104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    A Wehen-t régen nagyon szerettem, sok sikert hozzá :)
  • Itsuki

2 éven belül bundesligába akarom vezetni...
  • Forza Italia
    hihetetlen micsoda pénzes csapatok vannak.
    Diouf---Arsenal 20M
    Healy---City 20M
  • realgyula
    jah és mind ezek ellenére azért vezetem a bajnokságot, és a BL csoportból is 4 meccs után sima 12 ponttal már meg van a továbbjutás, de ez idegesít, hogy ennyire szerencsétlen vagyok a sérülések terén!
  • Itsuki
    1évet pörgettem át ugy h nincs csapatom:D
  • siederhird
    Hy all! Grat mindenkinek. Nálam felépültek a sérültek összeszokott a csapat úgy hogy kezdünk feljönni:
  • realgyula
    most kapok infarktust!
    Agüero felépült, a zamora elleni spanyol kupameccsen csereként beállva rúgott 4 gólt, aztán jött a válogatott meccs és újra lerúgták, megint 1 hónapra!
    hihetetlen, ezt nem hiszem el! és Aquino is zacskózik 2 hétre, hogy még véletlenül se tudjak normális csapatot pályára küldeni...!
  • Seraf

azért itt még lett a továbbjutás 3-0al
  • Darthmushroom
    grat all
  • Forza Italia
    köszi. Most bajban vok mert sokan távozni akarnak.
  • Seraf
    grat mindenki

Drenthe 2hónapos sérülése után most Farfán 3hétre úgy tűnik most se lesz BL
  • Huni92
    Np :)

Forza Italia: gratu, szépen feljöttél :)

Beszéljen a kép helyettem.
  • Itsuki
    nem,kupadiadal vagy döntöbe kelett volna jutnia nem a 10. hely...:P
  • Forza Italia
    kösz:)
  • Lancelot1983
    Grat szép hajrá volt, csak egy hellyel kellett volna hátrébb végezned és indulhattál volna az uefa kupában:))
  • Forza Italia
    Utolsó 4 meccs és a végeredmény
    Tottenham-Sunderland 1-1
    Sunderland- Bolton 1-0
    Liverpool-Sunderland 4-2
    Sunderland-Mu 3-1
  • Lancelot1983
    Úgynézki igazad van, bocsi jó, hogy nem vagyok bíró, mert ezt simán tovább engedtem volna:)))) és köszi a linket volt pár hasznos dolog rajta
  • Huni92
    Elképesztő. Azt a Delta Tulceat, amely már a 26. vagy a 27. fordulóban kiesett, azt a Delta Tulceat, aki mindenki szarrá ver, azt a Delta Tulceat, amely 8 pontot szerzett, 6 gólt lőtt, és 63at kapott, 1-0ra tudtuk megverni, Kanta 90. perces büntetőjével. Egyszerűen fenomenális a csapat :D:D:D:

Jön az utsó forduló. 3 góllal kell nyernünk, minimum 4 gólt rúgva a Craiova ellen, h befussunk a 2. helyre.
  • realgyula
    ennyire nem lehetek szerencsétlen!
    Monaco elleni BL csoportkörbéli meccs, Ben Arfa rotty...! nem kellett lecserélni, tudta volna folytatni, de én ilyenkor ha tehetem lehozom a sérült játékos! szóval lesérült, na mondom akkor jöjjön Raúl!
    0-0 az állás, a 67. percben behoztam és a 70. percben megszerezte a győztes gólt, amivel nyertünk 1-0-ra! :) kalap-kabát :D jó az öreg a háznál!
    Ben Arfa meg "csak" két hétre rottyant ki...
  • Forza Italia
    eredmények. Most nagyon beindultunk csak az a baj, hogy az elöttem lévők se hagynak el sok pontot:S
    Sunderland-Aston Villa 3-1
    Chelsea-Sunderland 2-1
    Sunderland-Hull 3-0
    Boro-Sunderland 1-2
    Sunderland-Wigan 3-1
    Sunderland-Stoke 4-1
  • Huni92
    Nemrossz, nemrossz :D Bár mondjuk azzal nehezen tudnál versenyezni, amikor úgy kell készülnöd egy UEFA Kupa negyeddöntő vv-jára, hogy 13 ép játékosod van. :D

btw végérvényesen is eldőlt a bajnokság, mivel kikaptunk a Steauatól. 2 bajnoki van még, mind2t hozni kell, h meglegyen a 2. hely, és ezzel a BL.
  • realgyula
    hihetetlen sérüléshullám súlyt! :S nem elég, hogy a legújabb sztárunk Fabregas lesérült 2 hónapra, a következő meccsen kiesett Higuain, aztán jött Agüero (szóval nincs csatárom, mert Raúl nem teszem kezdőbe az biztos, Ben Arfa ment fel addik éknek), de még nem volt elég, a legutóbbi meccsen a Villarreal ellen (1-1) kidőlt Vidal (őt hoztam Gago helyett) és Van der Vaart is, az összes játékos 1-1 hónapra, szóval most elég nehéz időszak következik...a nyugdíjas Gutit a kezdőbe kell tennem :D
  • Huni92
    Jól tolod

