104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
de azért rajtam kivül is van meglepetéscsapat már igy a 3.évben az Atalanta meg a ManU-t ejtette ki 6-5el :D -
fro. szuper kupa:
eu. szuper kupa:
egy bajnoki:
-
olyan agresszívak ellenünk mindíg ezek a csúnya játékosok :'( :D így 6-3al továbbjutottam -
és te hiszel a médiának? A média mindig hazudik, nem tudtad? -
ja megy:D -
Ez is megtörtént végre :P
Dubi WHU megy a levesbe? -
mert a média 18helyre várja,Málaga pedig 20 helyre -
inkább..., vágysz -
Miért nem inkáb egy Gijon, ha kíhívásra vágsz? -
elkezdtem egyet Spanyolországba mégpedig a Málaga csapatával a média 20 helyre vár,
szóval lesz kihívás hogy ne essünk ki:) -
ezt igy azért nem mondanám nemrossz-nemrossz 28meccs 11gól most lendült bele egy kicsit de még mindíg sehol Gignac-hoz képest aki 33meccs 28gól -
Előszőr akkor meg kéne várni, míg a magyarosításnak is kijön egy új változata és csak utána rátölteni a patchet? -
Ami pont lemaradt...80838-an látták a mérkőzést -
Az év meccsét játszottuk a bundesligában. Nagyon fontos győzelem volt!!!
nézőszám LOL
-
A QPR-rel pont tegnap szívtam. Buzsákyról alkudoztunk jó másfél héten át. Náluk nem játszik, fél szezon alatt 3 meccs, ebből két csere, szegény Ákos jönne a PSG-be, mint a fene, nekem is kellene, mert nincs még egy jó AMC-m, erre a QPR folyamatosan stall-t nyomott az ajánlataimra, hogy pár nap múltán jó 50%-kal többet akarjon kérni (más ajánlat nem volt rá). Végül 1.2M-ért ideadták, de volt 2M is a kérésük. :)
-
Én a PSG-vel játszom (amikor van időm), most valami 15-nél tartok a bajnokságban (december eleje), plusz a kupák (UEFA (eddig két nyert csoportkör) és a Liga). :)
---
Olvasgattam a 9.2.0 patch + az új match engine újításokat, van bőven (majd este kipróbálom), de igazából az SI fórumok az érdekesek. Olyan egyszerű figurák vannak ott, hogy hihetetlen, nem tudom, mit panaszkodtunk pl. mama2-re. :P Az új patch kapcsán nyílt, most 8 oldalas fórumot kb. a feléig bírtam, borzalmas. :) (pl. "A csatárok most már jobban lőnek? Mert ha nem, akkor le se töltöm.", "Letöltöttem a torrent fájlt, hová kell tenni, hogy működjön?", "A torrent túl lassú, valaki nem küldené el mail-ben?", meg ilyesmik).
-
szehi #37719 Hali!
töltöm a Q.P.R.-t!
am tegnap igen jol ment velük pl az Ipswich-et 4 : 0-al küldtük haza :)
(tolok képet ha akarjátok.)
am grat mindenkinek! -
En is ugy emlekszem:P Jo regen epitettek mar stadiont. Eddigi Villarrealos palyafutasaim soran csak 1x, pedig volt mar egy par es atlag 10szezont lejatszom. Orulnek ha megint sikerulne. -
Az attól függ :P
Ha arra megy el a pénz amire tényleg kell, akkor egy nagyobb stadion sztem 80-100 millió Euro. Ha kiadod alvállalkozóknak vagy az ukrán maffiának, akkor több. -
Mennyi szokott lenni egy teljesen uj stadion? 74M euro van a kasszaba. -
NEm gyenge sorozat
-
Üdv Urak! Grat Inter94 és Giorgio81!
Erre most lettem figyelmes :P
-
nickname, én adtam neki
Jan Savelsberg az eredeti neve, 19 és most rúgta az első felnőtt bajnoki gólját, előtte azért lőtt még négyet a bl-ben. -
Jo reggelt! 
Kethete porosodik a mentesem, beizzitom vegre. -
bojan?
-
Féltávnál:
(ha utolsó fordulóban nem kapunk ki Bochumban...)
-
Reggelt!
2.évben bajnok a WHU és BL győztes? Ezthogyafa...
Hatalmas GRAT! -
colomano #37708 Elbassza v. átírja?
Ha az előbbi, akkor gáz, de ha az utóbbi, akkor írd át a lang.dat fájlt a magyarosításban szereplővel, s ismét magyar lesz.
-
Igyvan. Havernak eredeti, és auto frissitést csinált, és meg is szivta vele :)
Utolsó bajnokinkon nyertünk, jöhet a kupadöntő. AZtán asszem még ma hajnalban irok vmi összefoglalóat :) -
ááá de vak vagyok!!xD -
most h lehet fiókcsapatba kölcsön küldeni játékost? -
pinnacle #37704 aki letölti a peccset
az ne tegye fel még
a magyarositasra
mert
elbassza
-
na,hát ez jól sült el,fontos és szép gyözelem,annak a lyonnak az othonában,aki 17 meccse veretlen volt...
amugy ezután a meccs után volt egy kör,én gyöztem, a lorient és a lyon kikapott,szval 3 pontot faragtam rajtuk..érdekes lesz a vége:D -
látom Marquinhos nálad is termeli a gólokat:) -
grat all -
Attól hogy a nyíregyháziak mennyire voltak békések most tekintsünk el! :D Karácsony lesz nemsokára, vagy mi :D -
Hasonlóan kellemes és békés karácsonyt kívánok mindenkinek, mint amilyen az alábbi meccs volt! :D
-
Dede, vagyok én is. Épp most nyertünk bajnokságot. Rapid ellen 2-0ra hoztuk a meccset, 1 fordulóval a vége előtt behozhatatlan, 8 pontos előnyünk van. -
Lancelot1983 #37697 Hi elvileg van új patch nem tom, hogy már volt róla szó vagy sem, de ha nem akkor most megemlíteném:) jó játékot mindenkinek -
én most jöttem vissza