104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Közben ManU lett az anyaegyesületem, Tranmere Roverssel az idény elején megszünt mert egy ligába kerültünk -
Szerintem igen, hiszen a program reális és az életben is kisebb az elismertsége egy nőnek bármilyen eredményt is mutat föl az edzői kispadon. -
Szegény Northampton az FA kupa 3. körében is megkata, 4-1el haza küldtem őket, 4 magyar góllal, következő ellenfél az Aston Villa - ott végünk lesz mint a botnak -
Konkrétam jól lebas*tam őket, ha nem játszanak elverem őket -
Megint egy szép fordítás, idegenben a 14. Northampton ellen
-
Ez komoly női managerrel nehezebb? -
Én akarok női managerel játszani, mert úgy nehezebb.
A Pécs is az én ötletem a menyasszonyom nem is tud róla.
De majd átgondolom amíg befejezem a Békéscsabát. -
Ne legyél gyenge! akkor játssz a saját adataiddal és gyere angol 6.-ba -
rendesen kiütöttet sampdoriát:) -
A Thun-t későbbre lehet tenni, de mivel a menyasszonyom adataival játszom így a kedvenc városával jó lenne alkotni valami, de majd meglátjuk. -
Sorrendet fel lehet cserélni! -
De emlékszek, de az akkor volt most meg most van. 
Tudom, hogy Siederhird is nekikezdett, de ő nem tolja a képeket így nincs ami próbára tegyen.
Előbb be akarom fejezni a Békéscsabát (csak nem nagyon van rá időm) Vissza akarom juttatni a Pécs-et és az FC Thunt csak utána van tervbe kis csapat. -
Itsuki #38403 2 perc alatt buktam el a werder elleni gyöztes meccsemet. ha a szezon végén nem érem el az uefa kupát,nem hosszabbitok. -
Gyere! Tegnap Siederhird is elkezdte a Solihull Moors-al
Pár hete (kb 3) a Tottenhamet vittem diadalra, nem emlékszel? -
Tessék kezdeni valami nagy csapattal, mert másként nem bírom tovább és megyek én is Angliába egy 6. ligás kis csapathoz, mert annyira előtörtek a régi emlékek a képeid láttán. -
Itsuki #38400 azér a legjobb hogy van 1 holland-antilláki válogatottam...:D -
Itsuki #38399 uefás. de mindenki ellen kikapok. cserélni se tudok,mert azokat kell akiket lerugnak... -
6. hely már urfas? Vagy még nem?
Dea,úgy 3 pontra van a 4., szóval sztem meglesz :) A többiek is buknak el meccseket, nemcsak te. -
Itsuki #38397
Az Aachen ejtett ki ugye a kupából,öket most az FC Bayern,7-0al...
nem látok esélyt az uefa kupás helyhez:S -
Megvolt az Uefa sorsolás, Alkmaart kaptuk, majd utána Besiktas/Szaturn jöhet. -
Itsuki #38395 neked is:) -
ja és egy kis kvíz:
Igazoltam most az újpestbe egy 72-szeres magyar válogatottat és egy 46-szoros magyar válogatott hátvédet. Holland válogatott csatár is jött. Ha hazaértem majd beírom a neveket, addig tippelhettek :) -
Nem lóg az edzésekről a fiú :) Kár hogy haza kell menni karácsonyozni és no FM :D Boldog, sok FMezéssel teli Karácsonyt mindenkinek!
-
és igen! Fordítottunk a nagynevű Millwall ellen, megint rájátszást érő helyen vagyunk. Csak az a kérdés meddig?!
-
Itsuki #38391 oda az uefa kupa,nincs csatárom aki góltlöne... -
A délutáni játék szarsága után leültem higgadt fejjel, és lenyomtam az utolsó 2 fordulót. Mondhatni a 2. helyemet, és ezzel együtt a BL-t csak a szerencsés sorsolással nyertem el...
-
Éppenhogy meglett....Makukula félidőben állt be.
-
lol A Vauxhall-Rachdale meccs elején kiírta, hogy a VIP-páholyban ott van Bobby Davison a Ferencváros managere, biztos megfigyekő után van. Ja, meccs után meg kiderült, hogy a Szakály Robit akarja vissza vinni a Fradihoz.
Amúgy a meccs 1-1 lett, így megint visszacsúsztunk a 8, helyre, egyfolytában liftezünk a 6 és a 10 hely között -
ugyanezzel a taktikkal tolom én is -
lol xD
-
Talán ez bevált, otthon megvertük 3-1, az eddig 4. Southendet, feljöttünk a 6. helyre, végre betalált a 18 óra gólképtelenség után az előző ligában gólkirály csatárom is.
Ez a december vége-január eleje rohadt sűrű b*meg
-
realgyula #38384 én a 2008-al játszom! :D -
08-cal tolja :) Én meg tapasztalatból mondom, Realba simán befér.
Én mdjuk a védeketés edzést abszolút kivenném, és több aerobic meg labdavezetést nyomatnék neki. -
nem edzés problem... Nem való a realba. a 09be nem olyan jó csak 160 a PA-ja... -
Most vissza nyilaztam a középső középpályást, szélességet visszavettem, védősort kicsit feltoltam, eredménye: idegenben 2-2 az 5. Walsall ellen, mivel előtte megvertük idegenben a 22. Norwichot, ígyfeljöttünk a 7. helyre -
realgyula #38380 már változtattam ezen, mert új taktika van! Silva bement a pálya közepére Van der Vaart mellé, így Robben, Ben arfa és Aquino maradt a szélekre!
az edzésgond az mit takar? ebben az "edzéstervben" van! a poszt nem lehet gond, mert szinte mindig bal támadó kp-t játszik, nagy ritkán viszem át jobbra, de azt is csak meccs közben... -
Oktattunk:
Uche 1 állat: a második góljánál a félpályától cselezte végig magát... -
Sztem edzésgond, vagy nem a megfelelő pozicióban játszatod. namegaztán ha 4 embert rotálsz, akkor ne várd, h kiemelkedő csillagok lesznek. 2 ember kell, 70-30%os játéklehetőséggel, szvsz. -
realgyula #38377 lehet, hogy valamit elrontottam és Aquino azért nem olyan jó, vagy rossz edzést kap, de az menedzser asszisztensem az mondja, hogy meg kéne szabadulni a játékostól...
ez mérvadó? mert állítólag nagy játékos lesz belőle, ha jól emlékszem 2013-at mondott Huni, hogy akkorra lesz nagy játékos...mondjuk még van addig 2 éve, lehet, hogy most fog ugrásszerűen fejlődni?!
Huni mit gondolsz erről? -
most elöször nem az enyém volt a stat az évbe