104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Inter94 megint jól tolod! Hajrá Itsuki! :P
Bajnokság állása nálam:
És a BL szereplés vége, már az első meccsen
-
ezt a mákot....Keirrison az én emberem
-
Itsuki #38654
köszönöm istenem hogy eme áldott napon ezt a könnyü csoportot megkaptam...:D 2.hely meg kell lennie... -
hát idén nálam sem játszik már annyit, hoztam egy Portugál védekezö kp-t a Vitoria Guimaresböl, méltó utód lesz :)
Barthát meg eddig nemvolt okom eladni nálam nb2ben, meg elsö nb1es szezonomban házi gólkirály volt, de mivel most már van konkurencia nyáron valoszinüleg megválok tőle, de megfogom kérni az árát:D
mostani házi golkirályom gyak. fél év alatt termelt 27 gólt :D (Jesús Rey)
+ ottvan még a rotácios rendszerben Osei, egy skót generált csatár, Jovánczai akit senki nem akar megvenni, pedig hozza a meccs / gól átlagát + az ifieim
és mindezt egycsatáros rendszerben
+ingyen eltudtam hozni Curro Torrest! :D 33éves, 2 évre szerződtettem, nb1be még jó játékos:) + mezeladásokat is megdobta :D -
Grat mindenkinek!
-
karajjj #38651 azigen :O -
így állunk
-
Itsuki #38649
na ennyit hoztak az igazolásaim:D fasza fiuk. na jön a sorsolás
-
grat mindenkinek
3év 3gólkirályi cím a kemény munka meghozta gyümölcsét :) -
Itsuki #38647
majd kiderül hogy kiesünk-e... eddig utolsók vagyunk. -
Kiccsávót beválogatták és egyből beköszönt :)
-
Itsuki #38645 nincs megkésve,Neked is:) -
Talán kicsit megkésve, de Kellemes Karácsonyt és Manager sikerekben gazdag Új évet kívánok mindenkinek!
-
Itsuki #38643 1 spanyol válogatott irányitót hoztama csapathoz... szélső után nézek,meg 1 csere védőért. 2 nap van vissza, most uefa vvágó. továbbjutottunk a finn ellenfeleünkön -
Bonnet, D'Alessandro, Bergougnoux, Namouchi így a Tuluzból :P -
karajjj #38641 előferdülnek az ilyenek :DDDDDDDDD -
akkor egy laza 9-0al lettünk szuperkupa győztesek:)
tóth bencét visszavettem a csehektől, miután nagy fejlődést mutatott -
Itsuki #38639 ez lesz az utolsó évem a csapatnál,kirugnak majd:D első 6ba igértem a csapatot,most látom hogy kiesés ellen harcolunk:D -
Kössz... 1 ilyen csoport után!Láttam te jól megszívtad... Azért hajrá! -
ne kiabáld el, volt egy időszak, mikor engem a 2008ban pont a fener szopatott mint állat, tele voltak brazil östulkokkal.
sok sikert -
jó neked.... -
NA!Egyszer szerencsénk volt?Majd kiderül...
-
A mesterhármast szerző egyén nem csatárom, középső kp. 2 távoli bomba és egy fejesgól, mindhárom akcióból:
Mike javaslatára mikor tanácstalan vagyok nézem az asszisztens jelentését meccs közben, félidőben. Ezt a győzelmet csakis neki köszönhetem, minden változtatás amit ajánlott bejött. -
Itsuki #38633 2 hét van az átigazolási időböl.. ifivel lehet nem kellene rohangálni,bár hülye voltam hogy kölcsön adtam a fiatal sztárvédőmet... de az iránnyitó itt a baj,az nagyon kell 1 nagy név. -
ezeket beállitod az egyik játékosmegfigyelődnél, és pár hét mulva meg is találod a megfelelőt. -
karajjj #38631 keress valami generált tehetséges ifit szerintem -
Itsuki #38630 kell 1 csere védő,1 jobb szélső és 1 támadóközéppályás. 1 német közepcsapatba de 5. évem ez. valaki tud ajánlani? 30milla a igazolási keretem... -
köszi -
széép
-
Hmmm... Szép eredmények
-
karajjj #38626 az is hozzátartozik, hogy a két sérült az a két csatárom és már nem volt cserelehetőségem, szóval a 67. perctől emberelőnyben voltak, a 84. perctől pedig kettős emberelőnyben, én meg csatár nélkül :D
na de jönnek még barcikára
-
Azok se rossz eredmények! :P
Ilyen hozzáállást sem láttam még. Egyébként is backup a státusza.
-
nemrossz;) -
Na megvolt a karácsonyi vacsi is!Teli gyomorral jó managerezni! 
Már vártam mikor unod meg az alázást... Sok sikert az új kihíváshoz!
Soma,Itsuki,Dubi gratu! -
karajjj #38622 nah, mivel elszállt a bréma ellen 1:1 után a gép, ezért újra kellett játszanom a Feyenord meccstől mindent...
Barcikai-Feyenord 1:1
Werder-Barcika: 0:0
és most ez:
-
Itsuki #38621 Bartha jáccott 1szer a kezem alatt (Karcag:D) 20meccs 2 gól... 1 pancser -
sajnos hamar kikerült Peti a csapatból, de mostmár az edző stábot erősíti(akármilyen értékei is lettek volna nem engedem el:)) bartát meg első évben eladtam a francba, nem szimpatikus az életben sem.eddig szerencsére egy hasonló döntésemet sem kellett megbánnom -
Na mégse Hoffenheim hanem Sunderland lett:D -
nálam 2011 januárjában még a Lipcsei - Bartha duó kapitánykodik :)
amugy durva kis pléja, hozzám 175e euroért jön egy hasonlo értékekkel rendelkezö, de MÉG csak 16 éves csatár a Váctól :D fél évig nyaltam neki mire elfogadta a szerződést :D -
Itsuki #38617 mér kell szétszedni mindig a jó csapatomat?:(