104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ebéd után befejezem ezt az örült menetet -
Itsuki #38534 nekem ez az első gyözelmem ellenük,volt még 1 2-2m de mindig halálra vertek... gratu hozzá:) -
Itsuki #38533 nnem tudjátok hol lehet megnézni h meik csapat hány sárga lapot kapott? -
Giorgio81: hét képe LOL
Itsuki: nagygrat, én bajnok lettem, de oda-vissza megvertek... -
kapsz 1-2 pirosat és elúszik a meccs
sok sikert:) -
Itsuki #38530 nekem volt 1 idöszak amikor azt bettettem. a gladbachba az 1ik gyerek mester3ast lött. igaz mind3 tizi volt:D és sztem ez miatt volt -
Rochdalet szerintem meg tudom verni, Oldham a döntőben na az pikáns lesz, beállítom a durva szerelést mindenkire -
Miért nem húztál időt cserékkel a végén?
Szerintem az Oldham-el vívod majd a döntőt a feljutásért is.
Szorítok neked Hajrá. -
Itsuki #38527 ilyet...picit érdekes... rájátszás meg meglesz! -
Hát komolyan mondom mindjárt sírok, vetezzünk 5-1-re, aztán kikapunk 6-5-re, ilyen nincs! Marad a rájátszás
-
Itsuki #38525 na kitakaritom a csapatot... -
Szép grat.
Sok sikert az UEFA Kupában. -
Meglesz az Hajrá.
-
Jelen.
Én nem adtam volna föl.
De akkora Fradi szívvel amekkora neked van még szerintem Itsuki se. -
Itsuki #38521 a statisztikákat a szezon végeztével mutatja? -
Nalátod, erről van nagyba' szó :D -
grat:) -
Itsuki #38518
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN:D azthittem sose lesz vége... -
Itsuki #38517 10 hónap,lol -
reggelt,és Boldog Karácsonyt Kivánok minden kedves fórumozónak!!
1-2 napig távol leszek az fm-től,de persze így is fogom olvasgatni a topikot. -
Sztem se add fel itsuki! Egyszer fent, egyszer lent.
Rapid ellen 3-3, nade nem is ez a lényeg. hanem a következő hir:
-
Oldham 6. neki is nyerni kell, hogy maradjon a rájátszást érő helyen -
Kész! Simán kikaptunk 2-0-ra a Millwalltól, eselyünk sem volt, az érdekes hogy maradtunk a 2. helyen. Az Oldham ellen idegenben, az utolsó meccsen fog eldőlni, hogy biztos feljutás vagy rájátszás marad
Soma: a Board csak Nagy-Britannia, Írország és Franciaországban engedélyi a scout kiküldését. A négy fiatal, fasza magyaromat én találtam a Fradiban, meg Győrbe -
Millwall feljött a 17.helyre, így nem fognak kiesni, mindjárt kezdődik a meccs, de izgulok -
valosuinüleg rossz helyekre küldöd, amit nem ismer.nekem is van ilyen megfigyelőm, akinek állatok az értékei, és fele annyi pleyát nem talál mint az egyik magyarom. -
pl ki tolta volna tovább a fradival egy annyira sikertelen első szezon után, mint amilyet én produkáltam.második évtől kezdve pedig megállithatatlanok vagyunk:) -
Ilyenen nem aggódok, szezon előtt órákig el tudom nézni a játékosokat, hogy ki lenne jó a csapatba. Ezen a szinten meg főleg kell. Scoutom soha se talál egy értelmes játékos se, pedig jók a mutatói, nem is értem (najó egy bombagyereket talált, de azt nem tudtam leigazolni, inkább szerződést hosszabbított) -
Itsuki #38508 viszont nyertünk a 33 fórdulóban Nürnbergben,igaz nem tudom hogy. Stuttgart kikapott,Schalke kikapott,többi 2 nyert,Werdernek van 1 elmaradt mérközése... 7.hely uefa kupa pozició lehet...? utolsó fordulóban Stuttgart-Schalke Karlsruher-FC Bayern lesz... Bayern már bajnok... -
A Millwall szerintem simának kell legyen és ezzel lehet rájátszásra kényszeríted őket, de az Oldham se szabadna, hogy nagyobb gondot okozzon.
Hajrá.
-
Néz szét a lejárt szerződésűek között.
Igazi gyöngyszemeket lehet így találni.
Nézz szét a felülről kiesők/kiesőjelöltek és az alulról feljutók/feljutójelöltek között is, mert így alaposan meg lehet erősíteni a csapatot.
Volt olyan, hogy én így a teljes kezdőt le tudtam cserélni. -
Vauxhall-Walsall 3-1 Rájátszás megvan, jelenleg 2. helyen vagyunk, most 2 idegenbeli meccs jön -
Ne add föl majd jövőre meglesz.
Legyen már egy kis kitartásod.
Az igazi varázsa a játéknak egy nevetlen kis csapattal kezdeni sokadik ligából, de ha csak ennyi kitartásod van akkor két meccs után föladnád.
Kérdezz meg bárkit, hogy mit csinált amikor nem jött össze a cél amit vállalt. Megsúgom nem adták föl. Ajánlom neked tanulmányozni az aláírásomat,
Bocs ezért a kirohanásért így karácsonykor, de ez már nagyon kikívánkozott. -
a gólkirály jelöltnek lejár a szerződése, azt én is kiszemeltem, de addig nem engednek vele tárgyalni Angliában míg tényleg nem jár le. A 38 éves Kevin Phillips már nem akar szerződést hosszabbítani, kell egy csatár még, de tök mindeg MU csak ad már egy használhatót -
Itsuki #38502 sajnos nem lesz meg az uefa kupa,ugyhogy nem fogok hosszabitani szerintem... -
Amúgy én úgy szoktam, hogy amikor följebb lépek viszem magammal az előző osztályom legjobbjait amennyiben van pénzem igazolni. -
Elszalasztott lehetőség: Vauxhall-Norwich 1-1 Még nincs meg a rájátszás -
Az MK Dons és a Southend nagyon jónak tűnik nekem, de szerintem simán meglesz az a második hely és így nem kell rájátszanod. -
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Én még ezt az évet befejezem, aztán egy kis szünet az FMmel
Szoros, nagyon szoros. Már csak négy forduló van hátra, otthon Norwich, Walsall idegenben Millwall, Oldham
Ha otthon hozzuk a Walsall ellen akkor már szerintem megvan a rájátszás
-
Hasonló jókat nektek is :)
Mind2 playa 1 hónapra esett ki.
-
köszönjük. Neked és a családodnak is Békés Boldog Karácsonyt