusom: Makaridze,De Gea,Arenas egyik sem generált
-kisapám te a b-n üldögélsz? nyomás a d-re :D
-és tavalyi a kép mert ott van még sadjo