104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
reggelt. Mindjárt töltöm a juvét. 18 meccs 18 győzelem eddig. Már unom a sok győzelemt. -
Nyomjátok a képeket, nem unatkozzak míg dolgozok!!!!
-
reggelt!!! és grat mindenkinek,jók vagytok!!!
-
na jó hát akkor megyek én is jónyóc -
ha eleget érnek akkor azok lesznek :)
először sikert akarok elérni h legyen pénzem fejleszteni az akadémiát meg hasonlókat, legyen pénzem a magyar tehetségekre, és csak aztán jöhet a dolog :)
a deacba pallérozódik pár magyar csiszolatlan gyémánt :) -
mégse megyek aludni
jó8 all -
na kezdődik a pool elleni második meccs -
Gratula minden magyar csapattal sikert elérő menedzsernek, de egyszer olyan jó lenne ha a csapatokban látnék sok-sok magyart is :) -
lol -
érdekesség h ebben a selejtező körben a roda otthon első meccsen 4-0 elintézte a mladá boleslavot, második meccsen csehországban a mladá boleslav 9-1re kiütötte a rodát így 9-5tetl bejutottak a csoportkörbe :| -
ahogy kápelló mondaná, vérthugyoztunk a sikerért
nem tudom mikor izgultam utoljára ennyire egy meccsen
de sikerült
először az fm történetében nemzetközi kupában csoportkörös vagyok egy magyar csapattal :)
-
jól nyomod
egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet sőt mondhatom hogy JOBBAK voltunk,lehet hogy a pool félvállról vette a meccset de mi harcolunk jó match volt
-
a focit gólra játszák :P :D -
jó formában vagyunk
-
a szezon végére nagyon kiengedett a csapat, alig lőnek a csatáraink gólt, de bezúztuk a kötelezőt:
-
még mindíg 100% -
Utley #38279 Pusztán azért mert 25 évet is várhatnék,hogy a csapatot feltolja olyan osztályba,hogy feltudjam venni.Hát sajna ezért kell editorkodni.Ha tudnám,hogy a 3.szezonba felkerülnek,akkor nem editorkodnék. -
és miért nem ugrasz saját erőből? -
Utley #38277 Na most leszek én is egy csaló aljas.Egyik kedvenc csapatom a Lancaster City.Szóval editorba 2 osztályt ugrunk:) Grat mindenkinek,és hajrá én :))))) -
mintha csak látta volna amit írok :D -
Kár hogy nem a Juvét húztuk 
-
nos eddig Marquinhos a Gignac-om gólok szempontjábol :D lehet ez lesz az első év amikor nem Gignac a gólkirály bár ez most nem bajnokság volt :D -
fordjee #38273 Nah jah, de itt nem csak annyi van, hogy rendezhetünk egy meccset, mint a Milan-Juve esetében. Mindenesetre a bundázás lehetőségét még nem tették bele, talán majd jövőre:) -
Na most olyat csináltam amit szerintem irl is szoktak edzők. Megkérdezi az újságíró hogy szerintem ki fogja nyerni az Aranylabdát. Én nem vártam a kérdést, és hasból kimondtam az első nevet ami eszembe jutott(az első ami a kurzorom alá akadt), Agüero. Másnap már harsogta az NS :D -
nem ritka hogy a fiókcsapat egy osztályban szerepel az anyaegyesülettel, bár a gép automatikusan megszünteti a kapcsolatot osztálylépés esetén, however sok esetben bennmarad (pl. Juve-Milan esetében.) -
király
-
4-0ra elvertük a Tulceat Seleznyov triplájával és Quino bombájával, de (és a lényeg mindig a de után következik) olyan fordult elő, ami az elmúlt 5 évben 1szer sem. teljesen befagyott a rendszer :D:D 'okos gomb' megoldotta, viszont most újrajátszás lesz. Már meccs előtt Makaridze megsérült, 2 hónap pihi :D Ingyen jön Toni Doblas, bár BLben egy mezőnyjátékos védi majd végig az utolsó csoportmeccset, mert a 2 tarcsi kapusom elment más csapathoz. Szóval vicces lesz ...:) -
hát igen, ilyen is kell, két Tisza szabadrúgásgól
-
fordjee #38267 Tényleg ők a fiókcsapatom, nem viccelek. Láthatod:) Egy-két játékost oda is küldtem :)
(remélem így jó a képméret)
-
te viccelsz-bolondozol :D -
fordjee #38265 Aha, pedig úgy tudtam, egy osztályban nem lehet. De ők mégis lehettek:) -
fordjee #38264 Ok, bár fingom nincs, hol látom ezt. Azt sem tudom, ti hogy látjátok, hogy ezek nem jó:) -
lecce a fiók csapat?:) -
ez
A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel! -
fordjee #38261 Mi ezzel a baj? -
Küzdeni kell, mert ha meglesz a rájátszás feljutás is meglesz! ;) Menni fog! -
6/6 -
Szerintem a Leicester toronymagasan nyerni fogja a bajnokságot, én örülni fogok, ha rájátszással feljutunk -
egy ilyen beszámoló mellett figyelhetnél végre a képméretekre is. -
estét, énis jöttem játszani :)