104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát úgy látszik nem én.
Jó 8 all.
-
nem halt meg a manager? több mint 150éves a manager akkor!!:D -
Egy darabig én. Konkrétan még 2 és fél meccs van tervben. A kupameccs, ami most megy, egy bajnoki és a Motherwell elleni UEFA csoportmeccs.
Közben lement a kupameccs. Berca - Seleznyov 0-3 -
úgy néz ki jól jött tavasz elején a józanító Celtic elleni kupakudarc, összerázódtunk
-
Ki lesz ma
?? -
idegenbe sparta praha ellen csupán 1-1-es eredményt produkáltunk,nagyon szar volt a csapat 10/6---5/1stat -
Én is ezt gondolom, ez a cél nemzetközi porondra vinni a Vauxhallt
5 évet nyomtam le, 3 bajnokságot nyertem, a Championshipbe rájátszással jutootam fel, most pedig 13.hely a Championshipben, a 6. évben remélem meglesz a feljutás a PL-be -
BL győzelem:) -
Van még valami kihívás a fiatalok felfedezésén nevelgetésén és beépítésén kívül?
-
újra első helyen
-
Én se fogadtam volna el.
Ennyi év után az a minimum, hogy a nemzetközi porondra viszed a csapatot.
-
Leicester engem akart managernek, de elutasítottam -
OMFGOMFGOMFG......ezmi.....ekkora kockát még életemben nem láttam :o:o:o:o
Taláb 15 'reális' év alatt én is elérnék idáig. Talán. Á, nemnormális.
Grat giorgio, nemrossz ez! -
Köszönöm a részletes információt.
Majd dobj képet az igazolásaidról. -
Martins15 #39162 Fogadjunk a megjelenés napján benyomta a szabadságot.Úgy látszik most végzett a gép 

-
A Wigan és Bolton mellett, rájátszással a Huddersfield jutott fel a PL-be
Kiestek a PL-ből West Brom, Burnley, Hull
Felkerültek a Championshipbe a Norwich, Swansea és a Southend -
Így van némi esélyed. 
Viccet félretéve majd legközelebb játszik ellened, de nem egy játékoson múlik. -
A francba most jön a Galaxy ellen a meccsem de Beckham sérült. -

-
Itsuki #39157 az 1 másik világ... -
ez egy állat -
lehet rajta még csiszolni:D
érdekesség-meddig játszott ez a srác:o -
Örülök, hogy így látod.
Semlegesként nézve a tabella reális bár a Bristol City jobban megérdemelte volna a rájátszást, mint a Leicester és a Hudlesfild, Bolton csere is reálisabbnak tűnik..
Majd írd meg, hogy ki nyeri a rájátszást.
Jövőre meg előre a PL-be. -
Lehet ennél ütősebb?Már így is szarrá verted a világot
-
A csoda ezúttal elmaradt!
Az idény jól kezdtük, utána kicsit megtorpantunk, félvtávnál megint jók voltunk, jöttek az eredmények, de év végére elfáradtak a fiúk, sorban jöttek a vereségek, volt egy 9 meccses nyeretlenségi sorozat, az utolsó meccseken egy-két jó eredményre még telt a csapat erejéből, így alakult ki a 13. hely
Csalódott nem vagyok, nem volt semmi elvárásom a csapattal szemben, max annyi, hogy maradjunk bent, jövőre egyértelműen legalább a rájátszás kiharcolása a cél.
-
még 100% nem döntöttem el,nagyon sok fiatal tehetségem van 1-2év és olyan bomba csapat lenne -
Kár,sajnálom én meg keresem a jó taktikát mert csak szenvedek.Ennyire nehéz még nem volt egyszer sem.De talán ez a "szépsége" a játéknak csak már kezdem föladni. -
Véget ért a 2010-es év is a válogatottnak, kimondottan jól szerepeltünk, 6 győzelem 2 döntetlen és egy vereség, 20-9-es gólarány
Svájctól katunk ki sajnos hazai pályán, a finneket viszont idegenben vertük magabiztos 3-0-ra, Örményország ellen csak 2-0-ra tudtunk nyerni, ott az első félidőt teljesen eljátszadozta a csapat
Így áll a csoportunk:
És a legfrissebb világranglista, szerintem jó helyen állunk
-
valószínű hogy szezon végén,befejezem e szép karrieremet a Málaga-nál -
Üdv Urak! Remélem mindenki felszedett pár kilót az utóbbi napokban, nem csak én! 
Elkezdtem a Southend Uniteddel, bajnokság egyharmadánál vagyunk. Ligakupában sikerült idegenben megverni a WHU-t, de aztán megint idegenben a Fulham elpicsázott. Remélem meglesz a feljutás.
-
-
Az év menedzsere ? Várhidi Petya
-
ejj...
Közlemény:
Kedd éjféltől elindul az év managere szavazás, mérlegeljetek, és gondoljátok meg, kit véltek a legérdemesebbnek erre a címre. A győztes jutalma még nem egészen tisztázott, de a szavazás végére az is meglesz :) -
Megint marad erre az évre az UEFA kupa :S -
Selejtező első mérkőzés, minden jól indult:
Aztán minden tökéletesen folytatódott, mígnem eljött a 'hogyan veszítsünk el egy továbbjutást 10perc alatt a meccs vége előtt' típusú szindróma...dühítő, mert mindkét meccsen maximális koncentrálás volt a fiúk részéről, csak az utolsó mindent eldöntő pillanatokban adtuk már fel mentálisan. Talán elbíztuk magunkat, nemtudom...
-
Látod-látod halgass rám,nekem hihetsz 
-
eljött mi időnk:)
összesítés 2-1
-
Coventry-Vauxhall 1-3 -
-
Micsoda meccs huh