104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az a Delta Tulcea durván nyomja, 26 meccsen 3 gól
-
Itsuki #38735 ...:P -
Anglia 3-1 Izland
-
Igenigenperszehogyne -.- :D
Szóbahoztak a Poollal. Egészen pontosan a menezdseri székével :D:D:DD:D -
Itsuki #38732 köszönöm. -
nade Huni "Feltöltéseid naplózzuk, amennyiben nem a PirateClub.hu fórumához használod a szolgáltatást, az eddigi összes általad feltöltött képet töröljük!" :D -
Ide :) -
Itsuki #38729 hova töltitek fel a képeket? -
elégnek kéne lenni a visszavágóra -
12pont elöny a 20.fordulóban -
ááá szabadságon voltam még nem kezdődik a szezon és volt játékosregisztráció ez bamba assistant nem regisztrálta be egy 1-2jó játékosomat köztük seleznyovot sem:( -
Eh...a gép visszavette amit a Progresul ellen adott. Jobbak vtunk a listavezető Temesvárnál, de ami a slusszpoén volt, az az, h a 96. percben Popa, a kapusuk, egy gyenge lövést Kerzhakov elé ütött, aki 2 méterről kapufára lőtte. Nehéz lesz megszerezni a bajnoki cimet.
-
nem
végre egy jó csoport
-
NAGYgrat nekem még egyszer se sikerült nyernem ellenük:S
spanyol szuper kupa-real itthon,idegenbe is elvert:S -
Itsuki #38722 nektek müködik a képfeltltöoldal? -
A szokásos sorsolás, a szokásos eredmény, de egy nem mindennapi mérkőzés:
Egyébként hi és grat all!
Dubinak különösen!
-
Srácok az a gáz, h jelenleg 14. vagyok a Sunderlandal és több poszton kellene erősítés. Védelem, középpálya. Csatársor az egész jó. Tippek kellenének h kit igazoljak. Mert akit eddig néztem senki se akar. -
vorsah sírt h a kezdőbe kerülhessen...mostmár nem kölcsöncsapatot keresek neki... -
Ja, juteszembe. Progresul Bukarest elleni meccs nagy volt. Végig fölény, vezetés viszonylag hamar megszerezve, majd a 2. fi-ben 1/1, és 1-1. Mondom, fasza. Lerúgták 2 emberem piros keresztre, 2t zöldre, és egyet 67%os kondira. 80. percben már ne volt cserém, 10 emberrel voltunk. Már kissé felidegesitett akkorra. Feltoltam a 4 védőt középpályára, 1 tkp, 4 csatár. Lesz ami lesz.
91. perc, ellenfél kapusánál a labda, oldalvonalnál. Tudtam, h ha inditja vmelyik csapattársát, az szabadon mehet kapura, hisz nem lenne les. Inditott is, de Cadú félpályánál lefülelte a labdát, tolt 2t rajta,és rábombázta, gól. Ezzel nyertünk :D -
neem:D
most olyan erősnek érzem a csapatot hogy akár mindent megnyerhetünk,huh nagyon jó a csaapatom most:P
te is jól tolod -
Dubi: csiterkeci vagy. Pont. :D
Siederhird: sok sikert és kitartást!
-
igazolások
-
megújulás -
Utley #38713 Lancaster City 2 éve tök utolsóként esett ki a 6.osztályból.Akkor az anyagi helyzete miatt csak a 8.ligába neveztek.Idén editor seitségével beugrattam őket a Conference North-ba.A 8.fordulóban már 5x annyi pontot gyüjtöttem,mint tették ezt 2 éve 42.forduló alatt.A reputációm kb 1/3-a mint az itteni élcsapatoknak,és kb a fele mint a másik részének.Szóval 3 éves tervekben gondolkodunk 

Grat mindenkinek!
Ui:
Vauxal tetszik nagyon,és a Solihull is elég érdekes lehet. -
A 4 perces hosszabításban elég sok minden történt :P
Mondjuk Gignac lesérült legalább 1 hónapra. Nagyon jó.
-
olyan kedvezően sorsolnak nekem a kupába 1.Augsburg 2.Werder 3.Dortmund most meg Stuttgart utálom ezt a kupát de most már azér is megnyerem :D -
na ez a nem semmi...én szégyelltem volna magam ha ilyen stattal nyerek :D ezzel 100% elbukva de legalább a 2. ellen :D -
A neve: Pénz.
:) -
engem még mindíg nem akar senki :'( :D -
kösz,neked is sok sikert
-
grat all
és közbe megvolt az 1. vereségem is tegnap egy téli szünetes barátságoson :D
asszittem h a cserecsapat képes azér egy x-re de végül örülhettem h egyáltalán gólt löttünk...
amúgy nincs vmi tulajdonság fm-be ami ha magas akkor nem sír a játékos szája h backup player és nincs is a cserepadon és ezt el is fogadja?? -
Te egy állat vagy:D Hatalmas GRAT
Nah behoztam a lemaradásom. Én a csapatommal jelenleg az FA kupában vitézkedek nagyon a bajnokságba már sajna nem nagyon. Mire kezdet belelendülni a csapat a bajnokságba (3 győzelem egymásután), annyi sérültem összejött, hogy a csapat fele a tartalékből volt. Nah de pár kép az FA kupáról:
FA kupa selejtező kör 4. forduló, a Kettering egy osztállyal felettem játszik:
FA kupa Első forduló, a Kidderminster egy osztállyal felettem játszik:
A Második fordulón sztem már nem fogunk túl jutni mert csapatom a Leister gárdáját kapta, ráadásul idegenben:s A bajnokságról a következő meccsem után hozok képet. -
Málaga 3.szezon
év managere-én
ismét bajnoki címet ígértem a vezetőségnek és adtak 67millió dollárt -
szééééép 
ebéd után kicsit beizzitom a KVSC-t :) -
debrecennel sikerült a "csoda"
továbbjutottunk uefa kupa csoportköréből
1. meccs Hannover 96 3-3 DVSC (Josué tripla)
2. meccs DVSC 2-0 Galatasaray (Buljo, Klaric)
3. meccs Panathinaikosz 2-2 DVSC
4. meccs DVSC 1-1 Hannover 96
5. meccs Galatasaray 3-1 DVSC
6. meccs DVSC 1-0 Panathinaikosz (Szalait 63. percbe cseréltem be, 69.be győztes gólt fejelt)
csoport:
1. Galatasaray 12 pont
2. DVSC 7 pont
3. Panathinaikosz 6 pont
4. Hannover 96 5 pont
sajnos nem tudom minden gólom szerzőit fejből, nem fut a gamma
képet feleslegesen nem teszek -
Hy all! Boldog Karácsonyt mindenkinek! Visszaolvasom a lemaradásom és utána írok egy kis helyzet jelentést az Angol Bajnokság 6-d osztályából. -
reggelt
3meccs van még hátra,lenyomom és jönnek a képek -
-
A Besiktas elleni odavágó, idegenben....
...és a visszavágó, hazai pályán. Kerzhakov csereként állt be enm sokkal a gólja előtt ^^ Összvissz 3 cserével utaztunk a meccsre, közülük egy kapus volt, Doblas. Namind1, lényeg, h megvan a tj.
-
Ez a tag vezeti a bajnokság góllövőlistáját. 2es higgadtság powa