104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Seraf

elég szánalmas meccs volt a részünkröl de végül ott a Duplázás
  • Itsuki
    a szezon utolsó meccse a Stuttgart elleni örökrangadó lesz,a poén benne,hogy kiejthetem öket...
  • móóózes
    bemásolod őket a dara/graphic mappába
    na meg az a lényeg, hogy hozzájuk config fájl
  • Golyo69
    csapatoknál a stadion képet háttérnek hogy kell berakni?
    a csapat logókat sikerült beraknom de stadion képeket nem.... vki ha leírná meg köszönném
  • Water
    Na, véget ért az első szezonom a Getafe élén!Egy viszonylag kis csapatot kerestem, lehetőleg a Spanyol bajnokságban, hiszen itt még egyik managerben sem sikerült letolnom fél szezonnál többet!A média a 14. helyre várt minket, pénzünk pedig nem volt sok, így csak 2 cserejátékost tudtam igazolni Dátolo és Augusto Fernandez személyében.Nekivágtunk tehát a szezonnak egy erős támadósorral és egy gyengébb védekező szekcióval, így egy támadó taktikát eszeltem ki a csapatnak, ami miatt néha beleszaladtunk pofonokba, de a meccsek többségén szép játékkal be tudtuk húzni a 3 pontot!
    A bajnokság végén így zártunk:

Én azt hiszem nem tudtam volna kihozni belőlük többet (bár ha az uccsó fordulóban nem a Barca ellen játszunk, talán meg lehetett vna a 3. hely is)!Mindenesetre nagyon elégedett vok a BLes helyezéssel, és csak remélni merem h a selejtezőben nem egy sztárcsapatot kapunk...
    A spanyol kupában egy fordulóval tovább bírtam az elvártnál, de ez is nagy teljesítménynek számított a fiúktól tekintve h a Realt kaptuk:

Ezek után a Barca ellen már nem tudtunk csodát tenni...
    Játékosaim közül Uche nyújtotta a legtöbbet:

Aki Negredo mögött és RVNt megelőzve 2. lett a góllövő listán!
    1-2 érdekes meccs még:

• móóózes
    na megtörtént az isteni csoda...
    ezek után még mondja azt valaki, hogy nem lehet fiatalokkal bajnokságot nyerni... 22 év a csapat átlagéletkora :DDDD

• zorrobomber
    azigen
  • Itsuki

jó eredmény,végén nyerhettünk volna is,de nem érdemeltük volna meg. de lehet eldöntöttük a salátás tálat,mi:D
  • Golyo69
  • Seraf

hehe asszem meglehet az a BL döntő
  • Golyo69
    nemtom :D de nehezen nyertünk :D
  • HUNLonsdale
    lol
    széki mit keres a kezdőben??
  • Golyo69
  • inter94
    mondjuk 14forduló után van 24pontunk:D
  • Water
    Tuti!Akartam is mondani!
  • Itsuki
    lol,szép
  • Seraf
    fuh keményen belehúztatok tegnap este :D
    nagy grat a Vauxhall-nak

úgy gondoltam így hogy már bajnok vagyok lehet egy kis tartalékolás egy U19-es csatársor Neymar-Kradlec :D
  • HUNLonsdale
    mondjuk így:
  • inter94
    Málaga utolsó helyen mindössze 20pontjuk van:S remélem én jobb helyen végzek:D
  • inter94
    ááá teeeee:DNagygrat
  • Water
    IGEN IGEN IGEN!!!

Ugye tudjátok mit jelent ez?Rettegj Európa!!!
    Hamarosan beszámoló a szezonról...
  • HUNLonsdale
    8-0 -ra kellett volna nyerni
  • Itsuki

lehet bentmaradunk...? Kadlec volt a meccs embere:D szegény 23 perc alatt lesérült de lött 2 gólt:D
  • inter94
    egyenlőre így állunk

• zorrobomber
    gyorsan elfelejtjük
  • zorrobomber
    nameg a Sevilla verésért járó 600.000 euro ;)
  • zorrobomber
    bizony, az anyagiakkal nincs gond
  • HUNLonsdale
    igen,pont ezt akartam kérdezni milyen mecsek jönnek,de azért a bl csoportkör pénz jól jön :)
  • Huni92
    Nálam az aktivitás nem 2 hsz-t jelent, ha érted mire célzok. No attack, csak igy eszembe jutott, hogy vmi olyanról volt szó anno, h eléggé aktivnak kell lenni. Felőlem igazán megkaphatod :)

• zorrobomber
    Sajnos nagy esély van a negyedik helyre, Sevilla-hoz megyek még, és Marseille jön Pestre... :(
  • zorrobomber
    van egy kis kavarodás :)
  • HUNLonsdale
    hogy áll a csop?
  • zorrobomber

A tizi erősen véleményes volt(ráadásul szerintem büntetőterületen kívöl volt, Raychev és Bojan, akik általában lövik a tizenegyeseket oda se mertek állni. Hajdú próbálkozásánál szó szerint nem mertem odanézni.

Makra meg úgy néz ki nagyon vissza akarja magát verekedni a kezdőbe, csereként hoztam be a 70. percben...

• HUNLonsdale
    nem voltam aktív?
  • adeex7
    nagyon nagy meccs volt,végig faszán tolták a srácok...

...DE mivel a kijev is győzött,ezért nem kerültünk könnyebb helyzetbe

legalább 2 góllal verni kellene a kijevet,h továbbjussunk...
  • PetruZ
    Jó, annyira csak nem. ;)
  • Itsuki
    ha kikapsz 2-0ra nem nyerted meg...:)
  • PetruZ
    Ja, és Hoarau gólja a 28. másodpercben esett, ez új PSG rekord. :)
  • PetruZ

UEFA állás:

A Milan már nem játszik, nekem még a Racing ellen van egy meccsem, tehát megnyertem a csoportot. :) (A sorsolás után a vezetőség tisztes helytállást kért, a média sem bízott benne, hogy továbbjutunk.)
  • Huni92
    Hát én asszem, h a baglyot úgy lehet kiérdemelni, ha aktivitás is van az éjjel folyamán az illető részéről. Bár majd Capello eldönti :)

Közben megszakadt a 24 meccses veretlenségi szériánk, mivel a Rapid 1-2re megvert. De nekikezdtünk egy újabbnak, a Beszterce elleni 4-0val ^^