104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Az a Delta Tulcea durván nyomja, 26 meccsen 3 gól
  • Itsuki
    ...:P
  • inter94
    Anglia 3-1 Izland
  • Huni92
    Igenigenperszehogyne -.- :D

Szóbahoztak a Poollal. Egészen pontosan a menezdseri székével :D:D:DD:D
  • Itsuki
    köszönöm.
  • Seraf
    nade Huni "Feltöltéseid naplózzuk, amennyiben nem a PirateClub.hu fórumához használod a szolgáltatást, az eddigi összes általad feltöltött képet töröljük!" :D
  • Huni92
    Ide :)
  • Itsuki
    hova töltitek fel a képeket?
  • Seraf

elégnek kéne lenni a visszavágóra
  • Seraf

12pont elöny a 20.fordulóban
  • inter94
    ááá szabadságon voltam még nem kezdődik a szezon és volt játékosregisztráció ez bamba assistant nem regisztrálta be egy 1-2jó játékosomat köztük seleznyovot sem:(
  • Huni92
    Eh...a gép visszavette amit a Progresul ellen adott. Jobbak vtunk a listavezető Temesvárnál, de ami a slusszpoén volt, az az, h a 96. percben Popa, a kapusuk, egy gyenge lövést Kerzhakov elé ütött, aki 2 méterről kapufára lőtte. Nehéz lesz megszerezni a bajnoki cimet.
  • inter94
    nem
    végre egy jó csoport
  • inter94
    NAGYgrat nekem még egyszer se sikerült nyernem ellenük:S
    spanyol szuper kupa-real itthon,idegenbe is elvert:S
  • Itsuki
    nektek müködik a képfeltltöoldal?
  • Water
    A szokásos sorsolás, a szokásos eredmény, de egy nem mindennapi mérkőzés:

Egyébként hi és grat all!
    Dubinak különösen!
  • Forza Italia
    Srácok az a gáz, h jelenleg 14. vagyok a Sunderlandal és több poszton kellene erősítés. Védelem, középpálya. Csatársor az egész jó. Tippek kellenének h kit igazoljak. Mert akit eddig néztem senki se akar.
  • Seraf

vorsah sírt h a kezdőbe kerülhessen...mostmár nem kölcsöncsapatot keresek neki...
  • Huni92
    Ja, juteszembe. Progresul Bukarest elleni meccs nagy volt. Végig fölény, vezetés viszonylag hamar megszerezve, majd a 2. fi-ben 1/1, és 1-1. Mondom, fasza. Lerúgták 2 emberem piros keresztre, 2t zöldre, és egyet 67%os kondira. 80. percben már ne volt cserém, 10 emberrel voltunk. Már kissé felidegesitett akkorra. Feltoltam a 4 védőt középpályára, 1 tkp, 4 csatár. Lesz ami lesz.
    91. perc, ellenfél kapusánál a labda, oldalvonalnál. Tudtam, h ha inditja vmelyik csapattársát, az szabadon mehet kapura, hisz nem lenne les. Inditott is, de Cadú félpályánál lefülelte a labdát, tolt 2t rajta,és rábombázta, gól. Ezzel nyertünk :D
  • inter94
    neem:D
    most olyan erősnek érzem a csapatot hogy akár mindent megnyerhetünk,huh nagyon jó a csaapatom most:P
    te is jól tolod
  • Huni92
    Dubi: csiterkeci vagy. Pont. :D

Siederhird: sok sikert és kitartást!

• inter94
    igazolások

• Seraf

megújulás
  • Utley
    Lancaster City 2 éve tök utolsóként esett ki a 6.osztályból.Akkor az anyagi helyzete miatt csak a 8.ligába neveztek.Idén editor seitségével beugrattam őket a Conference North-ba.A 8.fordulóban már 5x annyi pontot gyüjtöttem,mint tették ezt 2 éve 42.forduló alatt.A reputációm kb 1/3-a mint az itteni élcsapatoknak,és kb a fele mint a másik részének.Szóval 3 éves tervekben gondolkodunk
    Grat mindenkinek!
    Ui:
    Vauxal tetszik nagyon,és a Solihull is elég érdekes lehet.
  • zyndar
    A 4 perces hosszabításban elég sok minden történt :P
    Mondjuk Gignac lesérült legalább 1 hónapra. Nagyon jó.

