104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Fél éven belül ez Guana kb 10-12. ilyen jellegű kérése. Mostmár lassan 30 éves lesz, szóval megmondtam neki, h szezon végén elmehet. Erre kiborult, h ő nem akar addig várni -.-
    Aquinot még marasztalni tudom.
  • Huni92
    Te jó ég, hogy toljátok :o mocskos csiterkecik

Az éjjel már nem volt kedvem sem irni, sem képeket rakni, de azér figyeltem a brigádot :D

Kicsit tolom Kolozsvárt.
  • inter94
    MEGVAN,DÖNTŐBE A CSAPAT
    kurv@ nehéz meccs volt,az biztos

• Darthmushroom
    Én lépek. holnap szezon összegzés lesz a PSG-vel. Sok képpel!!!:D
    jo8t
  • soma22

ezzel búcsúzom mára.

megint találtam valami finomítást, így egy jóval offenzívabb taktikát ötlöttem ki hazai pályára. azt hiszem a teszt jól sikerült:)
  • Darthmushroom
    francia ligakupa behúzzva:

2jára nyertük meg 4év alatt
  • soma22
    nézesd meg a megfigyelőiddel pár meccsen, jobban el tudják dönteni mint mi egy ilyen kép alapján
  • realgyula
    Marcelo nagyon úgy tűnik, hogy távozni fog...a helyére Insúát vagy Bale-t néztem ki!
    melyik lenne jobb választás? a tulajdonságaik alapján nincs sok különbség a két játékos között...
  • soma22
    pfff

hihetetlen...
  • soma22
    baszottnagy üzlet volt akkor szvsz.
  • Darthmushroom
    csak neked Soma, siófokról érkező jobb védő
  • Darthmushroom
    Győrből hoztam 1,4m fontért (2010.janban)
  • soma22
    aztakurva:O

honnan szalajtották, és mennyiért?
  • Darthmushroom
    tess:
  • inter94
    Grat!
    szintúgy

össszesítés 2-0
  • soma22
    magyar srácról dobnál egy képet?
  • Darthmushroom
    továbbléptünk:

már bajnokok is vagyunk fro.ba sorozatban 3gyára. fr. ligakupa és fr. kupa is vár még ránk!!:D
  • soma22
    fuu én ezektől olyan régen megszabadultam, el sem hiszed...számomra ők nem fradi szintű focisták (irl sem)
  • Gunnersboy
    nálam is esedékes lenne egy keretszűkítés, utolsó áldozat Jovánczai volt, őt a kaposvár vitte el
    Szalaival meg szerződést bontottam
  • soma22
    hát akkor vagyunk még páran

gunner:

mondhatni kiárusítást tartok a csapatnál, lassan sok a sallang aki a nyakaom maradt az átmeneti időkből, így kezdem ajánlgatni őket. remélem lesz akin kaszálok picit, de legalább a keretszűkítés meglesz
  • inter94
    első meccs
  • Darthmushroom
    én még vok
  • Gunnersboy
    hát a Valerenga se valami neves csapat :D mindegy, már megvan az utódja, 17 éves, a Clujból hoztam 45e-ért, assist szerint ö a legjobb középhátvéd a csapatban :)
  • zyndar
    Még egy kicsit.
  • soma22
    én most adtam el a jobb futomat. a legjobb pleja volt a csapatban, de pár visszautasitott ajánlat után elkezdett rimánkodni, hogy visszafogom, alibizni fog. mondom nálam ugyan nem, ment 4 misis ajánlat a kluboknak, és el is ment valami nevesincs csapathoz.majd lesz helyette 3 másik:)
  • soma22
    jo estét. van még valaki?
  • Gunnersboy

mondjuk 7e-ér vettem, de akkoris az egyik leg meghatározóbb játékos a csapatban
  • Darthmushroom
    tölti PSG-t
  • Itsuki
    nekem mindig volt 1 csapatom. indultunk az uefa kupába. az 1ik alapemberemet megkörnyékezte a semmihol sem induló Hertha és odament mert itt neki nem jó. egyik nagy hiba. a másik hogy ne h már a kapus adja a gólpaszt. ez reális? nem. utolsó karrieremet az Ajkával kezdem majd valamikor,de egy ideig inkább hanyagolom...
  • realgyula
    az miért törvényszerű, hogy pár év után egy játékos "megunja" a csapatot?
    az alap csapatból (aki kezdők) már csak Casillas, Pepe, Marcelo és Robben van itt, de idő kérdése és ők is távozni fognak, mert "hízelgőnek találják" egy másik csapat érdeklődését, illetve nem tudnak ellenállni...! ez az 5. szezonom, és nem mondhatom, hogy sikertelen volt az eddigi időszak, szóval ez miatt nem lehet...
  • inter94
    Málaga 5-3 Sparta Praha
    Negyeddöntő Málaga-Real
    mostanában formában vagyunk,főleg real téren hiszen idén 2szer is vertük
  • zyndar
    "Vincenzo Rennella a kezdő sípszó elhangzása előtt, az öltözőfolyosóról leadott fantasztikus lövésével nyert a Southend United 1-0ra az éllovas Leeds United otthonában."

Egyébként nem tudom, ettől nem nagyon lehet gyorsabban gólt lőni. Annak idején Maradona vágta be a kezdőkörből, így mondjuk olyan 2,5 sec az elméleti határ.

• zyndar
    Eddig így szerepel. Az a fura ebben a felnyilazott AMC posztban, hogy sokkal jobban kell játszania egy közepes osztályzatért, mint más posztokon. Egy 7,5 osztályzatért kell neki min. 1 assziszt meg 4-5 key passz. Van, hogy 5,2-vel fejezi be a meccset és nyerünk...

• arsnl
    Grat all!

Mennyi itt a rekord? Az meg mellékes, hogy 2 kirúgás után kapott góllal 1-2 lett...
  • zorrobomber
    jó8
    mindenkinek szól hogy holnap és holnapután napközben is toljátok hogy legyen meló közben mit olvasni
  • inter94
    jó8
    töltöm a málagat
  • zorrobomber
    31. veretlen bajnoki után asszem elteszem magam holnapra
  • BBeno2
    Renella nekem is befigyel a Paris F.C.ben.

még trialists vs trialists mecscen fedeztem fel . egyből leigazoltam.
  • zorrobomber
    Ja, első meccs 0-0 volt
  • zorrobomber
    Lepke Gabinak innen esett nehezére kiöklözni egy labdát Kiss Zoli(!) elől...
    Ligakupa megint elúszott.