104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Seraf
    de azért rajtam kivül is van meglepetéscsapat már igy a 3.évben az Atalanta meg a ManU-t ejtette ki 6-5el :D
  • Darthmushroom
    fro. szuper kupa:

eu. szuper kupa:

egy bajnoki:
  • Seraf

olyan agresszívak ellenünk mindíg ezek a csúnya játékosok :'( :D így 6-3al továbbjutottam
  • giorgio81
    és te hiszel a médiának? A média mindig hazudik, nem tudtad?
  • inter94
    ja megy:D
  • zyndar
    Ez is megtörtént végre :P

Dubi WHU megy a levesbe?
  • inter94
    mert a média 18helyre várja,Málaga pedig 20 helyre
  • giorgio81
    inkább..., vágysz
  • giorgio81
    Miért nem inkáb egy Gijon, ha kíhívásra vágsz?
  • inter94
    elkezdtem egyet Spanyolországba mégpedig a Málaga csapatával a média 20 helyre vár,
    szóval lesz kihívás hogy ne essünk ki:)
  • Seraf
    ezt igy azért nem mondanám nemrossz-nemrossz 28meccs 11gól most lendült bele egy kicsit de még mindíg sehol Gignac-hoz képest aki 33meccs 28gól
  • giorgio81
    Előszőr akkor meg kéne várni, míg a magyarosításnak is kijön egy új változata és csak utána rátölteni a patchet?
  • szabocsaba1983
    Ami pont lemaradt...80838-an látták a mérkőzést
  • szabocsaba1983
    Az év meccsét játszottuk a bundesligában. Nagyon fontos győzelem volt!!!

nézőszám LOL

• PetruZ
    A QPR-rel pont tegnap szívtam. Buzsákyról alkudoztunk jó másfél héten át. Náluk nem játszik, fél szezon alatt 3 meccs, ebből két csere, szegény Ákos jönne a PSG-be, mint a fene, nekem is kellene, mert nincs még egy jó AMC-m, erre a QPR folyamatosan stall-t nyomott az ajánlataimra, hogy pár nap múltán jó 50%-kal többet akarjon kérni (más ajánlat nem volt rá). Végül 1.2M-ért ideadták, de volt 2M is a kérésük. :)
  • PetruZ
    Én a PSG-vel játszom (amikor van időm), most valami 15-nél tartok a bajnokságban (december eleje), plusz a kupák (UEFA (eddig két nyert csoportkör) és a Liga). :)

---
    Olvasgattam a 9.2.0 patch + az új match engine újításokat, van bőven (majd este kipróbálom), de igazából az SI fórumok az érdekesek. Olyan egyszerű figurák vannak ott, hogy hihetetlen, nem tudom, mit panaszkodtunk pl. mama2-re. :P Az új patch kapcsán nyílt, most 8 oldalas fórumot kb. a feléig bírtam, borzalmas. :) (pl. "A csatárok most már jobban lőnek? Mert ha nem, akkor le se töltöm.", "Letöltöttem a torrent fájlt, hová kell tenni, hogy működjön?", "A torrent túl lassú, valaki nem küldené el mail-ben?", meg ilyesmik).
  • szehi
    Hali!
    töltöm a Q.P.R.-t!
    am tegnap igen jol ment velük pl az Ipswich-et 4 : 0-al küldtük haza :)
    (tolok képet ha akarjátok.)
    am grat mindenkinek!
  • Darkon
    En is ugy emlekszem:P Jo regen epitettek mar stadiont. Eddigi Villarrealos palyafutasaim soran csak 1x, pedig volt mar egy par es atlag 10szezont lejatszom. Orulnek ha megint sikerulne.
  • zyndar
    Az attól függ :P
    Ha arra megy el a pénz amire tényleg kell, akkor egy nagyobb stadion sztem 80-100 millió Euro. Ha kiadod alvállalkozóknak vagy az ukrán maffiának, akkor több.
  • Darkon
    Mennyi szokott lenni egy teljesen uj stadion? 74M euro van a kasszaba.
  • Darkon
    NEm gyenge sorozat
  • zyndar
    Üdv Urak! Grat Inter94 és Giorgio81!
    Erre most lettem figyelmes :P

• zorrobomber
    nickname, én adtam neki
    Jan Savelsberg az eredeti neve, 19 és most rúgta az első felnőtt bajnoki gólját, előtte azért lőtt még négyet a bl-ben.
  • Darkon
    Jo reggelt!

Kethete porosodik a mentesem, beizzitom vegre.
  • kraawz
    bojan?
  • szabocsaba1983
    Féltávnál:
    (ha utolsó fordulóban nem kapunk ki Bochumban...)

• szabocsaba1983
    Reggelt!

2.évben bajnok a WHU és BL győztes? Ezthogyafa...
    Hatalmas GRAT!
  • colomano
    Elbassza v. átírja?

Ha az előbbi, akkor gáz, de ha az utóbbi, akkor írd át a lang.dat fájlt a magyarosításban szereplővel, s ismét magyar lesz.
  • Huni92
    Igyvan. Havernak eredeti, és auto frissitést csinált, és meg is szivta vele :)

Utolsó bajnokinkon nyertünk, jöhet a kupadöntő. AZtán asszem még ma hajnalban irok vmi összefoglalóat :)
  • Darthmushroom
    ááá de vak vagyok!!xD
  • Darthmushroom
    most h lehet fiókcsapatba kölcsön küldeni játékost?
  • pinnacle
    aki letölti a peccset
    az ne tegye fel még
    a magyarositasra
    mert
    elbassza
  • 0202milan

na,hát ez jól sült el,fontos és szép gyözelem,annak a lyonnak az othonában,aki 17 meccse veretlen volt...
    amugy ezután a meccs után volt egy kör,én gyöztem, a lorient és a lyon kikapott,szval 3 pontot faragtam rajtuk..érdekes lesz a vége:D
  • inter94
    látom Marquinhos nálad is termeli a gólokat:)
  • Darthmushroom
    grat all
  • zorrobomber
    Attól hogy a nyíregyháziak mennyire voltak békések most tekintsünk el! :D Karácsony lesz nemsokára, vagy mi :D
  • zorrobomber
    Hasonlóan kellemes és békés karácsonyt kívánok mindenkinek, mint amilyen az alábbi meccs volt! :D
  • Huni92
    Dede, vagyok én is. Épp most nyertünk bajnokságot. Rapid ellen 2-0ra hoztuk a meccset, 1 fordulóval a vége előtt behozhatatlan, 8 pontos előnyünk van.
  • Lancelot1983
    Hi elvileg van új patch nem tom, hogy már volt róla szó vagy sem, de ha nem akkor most megemlíteném:) jó játékot mindenkinek
  • zorrobomber
    én most jöttem vissza