• Seraf
    olyan kedvezően sorsolnak nekem a kupába 1.Augsburg 2.Werder 3.Dortmund most meg Stuttgart utálom ezt a kupát de most már azér is megnyerem :D
  • Seraf

na ez a nem semmi...én szégyelltem volna magam ha ilyen stattal nyerek :D ezzel 100% elbukva de legalább a 2. ellen :D
  • zyndar
    A neve: Pénz.
    :)
  • Seraf
    engem még mindíg nem akar senki :'( :D
  • inter94
    kösz,neked is sok sikert
  • Seraf
    grat all

és közbe megvolt az 1. vereségem is tegnap egy téli szünetes barátságoson :D

asszittem h a cserecsapat képes azér egy x-re de végül örülhettem h egyáltalán gólt löttünk...

amúgy nincs vmi tulajdonság fm-be ami ha magas akkor nem sír a játékos szája h backup player és nincs is a cserepadon és ezt el is fogadja??
  • siederhird
    Te egy állat vagy:D Hatalmas GRAT Nah behoztam a lemaradásom. Én a csapatommal jelenleg az FA kupában vitézkedek nagyon a bajnokságba már sajna nem nagyon. Mire kezdet belelendülni a csapat a bajnokságba (3 győzelem egymásután), annyi sérültem összejött, hogy a csapat fele a tartalékből volt. Nah de pár kép az FA kupáról:
    FA kupa selejtező kör 4. forduló, a Kettering egy osztállyal felettem játszik:

FA kupa Első forduló, a Kidderminster egy osztállyal felettem játszik:

A Második fordulón sztem már nem fogunk túl jutni mert csapatom a Leister gárdáját kapta, ráadásul idegenben:s A bajnokságról a következő meccsem után hozok képet.
  • inter94
    Málaga 3.szezon

év managere-én
    ismét bajnoki címet ígértem a vezetőségnek és adtak 67millió dollárt
  • Huni92
    szééééép

ebéd után kicsit beizzitom a KVSC-t :)
  • Mike94
    debrecennel sikerült a "csoda"
    továbbjutottunk uefa kupa csoportköréből
    1. meccs Hannover 96 3-3 DVSC (Josué tripla)
    2. meccs DVSC 2-0 Galatasaray (Buljo, Klaric)
    3. meccs Panathinaikosz 2-2 DVSC
    4. meccs DVSC 1-1 Hannover 96
    5. meccs Galatasaray 3-1 DVSC
    6. meccs DVSC 1-0 Panathinaikosz (Szalait 63. percbe cseréltem be, 69.be győztes gólt fejelt)
    csoport:
    1. Galatasaray 12 pont
    2. DVSC 7 pont
    3. Panathinaikosz 6 pont
    4. Hannover 96 5 pont
    sajnos nem tudom minden gólom szerzőit fejből, nem fut a gamma
    képet feleslegesen nem teszek
  • siederhird
    Hy all! Boldog Karácsonyt mindenkinek! Visszaolvasom a lemaradásom és utána írok egy kis helyzet jelentést az Angol Bajnokság 6-d osztályából.
  • inter94
    reggelt
    3meccs van még hátra,lenyomom és jönnek a képek
  • Huni92
  • Huni92
    A Besiktas elleni odavágó, idegenben....

...és a visszavágó, hazai pályán. Kerzhakov csereként állt be enm sokkal a gólja előtt ^^ Összvissz 3 cserével utaztunk a meccsre, közülük egy kapus volt, Doblas. Namind1, lényeg, h megvan a tj.

• Huni92
    Ez a tag vezeti a bajnokság góllövőlistáját. 2es higgadtság powa