104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    nem csinálsz Vauxhallos legót?:)
  • giorgio81
    Én utoljára a CM4-el jutattam fel csapatot a PL-be, abban még csak 5.osztályig ment, azt hiszem Conference League volt a neve
    Scarborough volt a csapat neve, de a feljutás után már semmi bravurt sem tudtunk elérni, ha jól emlékszem nemzetközi kupaindulást már nem sikerült, tovább nem folytattam mert áttértem a FIFA Manager 06-ra, eddig azt nyomtam, de most visszatértem az FM-hez (szerencsére)
  • Magic Boy
    A Hereford jó kis csapat (de sokat küzdöttem anno ellenük egy-egy feljutásért) Grat!
  • inter94
    Micsoda izgalmak
    végül behúztuk
  • Itsuki
    én csak a tcm03ba aradtam ilyent,2osztályú csapatommal UEFA kupát nyertem meg ienek:D de hát ott voltak érdekesek,de mondjuk ott ismertem meg Orlando Engelaart,sose hittem volna hogy befut 1 ien karriert. de a kedven pléjerem Stefan Selakovic volt:D asszem most svédországba van,
  • Magic Boy
    "egy másik magyar csapat (menyasszonyom kedvenc városának a csapata)"

Ez a Pécs-et takarja!

"majd egy szimpi kis csapat visszajuttatása a legmagasabb osztályba (ők nem Magyarok) ahonnan tavaly estek ki"

Ez meg az FC Thun.
  • giorgio81
    az az Esztergom lenne, Suzuki Motors FC néven :)
  • giorgio81
    Valenciennest én a CM00/01-ben a második ligából a BL-ig vezettem, Zidane vezényletével, de szép is volt
  • Itsuki
    a "magyar Vauxhall":)
  • giorgio81
    Nevesíts már őket, melyek ezek a csapatok?
  • Magic Boy
    Még mindig tolom velük, mert addig szeretném vinni őket amíg helyre nem rakom a pénzügyeket. Után ki van nézve egy másik magyar csapat (menyasszonyom kedvenc városának a csapata), majd egy szimpi kis csapat visszajuttatása a legmagasabb osztályba (ők nem Magyarok) ahonnan tavaly estek ki és utána jöhet valami tényleg kis csapat.
  • inter94
    grat
  • giorgio81
    jah és hoztam pár magyart
  • giorgio81
    Harmadik és legnagyobb győzelmem, eddig 8 forduló ment le, 3 győzelem 3 döntetlen és 2 vereség a mérleg

• giorgio81
    Már mondtam, hogy igen, jól küldted a Csabával
  • Itsuki
    rukavina pótlására Jerome Polenzet igazoltam az Aachenböl. ért 200ezer eurót pl. nem gondoltam volna hogy jobb lesz mint Rukavina,de már szegény dortmundi lett a pados.
  • Itsuki
    Valenciennes:D ott igazából történt meg a tündérmese...
  • Magic Boy
    Voltam már én is Angol 6. osztályú csapattal korábbi verziókban (Leigh RMI, Forest Green Rover) és az új verzióban is tervezem.

Pont azt szeretem benne, hogy minden eredményért keményen meg kell küzdenni és semmi se hullik az ember ölébe.
    Mondjuk ezt csak az értheti aki próbálta már.

Engem a véleményed érdekelt, hogy szerinted alkalmas vagyok, e rá vagy nem.
  • giorgio81
    Te is, mindig szar csapattal vagy, már bocs
    Az angol 6.-ba kitartás is kell jókora
  • inter94
    áááá kikaptunk a Readingtől 2-0ra,nálam csítcsapat:S ezen a bajnoki cím is múlhat
  • inter94
    mindenképpen gyenge csapattal kezdenék az első osztályba ahol a cél az lenne hogy ne essek ki:)esetleg tudsz ajánlani néhányat?
  • inter94
    de jóóóó
  • Magic Boy
    És én?

Amúgy Grat all!
  • Itsuki
    francia izgalmasabb de a német jobb. szerintem. de lehet az angol 6ba kellene kezdened:P
  • inter94
    jól kezdjük a napot

• giorgio81
    pedig te is alkalmas vagy rá!!
  • inter94
    egyenlőre még maradok a WHU-nál
    következő játékom pedig francia vagy németeknél lesz
  • giorgio81
    kezdj te is angol 6.-ba, ott van izgalom
  • zorrobomber
    szerintem ez személyes preferencia kérdése, én a németet jobban kedvelem
  • inter94
    szerintetek melyik izgalmasabb bajnokság a német vagy francia?
  • giorgio81
    Ezt nem hiszem el, rendes játék idő 3-3 (0-3-ról jöttünk vissza), erre tizenegyesekkel 15-16

• zorrobomber
    ja, az első meccs eredménye lemaradt, itthon 0-0 lett
  • giorgio81
    Megvan az első győzelmünk a Coca Cola League 2-ben

• kas123
    nem úgy volt hogy abbahagytad ezt az elmentést?:D
  • Itsuki

:)
  • Itsuki
    jóreggelt:) amint vége a tgnek töltöm a KSC-t. sikerülni fog,szerencsés sorsolásod volt:)
  • zorrobomber
    jóreggelt all

kár hogy melóba menés lesz most :/
  • Csesza
    igen, ezzel nekem is bajom van, nekem folyamat "beleragad a match fülbe"
  • PetruZ
    Pontosan így használom én is évek óta, és most először bugzik ez (is) ugyanúgy, mint nálad: a "highlights on left/right pane" beállítás után vagy beleragad a "match" fülbe, vagy visszavált az eredeti nézetbe és utána soha többé nem vált a meccsre.
  • inter94
    mindenkinek nagygrat
    Giorgio mondtam hogy simán feljutsz,jó manager vagy