Én meg betöltöm KVSC-t, és befejezem a szezont.
  • Fisicofan
    Nah, közben folytattam a vb-selejtezőket, egész jó lett, bár Málta ellen azért nem voltunk meggyőzőek:

És így állunk a csoportban:

• Huni92
    Ajánlom figyelmedbe ezen bemutató 4. oldalát :)
  • Mor3llo
    Mellesleg ez melyik skin ? :P
  • Mor3llo
    szép napot, most 1-2 nap kimaradt az életemből a karácsony és a többi nyalánkság miatt, de most folytatom a Feyenoordot.
    Az utolsó 1 oldalt olvastam csak vissza, de gratula Huni(nebánkódj), Itsuki, fel a fejjel:D
    Forza Italia is beindul, Maximus a másik kontinenst veri szét, Zyndarnak grat a Toulouse-hoz, nameg persze Dubinak és Fisicofannak is. Remélem senkit nem hagytam ki :D
  • Huni92
    Tényleg, én kérek elnézést, mert bemertem tenni egy szabálytalan gól képét...bocs. De tényleg, igazad van. Bizonyára neked nem baszná a csőröd, ha egy ilyen eseten (is) elmegy a bajnokság.....
  • Forza Italia
    Na utolsó 10 forduló. remélem sikerül kiharcolni az Uefa kupát:D
    De ahhoz kellene legalább 18 pont:D
  • Forza Italia
    4.3M
  • inter94
    erről a képről semmi nem hiányzik:Dgignac?mennyiért vetted?
  • Fisicofan
    Itt az ígért beszámoló a magyar csapatról:
    http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1230336776.jpg
    A felkészülés ezzel jól sikerült, bár rengeteg sérült volt, ami egyáltalán nem könnyítette meg a dolgomat
    http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1230336133.jpg
    Az első vb-selejtezőn nem adtak sok esélyt a magyar csapatnak, ennek ellenére 40 percen keresztül partiban voltunk a dánokkal, de a félidő végén belehúztak rendesen. A második félidőre viszont megint sok szép támadásunk volt, és sikerült egyenlíteni, sőt a győzelem is meglehetett volna, még a 94. percben is lett volna rá lehetőség.
    http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1230322383.jpg
    A svédek ellen még kevesebbesélyünk volt, el is mentek az első félidőben ők is két góllal. Majd jött a magyar csoda ismét a második félidőre, és szép játékkal, kitűnő lövőteljesítménnyel megfordítottuk a meccset. De Bodor sajnos nem bírt magával, feleslegesen szabálytalankodott a 16-oson belül, így végülis döntetlen lett, ami így is szinte szenzáció.
    A legjobb játékos 3 meccs után Rudolf Gergő, 3 meccsen 3 gól és 1 gólpassz + folyamatos szép játék, Torghi-val jól megértik egymást elől :)
  • BBeno2
    utólag már nem tök mind1?? a spori megadta kész. lehet bosszankodni de ezen kívűl mást nem tudsz tenni.
  • Forza Italia
    Jövünk fel rendesen:D
  • Lancelot1983
    Ezen kép alapján nem les, hisz az utolsó védő (feltételezhetően lába):))) nincs előrébb, mint a csatár valamelyik porcikája:)) a piros védő a sárga vonalon túl lóg
  • Huni92
    Most mindenki döntse el, hogy ez les volt, avagy sem......én előbbit állitom. A biró utóbbit tette.

Mellesleg ez a Gerlem nevű figura a meccs előtt 779 perce nem tudott betalálni, most sikerült neki.
  • Huni92
    OMGOMGOMG!

Félidőben 2-0, a csereként beállt Makukula is betalált, aztán 75%os kondira rúgták. Nem akartama szünetben lehozni. Gaal Miklós kiállitása után Diakitét is lerúgták, zöld keresztre. A 17 éves generált csatár épp mellőle szerzte a gólt. Nem volt nehéz lefutnia egy hadirokkantat :D
    Makaridze előreivel egy hazaadott labdát, a balszélen Culio ment érte, jött Lobont, aki bár gyorsabb volt, de Culio szerelni tudta őt, majd elküldte gyufáér', és oldalvonaltól az üres kapuba helyezett. Örömmámor :D
  • Itsuki
    hoznod kell az összeset azt meglesz:D 6 nap 6 meccs? az durva...
  • Huni92
    Lemaradt, hogy a hátralévő 5 bajnokiból 2 szuperrangadó lesz. Dinamo és Steaua ellen. Előbbit épp most kezdem.
    Másik három: Tulcea, Craiova, Iasi.

Kondik elég ratyik, Dinamo ellen sokan pihennek.
  • Huni92
    Most nézem, h durca programunk van. Meccsek időpontjai: 17 - 21 - 24 - 26 - 28 - 02

Mdjuk ez még sokkal jobb, mint amilyen az egyik haveromnak volt. Győri ETO-val tolja, és asszema 2013-'14-es szezonban nyert UEFA Kupát. A hátulütője ennek az volt, h 6 nap alatt 6 meccset kellett letoljon. NB1, MK, LK, UEFA Kupa döntő :D:D